Tri horoskopska znaka doživjet će neuobičajeno neproduktivnu ljetnu sezonu. Pripremite se za neodoljiv val sreće koji će vas uhvatiti nespremne. U mjesecu srpnju pružit će vam se izvanredna prilika koja će vam donijeti nepredviđeno zadovoljstvo i iznenadni priljev bogatstva.

Lav

Nadolazeći mjesec srpanj obećava da će vam donijeti najradosniji događaj u godini, jer se nebeska tijela slažu u vašu korist. Ako na svom putu prema sreći naiđete na prepreke, ne bojte se! Prisutnost vodiča će vas pratiti, osvjetljavajući put najmanjeg otpora. Prigrlite toplinu i sjaj srpnja, dopuštajući sebi da u potpunosti prigrlite blaženstvo koje vas čeka.

Strijelac

Poravnanje nebeskih tijela kao što su Saturn, Sunce, Mars i Venera aktivno će podržati i poboljšati vaš život tijekom mjeseca srpnja. Njihov će vas utjecaj voditi prema putu ispunjenom srećom i radošću, omogućujući vam da budete spremni na značajan priljev financijskog obilja.

Pripremite se za neočekivani događaj koji ima potencijal potpuno promijeniti putanju vašeg života. No, nema razloga za brigu, jer će ova promjena nedvojbeno biti na bolje. Prihvatite sve neizvjesnosti ili strahove koji se mogu pojaviti na vašem putu prema sreći i prepustite se snažnoj energiji koja vas okružuje. Budite uvjereni, očekuju vas samo pozitivni ishodi.

Blizanci

Kako srpanj počinje, Blizanci se nalaze uronjeni u pozitivnu i radosnu energiju. Bilo koji pothvat koji odlučite poduzeti rezultirat će trijumfom. Tijekom mjeseca uspješno ćete svladavati sve izazove, a najbolje od svega je što ćete doživjeti nevjerojatan val financijskog obilja koji će preokrenuti vašu egzistenciju. Prihvatite ovaj priljev blagostanja i dopustite si uživati ​​u zadovoljstvu i spokoju koje vam život nudi.

BONUS TEKST:

Fascinantan i rijedak prizor snimili su ronioci Udruge za podvodne aktivnosti Rostrum kod Čiova u Splitu. S ponosom izjavljuju da zbog stalnog boravka na moru i čestih putovanja na razne destinacije nerijetko nailaze na intrigantna otkrića, čak i nesvjesni o kakvoj se točnoj prirodi tiče. Pero Ugarković s Instituta za oceanografiju i ribarstvo opširno je objasnio sve unutar Facebook grupe Živi svijet Jadranskog mora.

Albino zmije su rijetkost u znanstvenoj literaturi, s nekoliko dokumentiranih viđenja diljem svijeta. Jedno značajno otkriće dogodilo se 2006. godine u sjevernom Jadranu, gdje je viđena albino zmija koja pripada vrsti Ocnus planci. Međutim, prikazana slika ne prikazuje ovu vrstu. Ronioci UPA Rostruma odgovorno su vratili šarana u more, čime su osigurali da ispuni svoju vitalnu ekološku ulogu na čiovskom podmorju, ističe Ugarković u tekstu na Morski.hr.

Lov ove vrste je strogo zabranjen. Ekološki sustav morskog dna uvelike se oslanja na prisutnost morskih krastavaca, što ih čini od iznimne važnosti. Unatoč trajnoj zabrani njihovog ribolova zbog njihovog ranjivog statusa, duž naše obale još uvijek ima jedinki koje se neodgovorno ponašaju loveći ih i ilegalno prevozeći u razne restorane u Italiji, Grčkoj, Turskoj i drugim dijelovima Azije.