Nadolazeći mjesečni horoskop za srpanj 2024. predviđa niz zadivljujućih događaja, posebno u području financija, budući da su brojni znakovi zodijaka spremni doživjeti iznenadne i značajne promjene u svojim novčanim okolnostima. 16. srpnja dogodit će se poravnanje Marsa i Urana u horoskopskom znaku Bika, što nagovještava vrijeme potencijalnog razvoja događaja.

  • Tijekom tog razdoblja vrlo je vjerojatno da će pojedinci primiti značajna ažuriranja ili najave. Na primjer, postoji mogućnost povećanja plaće, stvaranja novih poslovnih saveza ili otkrivanja alternativnih načina zarade. Nadolazeći Puni Mjesec u Jarcu, koji zajedno s Bikom i Djevicom upravlja financijskim pitanjima, odigrat će ključnu ulogu u isticanju materijalnih aspekata naših života.

Ovaj nebeski događaj koji se održava 23. i 24. srpnja ima potencijal za značajnu financijsku transformaciju za nekoliko znakova zodijaka, zahvaljujući povezanosti Jarca s postignućima. Zanima vas tko može predvidjeti ovu uzbudljivu promjenu? Nastavite čitati kako biste saznali.

Jarac

Pod utjecajem Urana, Pun Mjesec se pojavljuje u vašem znaku, potičući spontanu odluku o financijskim ulaganjima u osobno poduzeće. Jarci koji su nezaposleni mogli bi se naći u obvezi financijski poduprijeti člana obitelji. S početkom srpnja 2024., Mars će istaknuti stvari koje se tiču ​​djece, čineći vrlo vjerojatnim da će sve financijske prilike biti usmjerene na financiranje odmora, obrazovanja ili poboljšanja zdravstvene zaštite.

Strijelac

Postoji povoljna prilika da dobijete povišicu plaće. To će biti moguće kroz značajan razgovor o financijama sa svojim poslodavcem 16. srpnja. Osim toga, imate priliku donijeti odluku o svojim prihodima do 24. srpnja. Pun Mjesec u Jarcu posebno će istaknuti vašu zaradu. Vrijedno je napomenuti da konjunkcija Jupitera i Marsa u sektoru partnerstva krajem srpnja i kolovoza 2024. može dovesti do potpisivanja ugovora, sporazuma i suradničkih nastojanja.

Blizanci

Oko 16. srpnja možete očekivati ​​značajan napredak u svojoj financijskoj situaciji, uz potencijalna otkrića i otkrića u vezi s vašim prihodima i depozitima. Poravnanje Marsa i Urana u tajnom sektoru privući će pozornost na neotkrivene informacije. Ovaj kozmički događaj može otkriti detalje o financijskim stvarima vaših rođaka, poput njihove ušteđevine ili kredita. Dana 24. srpnja, pun Mjesec u Jarcu omogućit će vam cjelovito razumijevanje vaše financijske situacije, s posebnim naglaskom na značaj financija vašeg partnera. Vrlo je važno da pažljivo pratite sve detalje vezane uz troškove vašeg partnera, jer oni mogu otkriti da su određene transakcije obavljene bez vašeg prethodnog znanja.

Ovan

U vašem sektoru postignuća, Pun Mjesec u Jarcu dogodit će se 24. srpnja. Kroz suradnju s prijateljima, spremni ste doživjeti značajan financijski napredak. Pripremite se za priljev novca koji vam dolazi! Unatoč tome, brojni Ovnovi će odlučiti promijeniti putanju svoje karijere. Pun Mjesec u Jarcu poravnat je s Plutonom, vašim suvladarom, što vas navodi da osjetite težinu važne odluke. Vrijeme je da zacrtate svoj put za sljedeća dva desetljeća, određujući s kim ćete putovati, kamo ćete ići i kako ćete osigurati svoju financijsku budućnost.

Bik

16. srpnja planeti Mars i Uran poravnat će se u vašem znaku, označavajući utjecaj vanjskih faktora na vaš život. Tijekom tog vremena, možete naići na osobu koja vam predstavlja unosne financijske prilike za mjesec kolovoz. Međutim, kako biste iskoristili ove prilike, morat ćete napraviti značajan financijski izbor do Punog Mjeseca u Jarcu 24. srpnja. Ta bi odluka mogla uključivati ​​ulaganje u poslovni pothvat ili ulazak u pregovore o plaćama s više poslodavaca, prenosi Story.hr.