Nakon što je stekao značajnu slavu kao dio grupe Elite squads uz kolegu Vladu Matovića, proslavljeni reper Relja Popović nakon raspada grupe uspješno je krenuo u solo karijeru.

Kao Reljina majka poznata je renomirana balerina Zoja Begoli, dok je njegov otac pokojni novinar Srđan Popović. Tragično, Srđan je preminuo kada je Relja imao samo osamnaest mjeseci, prepustivši Zoji da sama odgaja pjevača i njegovog brata. Reljina strast prema glazbi procvjetala je u ranoj dobi, no malo tko zna da je Popović prije studija glume diplomirao i na Fakultetu za medije i komunikacije.

Podsjećamo, Relja, koji je tada bio član grupe Elitni odredi, postao je zet Vesne Zmijanac, a s njezinom kćeri Nikolijom Jovanović započeo je ljubavnu priču 2014. nakon suradnje na spotu za pjesma “Alkohola litar.

Njihova zajednica upotpunjena je dodavanjem dviju kćeri, Rea i Hana. Unatoč njihovoj skladnoj vezi, nikada nisu osjetili potrebu formalizirati svoju obvezu kroz brak. U medijima su se pojavila nagađanja da su u tajnosti izmijenili zavjete, ali te glasine poznati slavni par nikada nije potkrijepio.

BIOGRAFIJA

Rođen 2. kolovoza 1989. u Beogradu, Relja Popović je poznati srpski pjevač i glumac koji se proslavio kao član grupe Elitni odredi. Njegov glazbeni put započeo je u ranim godinama, a 2005. godine s Vladom Matovićem suosnivač je grupe Elite Squads. Zajedno su zakoračili u sfere r&b i hip-hop glazbe, izdajući singlove poput “Ako ste za rakiju”, “Biće extra” i “Šale”. No, veliku popularnost u Srbiji i okruženju donio im je hit iz 2008. godine, “Moja jedina”. Nakon toga nastavili su osvajati publiku singlovima poput “Ne moješ da znaš”, “Klik klik”, “Vola bi da me vidiš” i “Ima mnogo žena i kafana”, surađujući s cijenjenim reperima i pjevačicama poput Anabele Atijas, Mia Borisavljević, i Dada Polumenta. 2014. godine njihova suradnja s Nikolijom Jovanović i DJ Džejom Mlađom na pjesmi “Alkohola litar” postala je veliki hit, skupivši preko 50 milijuna pregleda na YouTubeu.

No, u ožujku 2015. Popović i Matović objavili su da se rastaju i kreću u samostalne karijere. Popović je trenutno u vezi s pjevačicom Nikolijom Jovanović, a zajedno su 2016. godine dočekali kćerkicu Reu. Nakon toga Relja je izbacio niz singlova koji su osvojili srca njegove publike. Naime, surađivao je s eminentnim umjetnicima poput Bobana Rajovića, Cvije, Cobija i Stoje. Relja Popović je 2003. godine krenuo na glumački put, debitirajući u filmu “Dremano oko”. Njegov talent zablistao je 2009. godine kada je glumio u “Ordinary People” i dobio priznanje za najboljeg mladog glumca. Potom je publiku oduševio nastupima u omiljenoj komediji “Parada” i popularnoj TV seriji “Folk”. Vrijedi spomenuti da je Relja sin Zoje Begole, proslavljene primabalerine Narodnog pozorišta.

  • Rođen 1989. u Beogradu, Relja Popović potječe iz obitelji tragične prošlosti. Njegov otac Srđan Popović preminuo je 1991. godine, a majka, cijenjena primabalerina Zoja Begoli, borila se s teškom bolešću sve do nesretne smrti 2017. Relja je od prvoškolskih dana dijelio blisku vezu s prijateljem Vladimirom Matović. Tijekom šestog razreda otkrio je strast prema rap glazbi, što je na kraju navelo njega i Vladimira da počnu stvarati vlastite pjesme u granicama njegove spavaće sobe. Međutim, tragedija se dogodila prije nego što je završio srednju školu kada je uhvaćen u pucnjavi, za dlaku izbjegavši ​​smrt zahvaljujući naporima vještih liječnika koji su mu morali izvaditi bubreg i slezenu. Za divno čudo, potpuno se oporavio. Relja je diplomirao na Fakultetu za medije i komunikacije prije nego što je krenuo na svoje putovanje kao student glume na prestižnom Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu.