Održavanje zdrave jetre presudno je za cjelokupno tjelesno blagostanje. Stoga je održavanje dobrog stanja jetre od velike važnosti. lice Značaj ovog ključnog organa leži u njegovoj sposobnosti da eliminira toksine iz našeg tijela i pridonese cjelokupnom procesu pročišćavanja.

  • Imati dobro funkcioniranje jetre ključno je za održavanje pravilne probave i promicanje zdravijeg metabolizma. Za održavanje zdrave i detoksicirane jetre preporučujemo ovaj jednostavan i domaći prirodni lijek koji se lako priprema. Da biste napravili ovaj biljni lijek, potrebni su sljedeći koraci: Za stvaranje snažnog sastava, pomiješajte jednake dijelove limunovog soka i maslinovog ulja, a zatim konzumirajte dobivenu mješavinu.

Za optimalne rezultate ovu ljekovitu tekućinu preporuča se piti ujutro prije bilo čega što jedete. Unutar samo nekoliko dana počinju se pojavljivati ​​vidljivi rezultati, uključujući povećanu razinu energije, zdraviji ten, smanjenje podočnjaka i poboljšanu probavu. Ako je pružio pomoć, obavijestite nas.

BONUS TEKST:

Često primam zahtjeve za pomoć oko problema vezanih uz umor, nelagodu i bolove u nogama. To ne čudi jer ovaj problem pogađa oko 50% žena. Mnoga zanimanja zahtijevaju duža razdoblja stajanja, što pridonosi prevalenciji ovog problema. Pojedinci koji imaju slabu vensku cirkulaciju (koju karakteriziraju proširene vene), limfnu cirkulaciju, nizak krvni tlak, slabiji rad štitnjače ili pretilost suočavaju se s još većim izazovima u suočavanju s tim poteškoćama.

 U starom Rimu pelin su čak stavljali u obuću vojnika kako bi izdržali duge marševe. Osim toga, kaže se da je sveti Ivan Krstitelj koristio pojas od pelina kako bi se zaštitio od iscrpljenosti, boli i opeklina od sunca. Ne samo da pelin ima svojstva ublažavanja bolova, već je također poznat po svojoj sposobnosti da potiče opuštanje i poboljšava san. Sa svojim svojstvima dubokog prodiranja, ulje sibirske jele (Abies Sibirica Oil) učinkovito djeluje i ublažava bolove u nogama.

Ovo izvanredno ulje služi kao izuzetno protuupalno sredstvo, pružajući olakšanje za upaljene vene. Kadulja, znanstveno poznata kao Salvia Officinalis, biljka je koja ima blagotvorna svojstva zbog flavonoida, antioksidansa i tanina. Ovi spojevi zajedno pospješuju cirkulaciju krvi i limfe, smanjuju upalu, kontroliraju prekomjerno znojenje i ublažavaju bol i umor. Uz spomenute aktivne komponente, kavena kiselina i ružmarinska kiselina također igraju ključnu ulogu u ljekovitim svojstvima biljke.

Majčina dušica, znanstveno poznata kao Thymus Vulgaris, sadrži dva vitalna ulja, timol i karkavol, koja su dokazano učinkovita u ublažavanju bolova u mišićima i zglobovima, kao i smanjenju oteklina u nogama. Osim toga, majčina dušica pomaže u opuštanju mišića i služi kao lijek za grčeve u nogama. Primarni sastojak divlje paprene metvice, poznate kao Mentha piperita, je mentol koji ima dokazanu učinkovitost u ublažavanju bolova i upala.

Ovaj izvanredni sastojak ne samo da pruža osvježavajući osjećaj za tijelo i um, već nudi i učinak hlađenja koji revitalizira umorne i upaljene noge. Doživite okrepljujuće osvježenje koje donosi divlja paprena metvica. Kada su noge umorne, tijelo proizvodi više mliječne kiseline, što rezultira osjećajem umora. Međutim, korištenje sode bikarbone može smanjiti oslobađanje mliječne kiseline, ublažavajući umor. Razinu pH kože učinkovito kontrolira limunska kiselina, koja služi i kao vrhunski piling za kožu.

Upaljena koža i psorijaza na nogama mogu se učinkovito liječiti solima dobivenim iz fumarne kiseline, točnije onima koje nalazimo u vrganjima i islandskom lišaju. Maltodekstrin služi kao snažna pomoć u obnovi mišićnog tkiva i brzom obnavljanju energije. Što se tiče PEG-150 distearata, on je poznati emulgator koji potiče cirkulaciju i osigurava kompatibilnost s kožom.

Izvan primjene u kozmetici i dječjim kremama, PEG-150 se intenzivno koristi. Mentol, okrepljujući sastojak koji revitalizira umorne noge. Fragancia, divna aroma koja smiruje i podiže vaše raspoloženje. Za vraćanje prirodne boje kože koristi se Azul br.1, dok se Amarillo br. 5 koristi se za istu svrhu. Revitalizirajuće tablete dizajnirane posebno za umorne noge. Upute za korištenje:

Da biste iskusili željene učinke, jednostavno pomiješajte jednu šumeću tabletu s toplom vodom u posudi značajne dubine, ukupno otprilike 6-8 litara. Uronite stopala u ovu otopinu i držite uronjena trideset minuta. Nakon toga nježno obrišite stopala i uživajte u rezultatima. Važno je napomenuti da bi jedna tableta trebala biti dovoljna za razdoblje od 3 do 5 dana.