Tijekom seoskog snimanja, pjevačica Rada Manojlović uspjela je zadiviti brojne pojedince izborom odjeće i obuće. Neustrašivo je nastupila u papučama i haljini, s kosom skupljenom u punđu na vrhu glave. Ovaj nekonvencionalni prikaz bio je namjerna demonstracija njezine opuštenosti i nedostatka inhibicija.

  • Tijekom cijelog snimanja zadržala je takav bezbrižan stav, potpuno zanemarujući prisutnost kamera. Rada je tokom zajedničkog druženja često zapjevala sa svojom kolegicom, a jednom je prilikom nazdravila sa okupljenim gostima. Usred viralnog širenja jedne od pjevačičinih snimki na društvenim mrežama, kontinuirani niz pozitivnih komentara zapljusnuo je, naglašavajući rijetkost svjedočiti određenim slavnim osobama u javnosti bez imalo šminke.

Da vam podstakne sjećanje, poznata pjevačica Rada Manojlović zapaženo se pojavila na svečanosti otkrivanja spomenika u čast Stanoja Glavaša u svom rodnom mjestu Četereže, okupivši mnoštvo mještana. Naglasila je rijetke posjete selu i ograničenu interakciju sa susjedima, ali je ipak izrazila neizmjernu radost zbog njihove nepokolebljive podrške i ljubavi prema njoj.

  • Dok ja opušteno plovim u životu, moja sestra posjeduje izvrsne organizacijske sposobnosti. Kod mene se stvari mogu dogoditi danas, za deset dana ili nikad. Moj odnos prema novcu nije najbolji, ali sam flegmatičan i nezabrinut za budućnost. Možda sada uštedim nešto novca, ali tko zna kakve neočekivane izazove može donijeti sutra? Važno je živjeti u sadašnjem trenutku. Uživam u dostavi hrane, neozbiljnim kupnjama i pjesmama.

Ja osobno izbjegavam kupnju od kineskih prodavača, ali Maja to ljubazno čini umjesto mene. Jednom mi je rekla: “Potrošimo više od stotinu eura na haljinu, a za isti iznos možemo kupiti dvije tisuće od kineskog prodavača.” Imala sam loše iskustvo s jeftinom stvari koja se raspala nakon prvog pranja, pa bih radije izdvojila dvije tisuće dinara za kvalitetniju”, objasnila je Rada Manojlović.

  • Datum i vrijeme objave članka je 9. veljače 2023. u 14.30 sati. Jedna od vrsnih pjevačica koja je sudjelovala u natjecanju Zvezde Granda je Rada Manojlović, iako njen put nije nimalo lak. Odrastanje u selu Četerež za nju ima veliki značaj. Nakon završene srednje škole u Velikoj Plani, upisala je studije ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Jedno od najtežih iskustava kroz koje je prošla dogodilo se kada je sa samo devetnaest godina ostala bez majke.

Dodatna tuga je što je njezina majka preminula dok ju je držala u naručju, a majka se borila s teškom bolešću. Rada je jednom ispričala da je najizazovnija faza njenog života nastupila kada je doživjela bolan gubitak majke. S ogromnom je tugom držala svoju majku dok je umirala, zakopavajući bol u sebi kako bi nastavila sa svojim životom i odgovornostima. Iako se trudi izbjeći razmišljanje o ovom teškom gubitku, sjećanja na njezinu voljenu Mirjanu prate je svaki dan.

  • Kako bi financirala svoje obrazovanje, vodila je život pun izazova, neumorno radeći kako bi zaradila novac. Radetov otac pružao je neprocjenjivu podršku, iako nije bio jednostavan zadatak sam brinuti o obitelji. Njezino odrastanje odvijalo se u skromnoj, trošnoj nastambi koju je sagradio njezin djed. Prema Radi, obitelj se oslanjala na vanjski toalet, a kupanje je služilo kao sredstvo otpornosti.

Već od svog prvog nastupa, stalno je isticala svoj neizmjerni ponos na svoje skromne početke, prikazujući svoje postignuće izgradnje velebne rezidencije za svog oca koristeći zaradu od svoje vrlo uspješne profesije. Pjevačica, koja sada posjeduje raskošnu rezidenciju u blizini, ranije je izjavila: “Snalaziš se. Sa štednjakom, griješ vodu, i to je sve.