Upala išijatičnog živca, poznata kao išijas, može uzrokovati intenzivnu bol koja se širi od donjeg dijela leđa prema nogama. Ova bol može imati dubok utjecaj na dnevne aktivnosti i umanjiti opću dobrobit. Ruski medicinski stručnjaci predlažu jednostavan, ali vrlo učinkovit pristup za ublažavanje ovih iscrpljujućih simptoma.

Koji je postupak za implementaciju ove posebne metode? Kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost, ovaj poseban tretman se izvodi navečer prije spavanja, uključujući korištenje umirujuće slane kupke za pomlađivanje i umirenje stopala. Da biste se pripremili za kupanje, skupite prostranu posudu i ulijte oko 10 litara vode.

Provjerite je li voda ugodno topla, izbjegavajući pretjeranu toplinu koja bi potencijalno mogla dovesti do opeklina. Da biste unijeli potrebne komponente, u vodu pospite malu količinu soli i ulijte otprilike 500 mililitara jabučnog octa. Kako biste osigurali ravnomjernu raspodjelu, lagano promiješajte smjesu. Uronite stopala u pripremljenu kupku za stopala i ostanite dok se temperatura vode dovoljno ne ohladi.

Odvojite trenutak za opuštanje i odmorite noge nakon kupanja. Rastegnite ih kako biste ublažili nakupljenu napetost, zatim ih brzo isperite svježom vodom prije nego što ih nježno osušite ručnikom. Što se tiče vremena za spavanje, pobrinite se da vam noge ostanu udobne i tople tako da ih cijelu noć prekrijete dekom ili ručnikom.

Da sljedećeg jutra ne biste hodali bosi, savjetuje se da navučete papuče ili vunene čarape. Prema liječničkom savjetu iz Rusije, ovaj lijek pokazao je obećavajuće rezultate u ublažavanju boli išijasa čak i nakon samo jedne upotrebe. Za trajno olakšanje, predlaže se ponavljanje postupka svakih šest mjeseci ili po potrebi.

BONUS TEKST:

Osjećate li stalni umor i slabost, čak i nakon što ste se dovoljno naspavali? Imate li problema s koncentracijom na poslu, glava vam pada? I čini li se da uhvatite svaku malu prehladu ili kašalj koji vam se pojavi? Moguće je da je vaš imunološki sustav ugrožen. Ali ne brinite, imamo prirodno rješenje za vas – čaj od samo tri sastojka koji vam može pomoći u jačanju imuniteta.

Čaj ima potencijal za jačanje i jačanje imunološkog sustava. Bitno je. Za recept vam je potrebna 1 žličica trave komorača, 1 žličica kamilice i 1/2 žličice domaćeg meda. Priprema Pomiješajte kamilicu i travu stolisnika, zatim smjesu prelijte kipućom vodom i ostavite da se kuha deset minuta. Nakon što se procijedi, čaj zasladite s pola žličice meda i pijte po jednu šalicu prije svakog obroka.

Tijekom prvih šest tjedana postupno povećajte količinu meda do najviše tri žličice, a zatim je postupno smanjite. Opsežna istraživanja potvrdila su da med ima sposobnost jačanja i jačanja imunološkog sustava, što potvrđuju razne studije i znanstveni dokazi.

Med nudi mnoštvo zdravstvenih prednosti, uključujući jačanje imuniteta, pospješivanje cirkulacije, jačanje srca, poboljšanje probave, poticanje regeneracije tkiva, pomoć u obnavljanju krvi, ispoljavanje antibakterijskih svojstava, olakšavanje detoksikacije, borbu protiv stresa, pa čak i potencijalno može poslužiti kao pomoć u prehrani.

prema novijim istraživanjima. Milfoil Izuzetna hajdučka trava ima sposobnost pročišćavanja i jačanja krvi. Posebno se pokazao korisnim kod bolesti povezanih s jetrom, slezenom, gušteračom, žuticom, groznicom, lupanjem srca, nelagodom u prsima i leđima, neredovitim menstrualnim ciklusima, skorbutom, nesanicom, kao i raznim kožnim iritacijama i ranicama.

Oprez Pretjerana konzumacija stolisnika može uzrokovati glavobolju, a produljena uporaba može dovesti do razvoja alergijskih osipa i povećane osjetljivosti kože na sunčevu svjetlost. milfoil Ako imate dokumentiranu alergiju na ambroziju, tratinčicu, krizantemu ili neven, savjetuje se izbjegavanje konzumacije kamilice.

To je zato što su ove biljke blisko povezane, a gutanje kamilice potencijalno može izazvati jaku alergijsku reakciju koja se naziva anafilaksa. Kamilica Kamilica priskače u pomoć kada grlo grebe, nos curi ili se želudac grči.

Čini čuda kao oblog za natečene oči uzrokovane plakanjem ili nedostatkom sna, kao i za one dosadne podočnjake. Bilo da vam je koža nadražena ili jednostavno želite umiriti lice, kamilica je odgovor. Znanstveno dokazano, ova biljka pojačava otpornost organizma na razne bolesti.