Naša glumica Milica Milša ima nevjerojatno jedinstven životni narativ. Međutim, ono što je izdvaja u golemom oceanu žena je nepokolebljivo utjelovljenje gracioznosti i elegancije. Na četvrtoj godini fakulteta Milica se našla u situaciji da čeka dijete. Do danas je tajila identitet oca svog sina, noseći u sebi dugotrajnu tugu.

Istražite nesvakidašnji život Milice Milše na ovim zadivljujućim fotografijama iz njezine osobne kolekcije. Milica Milša i njezin suprug Žarko Jokanović trenutno uživaju na moru u Turskoj, a kolekcija zajedničkih fotografija s odmora na prekrasan je način dočarala skladnu vezu para. Milica i Žarko u sretnom su braku već nekoliko godina, a njihova ljubavna priča započela je 1998. godine kada su im se putevi slučajno ukrstili i od tada ostali nerazdvojni.

Značajno je zapažanje da je Žarko Antonija, unatoč tome što nemaju zajedničke djece, od samog početka prigrlio kao vlastitog sina. Milica često ističe da je Žarko jedini pravi otac njenog sina, dok je identitet Antonijevog biološkog oca zatajila od očiju javnosti. Tijekom četvrte godine Akademije Milica je doživjela značajnu promjenu okolnosti. Zanimljivo je da je samo dva mjeseca nakon poroda uspješno predstavila diplomski nastup na fakultetu.

Kako bi je uzdržavali, Miličini roditelji su se ljubazno brinuli o njenom sinu punih šest godina. Naime, njen otac je igrom slučaja bio poznati pisac Antonije Isaković, dok joj je majka bila niko drugi do ugledna književnica Leposava Milanin Isaković. Gubitak majke duboko je utjecao na Milicu, koja je s roditeljima imala nevjerojatno blisku vezu. Miličinu majku Leposavu Isaković od milja je zvala Milša, što je nadimak koji će Milica vremenom ukomponovati u svoje prezime i umetničko ime.

Kao rezultat toga, Milica Isaković sada je prepoznata kao Milica Milša. Milica ne samo da je naslijedila rijetku ljepotu svoje majke, već je i dubok utjecaj roditelja na njen život vidljiv kada o njima govori u intervjuima. Čak i kad je odrasla i osnovala svoju obitelj, ostala je blisko povezana sa svojom majkom Leposavom, njegujući njihovu vezu kao mlada djevojka.

Nakon što joj je prije nekoliko godina preminuo otac, glasoviti znanstvenik i književnik Antonij Isaković, majka joj je postala najbliža i najiskrenija osoba od povjerenja. U javnosti je često izražavala divljenje prema ljubavi svojih roditelja, koja je služila kao oličenje obiteljske veze koju je željela njegovati u svom životu.

Glumica je s ponosom ispričala priču o ljubavi svojih roditelja, a majku je opisala kao nestvarno lijepu. Otac ju je prvi put ugledao u kinu i bila je to ljubav na prvi pogled. Međutim, njezina braća i otac u početku nisu bili dobrodošli, upotrijebili su oružje kako bi ga otjerali.

Ali tek kad joj je u svom studiju pročitao svoju priču Kašika, nije odoljela njegovim čarima. Rijetko su bili sami, ali je konačno rekla njihovom prijatelju Stoletu Jankoviću da može otići. Njezina prabaka, prepoznavši njegovu inteligenciju, rekla je da se udaje za njega jer je zgodan. Na kraju su se vjenčali, a mnogo godina kasnije na svijet je došla i sama glumica.