Dok se definicija “savršenstva” razlikuje od osobe do osobe, može se tvrditi da neki znakovi zodijaka imaju manju vjerojatnost da budu idealni partneri u usporedbi s drugima. Bez obzira na to držimo li se vlastitog osobnog standarda savršenstva ili smo društvene ideale preuzeli iz časopisa, neosporno je da gajimo predrasude kada je u pitanju ova tema. Međutim, unatoč ovim predrasudama, ostaje istina da žene imaju inherentnu želju za sigurnošću.

Blizanci

Ako nekim slučajem sreće pojedinac uspije osigurati predanost Blizanca, bit će nagrađen nepokolebljivim i odanim partnerom. Muževi Blizanci doista su izvanredna bića, pod uvjetom da se prema njima odnosimo s ljubaznošću i pažnjom koju zaslužuju. Važno je napomenuti da imaju tendenciju biti iznimno osjetljivi i mogu postati pomalo razdražljivi ako osjete da im se ne pruža poštovanje za kojim žude. Iako možda neće fizički otići, njihovi umovi mogu odlutati. Unatoč tome, ako im dosljedno pokazujemo ljubav i dobrotu, možemo očekivati ​​da ćemo dobiti isto zauzvrat.

Škorpion

Oni koji su ušli u bračnu zajednicu s muškarcem Škorpionom mogu potvrditi da posjeduju sposobnost fluktuacije između topline i udaljenosti. Bez sumnje, u početku ste bili očarani njegovim atraktivnim izgledom i primamljivim uvjeravanjima – i budite uvjereni, on će te obveze ispuniti. Međutim, on vas također može držati na ivici kada je u pitanju osjećaj potpune sigurnosti u njegovoj nepokolebljivoj odanosti vašeg životnog partnera.

Među dvanaest astroloških znakova, ovaj znak pripada elementu vatre, zrači moćnom silom koja uklanja sve prepreke na svom putu. Unatoč tome, kada je riječ o konvencionalnoj instituciji braka Ovan je neprestano nezadovoljan. Stalno traži više, što rezultira brzim napadom monotonije, jer žudi za svježim i poticajnim iskustvima. Posljedično, nije neuobičajeno da muškarci Ovnovi koji stupe u brak, iako se možda ne odluče na razvod, često upuštaju u nevjeru unutar svog braka.

Vodenjak

Vodenjaci, budući da najmanje vjeruju u instituciju braka, svaki pokušaj prilagođavanja formalnom bračnom životu doživljavaju kao ograničavanje svoje osobne slobode. Njihovo zagovaranje otvorenih veza dokaz je njihove želje za nesputanim vezama. Posljedično, ne mogu se uvjeriti da su pouzdani muževi, budući da se više ističu u ulozi bliskog prijatelja. Privrženost jednoj osobi rijetkost je za Vodenjake u mladosti. Međutim, kako sazrijevaju, posjeduju sposobnost održavanja predanog braka i vjernog društva. Njihova egocentrična priroda i averzija prema započinjanju posla i veza često čine da izgledaju lijeno.

Vaga

Tipično, muškarac Vaga traži partnericu koja je dominantnija od njega kako bi uspostavio osjećaj ravnoteže i uravnotežio vlastitu neodlučnost. Prisutnost dominantnog partnera u braku stvara stanje ravnoteže, iako ta dinamika ovisi o zadovoljstvu druge strane. Tijekom kriznih razdoblja, muškarac Vaga ima tendenciju pokazivanja nedostatka odlučnosti i inicijative. Posljedično, muškarce Vage često se percipira kao nesposobne za preuzimanje uloge vođe obitelji, jer ih se u tom pogledu smatra slabima.