Stigavši ​​do bisernih vrata raja, tri su žene tragično izgubile život. U ovom nebeskom kraljevstvu, sam Bog se raspitivao o njihovoj vjernosti prema svojim muževima, ispitujući jesu li bile upletene u nevjeru i, ako jesu, učestalost takvih prijestupa.

Prvotna izjava sugerira da se više puta upustila u nevjeru, što je rezultiralo božanskom kaznom koju simbolizira pojava crvenih krila. Jedna je osoba tvrdila da je samo jednom bila nevjerna svom suprugu i kao rezultat toga vjerovala je da će joj Bog dati žuta krila.

S osjećajem ponosa, treća žena samouvjereno je izjavila da je ostala vjerna svom mužu tijekom cijelog braka, što je rezultiralo stjecanjem čistih bijelih krila. Zanimljivo, zatim je uputila pitanje Bogu: Jesam li sada pretvorena u anđela, dragi Bože? Kao odgovor, dao je odgovor. Sigurno ne, nego guska!

BONUS TEKST:

Kada je riječ o vjenčanjima, sjećanja nisu ograničena samo na par koji se vjenčao; značajnu ulogu imaju i kumovi. Ako ste kuma prijatelju, evo nekoliko smjernica kako se ponašati u ovoj posebnoj prigodi. Nema većeg užitka nego primiti poziv svoje drage prijateljice da joj budete kuma na njezin poseban dan vjenčanja!

Nakon što ste se dobro upoznali s tradicijama povezanim s kumstvom, sada je vrijeme da se udubite u smjernice koje upravljaju ovom cijenjenom ulogom. Vaše priznanje satima posvećenim zbližavanju, otkrivanju povjerljivosti, suosjećanju i njegovanju dragocjenih uspomena je ključno. Pristupite ovoj odgovornosti s najvećom ozbiljnošću i pružite pomoć prije i tijekom vjenčanja.

Da biste ispunili svoju ulogu kume, neophodno je da budete informirani o svim aspektima priprema, od broja gostiju do odabira mjesta, jelovnika i glazbe. Vaša pomoć također je od ključne važnosti u organizaciji nezaboravne djevojačke večeri. Budućoj mladenki dopušteno je nešto više konzumirati alkohol, dok je za kumu ključno održavati stanje prisebnosti.

Kao povjerljivi prijatelj prijatelja koji se priprema za brak, morate stalno imati na umu preostale zadatke koji zahtijevaju pažnju, jer im služite kao neprocjenjivi pomoćnik. Kada je riječ o odabiru vjenčanice, važno je dati svojoj prijateljici najbolje smjernice. Ako slučajno primijetite da joj određeni stil ili dizajn ne laska, važno je biti iskren i podijeliti svoja zapažanja.

Vaš krajnji cilj je osigurati da ona zrači kao najljepša mladenka, a ne biste trebali štedjeti truda kako biste to postigli. Zračite radošću! Sve će oči biti privučene vama dok odražavate bit vašeg suputnika. Izbjegavajte biti distanciran, pretjerano ozbiljan ili nepristupačan. Zapamtite, vi ste kuma, a ne mladenka. Uključite se u razgovore s poznatim gostima, pospješujući veze i predstavljajući se nepoznatim osobama.

Osim toga, budite spremni poduzeti akciju kad god je potrebna pomoć, jer vas se smatra najpouzdanijom osobom. Odvojite trenutak i promatrajte mladenku. Moguće je da se nešto oštetilo, zaprljalo ili razmazalo. Vaša je uloga riješiti problem ili skrenuti njezinu pozornost s njega. Jednostavno besposleno sjediti i očekivati ​​da će vam netko pomoći najmanje je poželjan postupak.

Budite prvi koji će plesati, slaviti i pjevati od radosti. Kada održite govor, pokušajte nasmijati i pripremiti veličanstvenu zdravicu za novopečeni bračni par. Nema potrebe za bilo kakvom neugodnošću ako vas prilika svlada i pobjegne koja suza. Osim toga, budite oprezni pri odabiru odjeće. Nevjesti, kao središtu pozornosti i oličenju ljepote, treba se diviti ne dopuštajući svojoj mašti da od vas napravi suparnika.