Točan broj pojedinaca pogođenih niskom krvnom slikom i anemijom ostaje misterij. Za rješavanje ovih bolesti, zdravstveni djelatnici često preporučuju dodatke željeza i prehranu bogatu hranom koja sadrži ovaj esencijalni mineral. Međutim, većina pojedinaca nije svjesna specifične kombinacije prirodnih namirnica koje mogu imati značajan utjecaj na poboljšanje krvne slike.

Nulta krvna grupa Nakon što je prošla kemoterapiju, jedna je žena slučajno naišla na drevni recept koji je čudesno vratio krvnu sliku njezine majke na normalnu razinu. Moja majka već dulje vrijeme ima problema s krvnom slikom, točnije manjkom eritrocita (crvenih krvnih zrnaca), što rezultira niskom razinom željeza i hemoglobina u krvotoku.

Ovo stanje nastalo je zbog prisutnosti benignog tumora koji se naziva miom, što je dovelo do značajnog gubitka krvi. Unatoč završenim svim propisanim terapijskim ciklusima, željeni ishod nije postignut, pa je moja majka bila u potrazi za alternativnim rješenjima. Tijekom posjeta liječničkoj ordinaciji naišla je na stariju ženu koja se također borila s problemima krvne slike zbog svoje borbe s rakom debelog crijeva i naknadnih kemoterapija koje su joj pokvarile krvnu sliku.

 

Ova suosjećajna žena podijelila je s mojom majkom recept koji se pokazao učinkovitim za njezino stanje. Zaintrigirana mogućim dobrobitima, moja je majka odlučila isprobati lijek i, na svoje iznenađenje, dao je pozitivne rezultate. Naime, liječnik je, uočivši poboljšanje njezine krvne slike, izrazio znatiželju i zatražio pojedinosti o receptu. Potaknuta tim iskustvom, moja majka želi podijeliti ovaj recept s drugima koji se suočavaju sa sličnim izazovima, u nadi da će im donijeti olakšanje.

Recept za krvnu sliku.

Sastojci:

Za pripremu ovog recepta trebat će vam 300 grama svježe biljke aloe vere,

400 grama divke (koja se može naći u dobro opskrbljenim trgovinama, a kroz povijest se koristila kao zamjena za kavu),

400 grama meda u saću, 0,5 l kupinova vina (može se kupiti u ljekarnama) i 0,5 l ljekarničkog alkohola (točnije etanola 70%).

Priprema:

Za pripremu lijeka potreban je stakleni galon. Sameljite sve potrebne sastojke i pomiješajte ih s kupinovim vinom i alkoholom, dobro izmiješajte, najbolje drvenom kuhačom. Pokrijte galon i ostavite ga da odstoji 3 dana, povremeno ga promiješajte.

Nakon što to vrijeme istekne, nabavite u ljekarni sterilnu gazu i procijedite smjesu. Dobivena tekućina će imati duboku nijansu i imati će konzistenciju sličnu onoj gustog soka. Preporuča se čuvati ovaj pripravak u staklenoj boci ili galonu, konzumirajući jednu žlicu u tri odvojena navrata tijekom dana. Nakon što ste konzumirali jednu porciju, procijenite svoja zapažanja i provjerite točnost recepta. Ovaj se pristup pokazao korisnim za moju majku, a optimističan sam da će polučiti pozitivne rezultate i za vas.

Osobama s niskom krvnom slikom uzrokovanom malignim bolestima, anemijom izazvanom krvarenjem, bubrežnim oboljenjima, vegetarijanstvom i drugim oblicima anemije savjetuje se da razmotre uzimanje preporučenih lijekova.

Slobodno konzumirajte ovaj lijek unutar preporučene dnevne doze bez ikakvih ograničenja, jer je njegova jedina nuspojava izrazito poboljšanje ciljane krvne slike. Daljni detalji: Anemija, koju karakterizira smanjenje broja crvenih krvnih stanica, koncentracije hemoglobina i mase eritrocita, pogađa približno 10% svjetske populacije.

Hemoglobin, koji se nalazi unutar crvenih krvnih stanica, igra ključnu ulogu u prijenosu kisika kroz cijelo tijelo, uključujući vitalne organe kao što su mozak, srce i mišići. Crvena krvna zrnca procesom vezanja kisika i pretvaranja u oksihemoglobin osiguravaju dopremu kisika do svakog dijela našeg organizma. Simptomi anemije Manifestacija simptoma anemije varira ovisno o različitim čimbenicima, uključujući dob pacijenta, brzinu razvoja anemije i cjelokupno zdravstveno stanje.

Tipično, blaga anemija ne pokazuje nikakve simptome osim osjećaja umora, nelagode i smanjene sposobnosti za napornu tjelesnu aktivnost. S druge strane, umjerena do teška anemija dovodi do simptoma poput glavobolje, smanjenog apetita, bljedila kože, izražene slabosti i umora, poteškoća u obavljanju redovitih fizičkih zadataka, lupanja srca, vrtoglavice i lomljivih noktiju sklonih ljuštenju.

Posljedice anemije koje prolaze nezapaženo i neliječene. Nakon otkrivanja anemije, neke posljedice možda neće biti odmah vidljive ili pripisane stanju. Te posljedice uključuju manje kašnjenje u motoričkom razvoju, psihološke promjene kao što su hiperaktivnost, nezadovoljstvo i poremećaji u ponašanju, kao i intelektualna oštećenja koja se odražavaju u nižim rezultatima na procjene inteligencije u usporedbi s neanemičnom djecom iste dobi. Ostaje neizvjesno mogu li se ove funkcije potpuno oporaviti čak i nakon uspješnog liječenja anemije.