Prije nego što odbacite svoje iznošeno donje rublje, zašto ne biste pokušali odrezati dio i otkriti razne kreativne mogućnosti koje ono predstavlja? Uzdignite osnovni par gaćica u zadivljujući i luksuzni odjevni predmet. Uz stjecanje osnovnih sposobnosti, i vi možete uspješno dovršiti ovaj cilj.

  • Isprobajte ovaj jednostavan vodič s uputama. Kako biste uspješno izvršili zadatak, pažljivo se pridržavajte uputa korak po korak koje se nalaze na YouTube kanalu “sori fashion”. pristup: Kako biste započeli postupak, budite oprezni dok nježno odvajate donje rublje praveći precizne rezove sa strane.

Nastavite preciznim rezom u donjem dijelu, učinkovito dijeleći predmet na dva jasno odvojena dijela. Izvadite svoj metar i njime točno izmjerite duljinu od točnih 16,51 cm. Napravite oznaku pomoću krede. Napravite trokutasti rez. Napravite trake pažljivim uklanjanjem ostataka materijala. Po duljini bijele tkanine napravite oznaku od 18 inča. Nastavite s rezom.

  • Naš sljedeći korak bit će pričvrstiti čipku na gornji dio. Dok šivamo čipku, istovremeno pričvršćujemo naramenice. Nadalje, čipku pričvrstimo za donji dio košulje tako da je prošijemo po cijelom rubu. Kako bismo osigurali sigurno pričvršćivanje između topa i košulje, pažljivo ćemo zašiti čipku do točke spajanja.

Na sličan način, uspješno smo završili posljednji dio drugog dijela hlača, signalizirajući da je sada vrijeme da nastavimo sa zadatkom povezivanja dva dijela. Kako biste spojili dva dijela, poravnajte suprotnu stranu i zašijte uz rub. Nakon završetka završnih detalja, sofisticirana košulja sada je u potpunosti dovršena i spremna za trenutnu upotrebu. U priloženom videu pronaći ćete iscrpne upute.

 

BONUS TEKST

U slučaju da primijetite povećanje žlijezde na vratu, poželjno je odmah potražiti liječničku pomoć. U ljudskom tijelu postoji mreža od otprilike 500 do 600 limfnih čvorova, od kojih se polovica nalazi u predjelu vrata. Kada se ti čvorovi povećaju, to se naziva limfadenopatija, što ukazuje na nepravilnost u veličini, broju ili teksturi čvorova. Pacijent bi ovaj fenomen mogao smatrati prilično alarmantnim.

Doktorica Anđelina Živanović, specijalistica interne medicine i subspecijalistica hematologije iz zdravstvenog sustava Medi group otkriva nam u kojim slučajevima je stanje potpuno bezopasno i kada je potrebno potražiti liječničku pomoć kako bi se utvrdio uzrok. Liječnik nas je na početku upoznao s kliničkom klasifikacijom limfadenopatije koja je kategorizira na lokalizirani i generalizirani oblik.

Generalizirana limfadenopatija uključuje povećanje limfnih čvorova u dvije ili više regija. S druge strane, lokalizirana limfadenopatija opažena je u približno 75% pacijenata, s 50% slučajeva koji specifično zahvaćaju vrat, poznata kao cervikalna limfadenopatija. Zanimljivo je da benigna stanja čine 80% slučajeva cervikalne limfadenopatije kod pacijenata mlađih od 30 godina, dok je 40% slučajeva kod pacijenata starijih od 50 također benigno.

Regija vrata obuhvaća različite regije limfnih čvorova, uključujući submandibularnu, prednju i stražnju cervikalnu, preaurikularnu, postaurikularnu, okcipitalnu i supraklavikularnu regiju. Koji čimbenici potencijalno mogu dovesti do povećanja limfnih čvorova koji se nalaze u predjelu vrata?

Do povećanja cervikalnih limfnih čvorova može doći zbog različitih čimbenika, uključujući odgovor limfnog čvora na antigensku stimulaciju tijekom bakterijskih i virusnih infekcija, infekcije samog limfnog čvora (poznate kao limfadenitis) i abnormalnog rasta stanica limfnog čvora .

Specifični uzroci ovog stanja obuhvaćaju uzročnike infekcija kao što su bakterije, virusi, mikobakterije i paraziti te autoimune i maligne bolesti. Promatrajući raspored limfnih čvorova, moguće je zaključiti o potencijalnom temeljnom uzroku cervikalne limfadenopatije.