U nedavnom otkriću poznate ruske astrologinje, Tamare Globe, iznijeto je na vidjelo da druga polovica 2024. ima golemu važnost za određeni horoskopski znak. Prema njezinim riječima, osobe rođene u znaku Strijelca očekuje velika sreća u sljedećih šest mjeseci, osobito u području financija.

  • Strijelci će pronaći radost u svom horoskopu, jer im je suđeno materijalno blagostanje do kraja godine, popraćeno povoljnom srećom u poslovnim nastojanjima. Pojavit će se uzbudljivi izgledi i nove mogućnosti karijere, što će dovesti do znatno veće zarade. Prema Globi, postizanje uspjeha u vašim profesionalnim nastojanjima ne samo da će omogućiti bolje razumijevanje vaše svrhe, već i otkriti vaš pravi životni cilj.

Posljedično, to će stvoriti zadovoljavajući osjećaj sreće. Ako ste već ranije doživljavali nedostatak priznanja, budite uvjereni da će okolina konačno početi priznavati i vrednovati vaše talente i postignuća. Za Strijelce, preostali dio godine predstavlja posebnu priliku da transformiraju svoje živote na pozitivan način, postižući i unutarnji mir i vanjski prosperitet.

  • Ova rijetka pojava daje im priliku da materijalna postignuća usklade s mirnim duševnim stanjem, kombinacija koja se rijetko pojavljuje i jamči istinsku sreću. U nadolazećem polugodištu naići ćete na jedinstvenu i izvanrednu priliku.

Bit će to novo iskustvo jer ćete otkriti novootkriveni osjećaj samopouzdanja koji eliminira potrebu za vanjskom provjerom ili želju da drugima opravdate svoju autentičnost. Ovo razdoblje će vam dati slobodu da prigrlite svoju pravu prirodu kao nikada prije.

BONUS TEKST:

Kako biste osigurali njihovu sigurnost, nemojte ih rukovati rukama; umjesto toga, odlučite se za papir ili rukavice kako biste ih nježno uhvatili i uklonili. Do ove točke, većina pojedinaca se upoznala sa smrdibubama, ostavljajući samo jedno neodgovoreno pitanje: postoji li održivo rješenje za njihovo uklanjanje?

Iskusni vrtlari svjesni su pametne tehnike koja uključuje mješavinu sode bikarbone i vode koju primjenjuju na biljke. Osim toga, među ljudima postoji uvjerenje da smrdibube odbijaju mirisi češnjaka i metvice, što je dovelo do prijedloga da se ova hrana stavi blizu ulaza, prozora i drugih potencijalnih točaka ulaska dosadnih insekata.

Alternativna, potencijalno učinkovitija metoda je dodavanje male količine eteričnog ulja paprene metvice u vodu i njime poprskati prozore, ulazna i balkonska vrata izvana. Kako biste izbjegli neugodan miris koji emitiraju smrdibube kada su uznemirene, važno je suzdržati se od ozljeđivanja ili straha od njih. Umjesto toga, koristite rukavice ili komad papira da ih nježno uhvatite i sigurno uklonite s tog područja.

DODATNI TEKST:

Društvenim mrežama trenutačno kruži viralan video u kojem se pojavljuje žena koja daje objašnjenje zašto vezuje isključivo s osobama koje su upola mlađe od nje. Ovaj je video izazvao značajnu pozornost i izazvao žestoku raspravu, prvenstveno zbog njezine tvrdnje da mlađe osobe imaju veću fizičku privlačnost.

Osim toga, nastavlja otkrivati ​​svoje pritužbe muškarcima u četrdesetima. U svom opažanju spomenula je da muškarci u njezinoj blizini koji su slične dobi imaju tendenciju ne stariti lijepo i zanemaruju brigu o sebi. Istaknula je vlastitu predanost održavanju svog izgleda, zbog čega je privlače muškarci koji pokazuju istu razinu predanosti.

Nadalje, njegovo uvjerenje proizlazi iz ideje da stariji muškarci, nakon što su pretrpjeli emocionalne rane nanesene prošlim vezama, oklijevaju uključiti se u bilo kakav proces ozdravljenja. Prema njezinoj izjavi, nedostaje im smisao za humor, motivacija za život i intelektualna znatiželja, što ih čini samo dosadom.

Kako bi izbjegla neuravnoteženu dinamiku moći, priznala je da bi se suzdržala od romantične veze s muškarcem koji je više od desetljeća mlađi od nje, ako poželi ozbiljnu obvezu. Prema njezinim riječima, pojedinci mogu biti u istom položaju i imati zajedničko životno iskustvo samo ako razlika u godinama ne prelazi deset godina.

Ako je razlika u godinama veća, vjerojatno je da njihova iskustva nisu bila slična. Njezine su izjave polarizirale mišljenja. Iako su se brojne žene složile, bilo je i onih koje su zadržale uvjerenje da je bolje imati starijeg gospodina za društvo zbog njegove jasnoće namjere i odbojnosti prema romantičnim igricama.