U slučaju da ste ranije bili žrtva prijevare, moguće je da ste naišli na jedan ili više sljedećih fraza o kojima je riječ. Nedostatak koherentnosti u ovoj izjavi je zbunjujući. Kad netko otvoreno izjavi da za njega prevara nema nikakvog značaja, važno je preispitati vrijednost koju pridaje vašoj vezi ako ju je spreman izložiti riziku zbog nečeg trivijalnog. Obećavam da neću ponoviti tu akciju u budućnosti.

Ideja “jednom lažac, uvijek lažac” vrijedi u ovom slučaju. Ako se prije upustio u prijevaru, nema razloga vjerovati da to neće ponoviti. Vrlo je vjerojatno da će poduzeti veće mjere opreza kako bi prikrio svoje postupke. Preporučljivo je biti oprezan i suzdržati se od pokazivanja povjerenja u njega. Isprike.

Vjerojatno mu je žao što je otkriven. Da je istinski cijenio vašu vezu, ne bi aktivno tražio druge žene. Narcisoidnim osobama nedostaje briga za emocije drugih. Oni mogu glumiti empatiju, ali njihovo ponašanje je u suprotnosti s njihovim riječima. Vaš odgovarajući odgovor trebao bi biti: “I ja osjećam grižnju savjesti. Žao mi je što sam uložio svoje vrijeme u tebe. Postupno idem dalje. Čin nevjere često se susreće s izgovorom: “Ti si me natjerao na to.

” Međutim, važno je priznati da niti jedna žena nikada nije dobrovoljno dopustila svom partneru da vara. Opravdanje za takve postupke ne leži u postupcima ili ponašanjima žene, već u uvjerenju muškarca da ima pravo na sve što poželi, bez obzira na granice koje postavlja predano partnerstvo.

Osjećajući silnu tugu, on tvrdi da je u depresiji i predlaže da je rješenje da vas prevari. Važno je razmotriti kako će on ubuduće rješavati ovaj problem. Hoće li potražiti utjehu u drugoj osobi kada se suoči s izazovima? Vrlo je vjerojatno da će to i biti slučaj. Konstantno ponavljanje zvona postalo je prilično iscrpljujuće. Uobičajena je tendencija muškaraca da krivnju pripisuju glasovima žena kada se suoče s poteškoćama.

Bez obzira na vlastitu nepravdu, uvijek će pronaći način da krivnju prebace na žene. Međutim, važno je napomenuti da nijedna glazbena melodija nema moć natjerati muškarca da potraži utjehu u naručju druge žene; u konačnici je njegov manjkav karakter ono što pokreće takvo ponašanje.

BONUS TEKST:

Uronite u čulno buđenje i dopustite rušenje zidova koje ste izgradili. Kad temperature rastu, sve nas obuzima kolektivna čežnja za bliskošću. Ovog ljeta razmislite o tome da na svoj popis aktivnosti dodate eksperimentiranje s intimnim odnosima. Za one koji uživaju u istraživanju novih iskustava, otkrili smo položaj u kojem će žene najvjerojatnije postići vrhunac.

 

Biti pretjerano akrobatski ili pretjerano fleksibilan je nepotrebno kada su u pitanju aktivnosti u spavaćoj sobi. Prema Dorijenu Solotu, koautoru knjige “I (Heart) Female Orgasm” za “Cosmopolitan”, pokušaj složenih akrobacija tijekom seksa može skrenuti pozornost sa samog iskustva, prebacujući fokus na održavanje ravnoteže umjesto na potpuno prihvaćanje osjeta.

Istraživanje koje je provela popularna marka kondoma uključivalo je ispitivanje 2827 žena u dobi od 18 do 34 godine o njihovom preferiranom spolnom položaju. Sa značajnom većinom od 30,90 posto glasova, misionarski položaj izbio je kao izraziti favorit. Prema riječima stručnjaka na području seksualnog užitka, upravo u ovom položaju žene imaju najveće zadovoljstvo. Za one koji žele dodati malo uzbuđenja svojim intimnim susretima, toplo se preporučuje poza “Mačka” iz Kamasutre.