Naslovna fotografija odmah je prepoznatljiva strastvenim gledateljima TV sapunica. Bez sumnje, Šeherezada i Onur najomiljeniji su par u turskim sapunicama. Zaronimo sada u današnji izgled ovih kultnih likova…

Nakon rastave, Sheherzada i Onur doživjeli su značajne transformacije koje su je učinile neprepoznatljivom za one koji su je poznavali, osobito jer je doživjela upečatljivu metamorfozu u plavušu, oštro odstupajući od svog prethodnog izgleda. Sulejman i Šeherezada učinkovito su skinuli kilograme bez kompromisa u izboru prehrane pridržavajući se izuzetno jednostavnog plana obroka. Pojava turske serije “Tisuću i jedna noć” potaknula je val sapunica, u kojima se prikazuje nevjerojatan talent Berguzar Korel koja je udahnula život zadivljujućem liku Šeherezade. Privlačnost ove očaravajuće priče dodatno je pojačana uključivanjem Halita Ergenča, koji će kasnije steći svjetsku slavu svojim portretiranjem slavnog Sulejmana Veličanstvenog.

  • U tom vremenskom okviru, Halit se našao u braku s drugom cijenjenom turskom glumicom, iako je smatrao da je gotovo nemoguće odoljeti privlačnosti Šeherezade. Na kraju se suočio s teškom odlukom da prekine brak, unatoč trudnoći njegove supruge. Nepokoleban pred izazovima, Halit je bio spreman upustiti se u romantičnu eskapadu s Berguzar Korel. Neodoljivi magnetizam turskih televizijskih drama, poput renomirane serije Tisuću i jedna noć, dodatno je pojačan očaravajućom pričom iz stvarnog života koja je osvojila i medije i širu javnost. Duboka povezanost između glumaca, na platnu i izvan njega, uspješno je osvojila globalnu publiku i učvrstila njihov status cijenjenih ikona turske zabave.

Pojedinci koji su doživjeli ovu specifičnu eru ne samo da su prošli ključni trenutak u svojim životima, već su također svjedočili značajnoj transformaciji u turskom televizijskom krajoliku, osvajajući gledatelje diljem svijeta. Priča o njihovom putovanju služi kao daljnji dokaz duboke međuigre između umjetnosti i stvarnosti, izazivajući mnoštvo osjećaja i ostavljajući neizbrisive tragove na one koji su cijelim srcem prigrlili ove zadivljujuće prikaze.

U kolovozu 2009. izvanredna ceremonija vjenčanja, koja se smatra “spektakularnim turskim vjenčanjem stoljeća”, osvojila je javnost dok je par ispovijedao svoju vječnu ljubav. Ova izvanredna prigoda, koju su počastili omiljeni turski glumci Berguzar Korel i Halit Ergenç, ne samo da je osvojila srca stanovnika Istanbula, već je privukla i ogromnu pozornost koja se proširila daleko izvan granica grada. Publika je bila posebno dirnuta očaravajućom pričom ovih darovitih pojedinaca, čije je iznimne talente na ekranu zasjenila samo njihova ljubavna ljubav u stvarnom životu.

Nakon ekstravagantnog vjenčanja, Berguzar i Halit s nestrpljenjem su iščekivali 2016. godinu, osvojivši publiku nevjerojatnom kemijom na ekranu u popularnoj televizijskoj seriji “Ti si moja domovina”. Halit Ergenč je u svojoj potrazi za autentičnošću doživio nevjerojatnu fizičku transformaciju kako bi točno dočarao mučno iskustvo zarobljenog vojnika tijekom balkanskih ratova. Ovaj mukotrpan put od Ergenča je zahtijevao značajne promjene u svakodnevnoj rutini, uključujući i skidanje viška kilograma. Tijekom ovog izazovnog procesa, Berguzar je odigrala ključnu ulogu, nudeći nepokolebljivu podršku i ohrabrenje svom voljenom mužu.

Uz pomno planiranje, Berguzar je osmislila opsežan plan obroka koji je uključivao nekuhano povrće i djelomično pripremljeno meso, namjerno isključujući šećer, gluten i mliječne proizvode. Halit Ergenč neustrašivo se prihvatio ovog pothvata s odlučnom odlučnošću, što je rezultiralo nevjerojatnim uspjehom gubitka 14 kilograma u razdoblju od šest tjedana. Slično tome, Berguzar je također postigla izuzetan uspjeh skinuvši 7 kilograma u tom razdoblju.

Tijekom zahtjevnog rasporeda snimanja, glumac se marljivo pridržavao plana hranjivog obroka koji je uključivao revitalizirajući đumbir, hrskave zelene jabuke, živahnu mrkvu, hranjivu ciklu, ljekoviti špinat, okrepljujući celer, zasitnu juhu od bundeve i prekrasnu salatu od kvinoje. Pokazujući svoju predanost održavanju disciplinirane prehrane, poznati turski par pokazao je pronicljiv pristup uživanju pažljivo birajući svoje omiljene kulinarske užitke. Među njihovim omiljenim odabirima bili su slatki deserti prožeti divnim natruhama mente, naranče, kakaa i datulja.