Kontinuirana navala komentara na istup državne tajnice Milene Popović potaknula ju je na odgovor. Milena Popović, državna tajnica Ministarstva turizma i mladih, privukla je veliku pozornost na društvenim mrežama svojim zadivljujućim fotografijama, a suočila se i s komentarima o plastičnim operacijama i prijedlozima za mršavljenje. Međutim, ona samouvjereno tvrdi svoj idealan izgled.

  • Prošle godine svjedočila je ogromnom priljevu komentara na račun njezinog fizičkog izgleda kada je fotografirana u kupaćem kostimu koji je dizajnirao Karl Lagerfeld. Suočena s kritikama na račun svog fizičkog izgleda, Milena je izašla na javnu tribinu kako bi istaknula svoje zadovoljstvo, dobrobit i sreću. Odgovor njezinih sljedbenika bio je brz i podijeljen, pri čemu su neki iznosili riječi ohrabrenja, dok su drugi izražavali negativnost.

Popović je na društvenim mrežama izrazio zadovoljstvo, navodeći da su zdravi, zadovoljni, voljeni i srećni. Drugi pak smatraju da bi Popoviću za postizanje idealne težine trebao biti cilj smršaviti 5-7 kilograma. Ali nije li biti zdrav, zadovoljan, voljen i sretan već oličenje savršenstva?

  • Dok je dio njezinih pristaša iskazao svoju nepokolebljivu potporu opaskama poput “Besprijekorna, unatoč nesavršenostima”, “Suzdržala bih se od bilo kakvih izmjena” i “Sreća čini sve savršenim”, bilo je i pojedinaca koji su se bunili zbog njezinog fizičkog izgleda , insinuirajući da ima višak kilograma i savjetujući joj da promijeni svoj izbor odjeće. Milena je zaokupila pozornost javnosti kada je otkrila svoju emotivnu vezu s Igorom Jurićem, osnivačem Zaklade “Tijana Jurić”, što ju je učinilo još intrigantnijom u javnosti.

Brojni pojedinci primjećuju da je Milena podvrgnuta nizu estetskih poboljšanja koja su značajno promijenila njezin izgled, uz primjetne, ali manje korekcije na licu. Ljubav se smatra primarnim katalizatorom transformacije, koji nadilazi puka estetska poboljšanja. Milenina novootkrivena otvorenost o njezinoj vezi s Igorom Jurićem rezultirala je nevjerojatnom promjenom u njezinom ponašanju, odišući aurom pozitivnosti i ljepote.

  • Ova duboka metamorfoza obuhvaća i njezin vanjski izgled i njezino unutarnje biće. Na temelju fotografija čini se da se odlučila za hijaluronske filere kako bi poboljšala svoje usne, dok je Botoxom izgladila sve manje bore koje je možda imala. Međutim, ono što kod nje uistinu plijeni pažnju su njezina sladostrasna prsa, prirodni atribut koji je oduvijek bio dio nje i može se pripisati majci prirodi.

BONUS TEKST:

Ovaj dragocjeni začin, zlata vrijedan, ima moć izliječiti čak 150 različitih bolesti, iako se rijetko konzumira. (RECEPT) Tijekom stoljeća, terapeutska svojstva ovog začina postupno su otkrivana, učvršćujući njegovu reputaciju snažnog protuupalnog sredstva. Ovaj začin je stekao svjetsko priznanje zbog brojnih ljekovitih svojstava.

Ako na pakiranju proizvoda naiđete na šifru E100, nema razloga za brigu. To jednostavno ukazuje na prisutnost prirodnog kurkumina, jarkog bojila. B0BB3B06-DEA0-41E7-8D59-731BACC408C0 Podrijetlom iz obitelji Zingiberaceae, točnije južne Azije, kurkuma je biljka blisko povezana s đumbirom. Njegova živopisna žuta nijansa potječe od kurkumina, esencijalne komponente koja se nalazi u njegovom korijenu, koji se zatim prerađuje u osebujni začin. Ljekovita svojstva kurkume u medicinske svrhe.

Kurkuma, snažan prirodni lijek, posjeduje izvanredna ljekovita svojstva. Kurkumin, aktivna ljekovita komponenta koja se nalazi u kurkumi, poznata je po svojim protuupalnim sposobnostima. Tijekom stoljeća otkrivena su ljekovita svojstva ovog začina, utvrđujući njegovu učinkovitost u borbi protiv raznih bolesti, uključujući rak i Alzheimerovu bolest. U području ayurvedske medicine, kurkuma je dugo bila cijenjena kao biljka koja jača i njeguje tijelo.

Korištenje kurkume uključuje: Ovaj prirodni lijek nudi niz dobrobiti, uključujući poboljšanu probavu, obnovljenu crijevnu floru, smanjenje nadutosti, čišćenje jetre i žuči, normaliziranu menstruaciju, smanjenu upalu kod artritisa, pročišćavanje krvi, pospješeni metabolizam, olakšanje kožnih i dišnih problema, zaštitu od gljivica i bakterija i uklanjanje crijevnih parazita. Kurkuma je nutritivna snaga, prepuna esencijalnih nutrijenata kao što su željezo, mangan, vitamin B6, dijetalna vlakna i kalij.