Mia Pajčin, sestra po ocu Ksenije Pajčin, u zanosnoj pevačici imala je svoju heroinu, zaštitnika, podršku i vetar u leđa za sve što bi poželela. Iako je prošlo 14 godina otkako je surovo ubijena, njene savete i danas pamti i kada god je na nekoj raskrsnici, uvek se seti njene neverovatne energije i svih smernica.

Mia Pajčin, poznata po svojoj izuzetnoj energiji i lepoti, seća se svoje sestre Ksenije Pajčin sa dubokim poštovanjem i ljubavlju. Ksenija je bila njen idol, inspiracija i veliki oslonac u životu. Iako je prošlo mnogo godina od Ksenijine tragične smrti, Mia i dalje čuva uspomene na njihovu posebnu vezu i savete koje joj je sestra davala. Ksenija je bila poznata po svojoj jedinstvenosti, harizmi i dobroti, a mnogi su isticali koliko Mia liči na nju.

  • “Moja sestra je bila pravi borac, uvek je bila svoja i jedinstvena. Plenila je svojom dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju, što mi je velika čast”, rekla je Mia u intervjuu za “Kurir” pre skoro deset godina. Nedavno je priznala da joj Ksenija sve više nedostaje kako godine prolaze i da taj gubitak niko ne može nadoknaditi.

“Uvek mi je govorila da ne dam na sebe i da budem svoja, da znam ko sam i šta sam i šta zaslužujem. Rekla je da će uvek biti tu da me čuva. Pesma ‘Xenia je tu’ posvećena je meni, jer je Ksenija želela da me uvek podseća da je tu za mene”, podelila je Mia u emisiji “Blic dan”.

Ksenija je Miji dala ime i od malena je želela da ima sestru. Njena najbolja prijateljica rekla je da bi Ksenija danas bila ponosna na Miu. Ksenija je bila veliki optimista, uvek je gledala na život pozitivno i borila se za pravdu. Kada su se Ksenijini roditelji razveli, pevačicin otac je ponovo uplovio u bračne vode, a kruna te ljubavi bila je upravo Mia. Iako bi mnogi pomislili da su porodični odnosi u domu naše pevačice bili zategnuti, istina je potpuno drugačija.

  • “Ksenijina mama Ljubica se druži sa mojom mamom i ima odličan odnos sa mojim tatom. Mi smo oduvek svi bili porodica. Nikada nije bilo problema”, rekla je Mia. “Nedeljom je uvek dolazila na ručak, a moja mama je spremala sve – i slatko i slano. Ksenija bi se ljutila i govorila: ‘Pa ljudi, nisam ja ovde gost, ne morate toliko da spremate.’ Ljubica je dobro, drži se.”

Smatralo se da će Mia krenuti sestrinim stopama, posebno nakon što se pojavila u spotu Ilije Mihailovića za pesmu „Lako je“, predviđali su joj velike uspehe na javnoj sceni. “Ksenija će zauvek biti u mom srcu. Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ne završim kao ona… Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa”, govorila je Mia pre nekoliko godina.

Na iznenađenje mnogih, Mia je odlučila da se bavi potpuno drugačijom profesijom. Danas radi u kompaniji koja se bavi programiranjem i plasiranjem igrica. Povremeno voli da pozira ispred objektiva, te se odlično snalazi u ulozi modela. Sudeći po slikama na Instagramu, Mia voli da putuje i istražuje druge zemlje, uživajući u restoranima i životu sa svojim prijateljicama. Njena priča je dokaz da, iako sudbina može biti surova, snaga i inspiracija voljenih osoba ostaju večni pokretač u životu.