Biljana Jevtić i Aca Ilić su u braku već 38 godina i smatraju se jednim od najskladnijih parova na estradi, poznatim po tome što su uspeli da izbegnu skandale tokom svoje duge veze. Njihova ljubavna priča je inspiracija mnogima, a njihova veza je zasnovana na dubokom međusobnom poštovanju i ljubavi.

  • Aca Ilić jednom prilikom je iskreno govorio o svojoj posvećenosti Biljani. Rekao je: “Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim: ‘Jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja’, ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo.” Ova izjava oslikava njegovu duboku privrženost i poštovanje prema svojoj supruzi, pevačici koja je bila san mnogih muškaraca, ali je svoje srce poklonila upravo njemu.

Njihova svadba bila je prva javna ceremonija među pevačima, što je u to vreme bilo neuobičajeno. Biljana je jednom ispričala: “Mi smo prvi imali ‘javnu’ svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje.”

Njihovo gala venčanje, kojem su prisustvovale brojne poznate ličnosti, održano je u Gornjem Milanovcu, Aciinom rodnom gradu, dok je veridba organizovana u Biljaninom selu Grejači, nadomak Niša. Svadba je bila veličanstvena, a nekoliko fotografija sa tog događaja, koje su se pojavile na društvenim mrežama, svedoče o posebnosti tog dana. Posebno se izdvaja fotografija na kojoj su Biljana i Aca sa identičnim frizurama, dok je Biljanina venčanica bila toliko prelepa da bi je i današnje mlade rado nosile.

Biljana se setila i Aciinog pokojnog oca Bogoljuba, koji je bio divan čovek. Prihvatila je njihovo prezime iz poštovanja prema njemu. U šaljivom tonu, ispričala je za Hello kako se dešavaju zabavne situacije kada je saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli: “Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: ‘A, to ste vi, gospođo Jevtić.'” Njihova ljubavna priča i brak su primer istinske ljubavi i posvećenosti, dokazujući da uzajamno poštovanje i ljubav mogu izdržati test vremena.

BONUS TEKST

Biljana Jevtić je istaknuta srpska pevačica narodne muzike, rođena 9. aprila 1960. godine u selu Grejači kod Niša. Njena muzička karijera traje više decenija, tokom koje je stekla veliki broj obožavalaca i postala jedan od najprepoznatljivijih glasova na balkanskoj muzičkoj sceni.

Biljana je počela da se bavi muzikom još kao mlada devojka. Njena ljubav prema muzici razvijala se kroz pevanje na lokalnim manifestacijama i takmičenjima, gde je njen talent brzo prepoznat. Prvi veliki uspeh doživela je kada je snimila svoj prvi album, koji je naišao na izuzetno pozitivne reakcije publike.Biljana je u braku sa Acem Ilićem, takođe poznatim pevačem narodne muzike. Njihova ljubavna priča je počela na muzičkoj sceni, a krunisana je brakom koji traje već 38 godina. Njihova veza i brak su primer stabilnosti i ljubavi, bez ikakvih skandala, što je retkost u svetu estrade.

Njihova svadba bila je prva “javna” svadba među pevačima u to vreme, što je bio neuobičajen potez jer su mnogi pevači tada krili svoje partnere zbog straha da će to uticati na njihovu popularnost. Biljana i Aca su organizovali veliku svadbu u Gornjem Milanovcu, okupljajući familiju i prijatelje, i ispoštovali sve srpske običaje, što je dodatno povećalo njihovu popularnost i poštovanje među kolegama i fanovima.