Predstavljamo masku za kosu posebno osmišljenu za jačanje i revitalizaciju oštećene kose. Ova svestrana maska ​​prikladna je za sve tipove kose i može se pohvaliti dodatnom dobrobiti smanjenja gubitka kose uz istodobno poticanje rasta kose. maska ​​za kosu Prema uspesnazena.com, kvasac je primarni sastojak ove maske. Učestalost primjene je dva puta tjedno kako bi se oživjela i obnovila oštećena kosa.

 

  • Za optimalne rezultate liječenje treba nastaviti bez prekida u trajanju od dva mjeseca. Stoga se preporučuje korištenje maske dva puta tjedno tijekom ukupno dva mjeseca. Ne samo da primjena ove maske daje visokokvalitetne rezultate, već osigurava i dugotrajne učinke. Maske od kvasca neophodne su za poticanje rasta kose, borbu protiv gubitka kose i mogu se koristiti na svim tipovima kose.

Maska od kvasca može se koristiti za suzbijanje gubitka kose i jačanje tanke, slabe kose. Imperativ je da nastavimo na ovaj način. – Jedna žlica toplog mlijeka dodana u šalicu kave. Želio bih popiti šalicu kave s velikom količinom meda. Možete koristiti ili 7 grama suhog kvasca ili 20 grama svježeg kvasca. priprema: Pomiješajte 1 žlicu toplog mlijeka s 1 žličicom meda ili šećera, zatim umiješajte 20 grama svježeg kvasca. Ostavite smjesu da fermentira na toplom mjestu 15-20 minuta.

 

  • Započnite izdašnim nanošenjem dobivene mješavine na svježe opranu i navlaženu kosu. Nastavite omotati kosu najlonskom vrećicom i mekim ručnikom. Ostavite smjesu da prožme vaše pramenove jedan sat (ili čak i dulje, najviše do dva sata, jer što je dulje trajanje, rezultati su optimalniji).

Na kraju temeljito operite kosu toplom vodom. Stavljanjem ove maske, gljivice kvasca rade svoju magiju kako bi povećale količinu esencijalnih vitamina, proteina i minerala koji potiču rast vaše kose. Ove hranjive elemente lako apsorbiraju folikuli dlake, učinkovito jačajući i revitalizirajući oštećene vlasove.

BONUS TEKST:

Izbjegavajte davanje druge prilike ljudima da vam nanesu zlo, jer će naknadni događaj vjerojatno rezultirati još većom i jačom boli. Opći je konsenzus da je sposobnost opraštanja onima koji su nam nanijeli zlo ključna za postizanje unutarnjeg mira i ispunjenog života. Uvriježeno je uvjerenje da se istinska sreća može postići samo opraštanjem onima koji su nas povrijedili. Ipak, vjerujem da ne zaslužuje svaki pojedinac oprost.

Zapravo, tvrdim da se opraštanjem djela okrutnosti i nepravde nenamjerno stavljamo u ranjivi položaj. Prihvatljivo je dati nekome tko nam je prouzročio psihološku i emocionalnu nevolju priliku za iskupljenje ako iskreno izrazi kajanje, traži oprost, prizna svoje nedjelo i pokaže želju da se popravi. Međutim, ako pojedinac ne pokazuje znakove kajanja, a mi i dalje želimo produžiti oprost, u konačnici sami sebi nanosimo štetu.

Čin oprosta daje oslobađanje od odgovornosti i grižnje savjesti za nepravde koje su nam nanesene. Međutim, ključno je upamtiti da nismo mi sami oslobođeni, već pojedinci koji su nam uzrokovali tjeskobu. Iako nema ograničenja u našoj sposobnosti da oprostimo pogreške koje su počinili drugi, ne smijemo očekivati ​​da će nam to donijeti utjehu. Uvriježeno je uvjerenje da se iskazivanje moralne superiornosti postiže opraštanjem onima koji su nanijeli zlo, međutim, opraštajući onima koji to ne zaslužuju, nenamjerno im dajemo priliku da nam nanesu dublju bol.

Nadalje, vjeruje se da nije korisno zadržavati ljutnju prema osobama koje su nam drage, već bismo umjesto toga trebali odabrati oprost prema njima. Međutim, u slučaju da te osobe uporno pokazuju negativno ponašanje prema nama, lišeno ikakvog privida empatije ili dobre volje, mišljenja sam da su samo oni koji su spremni priznati svoje pogreške i iskreno tražiti oprost vrijedni toga. Nitko drugi, bez obzira na njihovu blizinu, ne jamči priliku za iskupljenje. Suzdržite se od davanja šansi onima koji ih nisu zaslužili, jer će vam oni nanijeti još veću bol i teškoće u sljedećem slučaju.