Nakon što ga je sutkinja ispitala, mladić je hrabro ispričao tragične događaje, rekavši: “Ova žena je moja majka i na ovaj način je ugasila život mojoj sestri. Amanda Levis (35) je 2017. godine dobila doživotnu kaznu zbog tragičnog ubojstva kćeri.

  • Ključno svjedočanstvo došao je od njezina sedmogodišnjeg sina A.J., koji je hrabro ispričao kako mu je majka utopila sestru. A.J. čak je i vizualno prikazao mučan događaj kroz crtež. U priču o Amandinoj kćeri koja je pala u bazen vjerovali su svi sve do pojave dječakovih crteža. Tijekom suđenja pozvani su i dječak i njegova majka, zbog čega su dječaku potekle suze.

Amandina majka, koja je bila prisutna na suđenju, ispričala je incident i ustvrdila da je njezina kći postala frustrirana djevojčicom koja je slučajno imala hiperaktivnost i nedostatak pažnje. Unatoč osudi za ubojstvo, majka tvrdi da je netko utjecao na dječaka da da takvu izjavu, dok odvjetnik čvrsto vjeruje u nevinost svog klijenta.

BONUS TEKST:

Pospješite svoj metabolizam do maksimuma konzumacijom jabuka u ovo specifično doba dana – one služe kao gorivo za naše tijelo. Donedavno je prevladavalo mišljenje da je za očuvanje zdravlja dovoljna konzumacija jedne jabuke dnevno. jabuke Zaista je iznenađujuće da se ovo voće koje jača imunitet ne smije konzumirati u bilo koje doba dana. Iza ove preporuke stoje posebni razlozi.

Nekoliko studija sugerira da je jutarnja konzumacija jabuka preporučljiva zbog visokog sadržaja dijetalnih vlakana i pektina, koji se prvenstveno nalaze u njihovoj kori. S obzirom na učestalost probavnih problema koji su posljedica neadekvatnog sna ili nezdravih prehrambenih navika, preporuča se konzumiranje jabuka ujutro nakon buđenja, jer je poznato da učinkovito pospješuju probavu, nadmašujući dobrobiti bilo kojeg drugog voća.

Nadalje, prisutnost pektina u jabukama može pomoći u eliminaciji toksina iz vašeg tijela. Pronađeni u raznim vrstama voća i povrća, pektini su biljni polisaharidi koji služe kao prirodni dodaci u prehrambenom, farmaceutskom i kozmetičkom sektoru. Također se koriste za stvaranje želea i zgušnjavanje hrane tijekom kuhanja. U koje svrhe se pektin najčešće koristi?

Vlaknasti sastav poznat kao pektin, koji nema značajan kalorijski sadržaj i nutritivne prednosti, prvenstveno je prisutan u agrumima i jabukama. Točnije, može se nalaziti unutar kore voća. Zbog svog želatinastog sastava pektin se koristi u proizvodnji džemova i marmelada za postizanje željene gustoće, a određenu gustoću daje i gaziranim pićima. U slučaju sokova s ​​niskim sadržajem šećera ili sokova bez šećera, pektin s visokim sadržajem estera koristi se za poboljšanje okusa.

Dodatno, pektin nalazi primjenu u određenim mliječnim proizvodima. Može se kupiti u obliku praha ili tekućine, a iako može imati laganu gorčinu, ne mijenja okus marmelade. Postoje li mogući štetni učinci povezani s konzumacijom pektina? Iako sve prednosti pektina za tijelo nisu znanstveno potkrijepljene, njegova konzumacija u umjerenim količinama smatra se sigurnom.

Međutim, u kombinaciji s većim količinama netopivih vlakana, može dovesti do nuspojava kao što su grčevi u trbuhu, rijetka stolica i proljev. Napuhnutost se također može javiti kod određenih osoba prilikom konzumiranja pektina. Zaključak Određeno voće sadrži pektin u svojoj kori, a može se kupiti iu prahu u maloprodajnim objektima. Ova tvar služi za zgušnjavanje raznih jela, a također je i ključni sastojak u proizvodnji marmelada i džemova. Štoviše, ovaj škrob nudi specifične dobrobiti ljudskom tijelu.