U nadolazećem ljetu 2024. godine očekuje nas jedan intrigantan astrološki fenomen – pojava dva puna Mjeseca u Jarcu krajem lipnja iu srpnju. Kaže se da ova rijetka pojava donosi značajnu promjenu u sudbini za pet određenih znakova zodijaka.Astrolozi predviđaju izvanredan događaj koji će se dogoditi u ljeto 2024. godine – jedinstvenu pojavu dvostrukog punog Mjeseca u Jarcu.

Dana 22. lipnja počet će nas pun Mjesec počastiti svojom prisutnošću na drugom stupnju ovog horoskopskog znaka, nakon čega slijedi još jedan 24. srpnja na 30. stupnju. Ovaj izvanredan fenomen označava nepokolebljivu pozornost svemira prema domenama koje potpadaju pod jurisdikciju Jarca: status, profesionalna putanja i društvena uloga.Nadalje, obuhvaća ključne životne izbore kao što su brak ili razvod, promjene u karijeri, kao i stjecanje državljanstva ili prebivališta.

Vrijedno je napomenuti da će Jarac, postavljen točno na konvergenciji karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, izazvati značajan nebeski fenomen tijekom punog mjeseca 22. lipnja i 24. srpnja. Ova će pojava donijeti transformativne situacije koje će duboko mijenjaju naše živote, nalikujući metaforičkom “raskrižju” na kojem će neki pojedinci možda trebati promijeniti svoj smjer ne jednom, već potencijalno dva puta, tijekom ljeta.

Jarac

Pod utjecajem punog Mjeseca, vaš znak će se poravnati sa značajnim križem, što ukazuje na skoru potrebu za donošenjem ključnih odluka. Vrlo je vjerojatno da će se te odluke odnositi na pitanja srca i vašu životnu situaciju, jer će budući čvor biti smješten u području obitelji i nekretnina. Osim toga, preporučljivo je dati prioritet dobivanju određenog dokumenta, poput putovnice ili potvrde, jer se može pokazati ključnim u postizanju željenih rezultata.

Ovan

Doći će do dvostrukog utjecaja Punog Mjeseca, koji će pogađati snagom munje, u području vašeg života posvećenog vašim ambicijama i društvenom položaju. Ovo vam predstavlja priliku da donesete važne odluke u vezi statusa vaše veze, bilo da se radi o sklapanju ili raskidu braka. Osim toga, imat ćete priliku odrediti kojim će putem ići vaša karijera. Utjecaj vašeg vladajućeg planeta tijekom Punog Mjeseca igrat će značajnu ulogu u oblikovanju ishoda ovih događaja. 22. lipnja, budući da se Pun Mjesec nalazi u Biku, njegov će fokus biti na pitanjima financija. Zatim, 24. srpnja, Mars u Blizancima će se poravnati s Jupiterom, označavajući putovanje ili obrazovni pothvat koji će imati izravan utjecaj na vaš profesionalni put.

Rak

Tijekom ljeta možete se naći zaokupljeni pitanjima vezanim za svoj privatni život. To je zbog pojave ne jednog, već dva puna mjeseca u domeni vašeg partnera. Vjerojatno je da ćete u početku odabrati jednu osobu, samo da biste doživjeli promjenu okolnosti koja će potaknuti promjenu mišljenja. Dodatno, tijekom punog Mjeseca, aspekt velikog križa će se manifestirati u vašoj natalnoj karti, što ukazuje da se odluka koja je pri ruci odnosi i na vaše mjesto stanovanja i na vaš društveni status. Na primjer, možete sklopiti bračni ugovor sa svojim supružnikom ili dobiti boravišnu dozvolu, što dovodi do izmjene vaše putovnice.

Vaga

U vašoj karti rođenja, Puni Mjesec poravnat je s vašim Suncem, tvoreći veliki križ koji označava zamršene događaje vezane uz obitelj. Moguće je prilike za preseljenje ili svjedočenje značajnoj reorganizaciji unutar vašeg kućanstva. Ova vas situacija također može potaknuti da ponovno procijenite svrhu svog života, što će dovesti do potpunog preispitivanja puta vaše sudbine. Na primjer, možete odlučiti ponovno se zaposliti nakon duljeg razdoblja porodiljnog dopusta ili možda odlučite napustiti posao i osloniti se na prihod od najma stana. Osim toga, postoji velika vjerojatnost značajnih događaja koji uključuju vaše roditelje.

Riba

Tijekom pojave punog Mjeseca, vaš znak će se poravnati sa Saturnom, što će rezultirati povećanom sviješću o značaju i karmičkim implikacijama ovog nebeskog događaja. Značajno je da će se značajni događaji vjerojatno odvijati u vašoj neposrednoj okolini, u rasponu od velikih promjena radne snage na vašem radnom mjestu do ključnih odluka unutar vaših emocionalnih veza. Na primjer, blizak prijatelj može otkriti svoje prave osjećaje prema vama, što će u konačnici promijeniti vaše buduće planove. Nadalje, vjerojatno je da biste mogli primiti vijest o trudnoći u ovom razdoblju, kao što sugerira poravnanje dvaju punih Mjeseca u carstvu djece i ljubavi.