Nataša Bekvalac, poznata kao jedna od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni, otkrila je tajne svog izvanrednog izgleda. Kako kaže, za njenu savršenu figuru zaslužni su redovni treninzi i pažljivo osmišljena ishrana. Na Instagramu je podelila svoj plan ishrane, otkrivajući kako je uspela da smrša 10 kilograma i održi težinu ispod 55 kg.

Njena ishrana se zasniva na konzumiranju određenih namirnica i izbegavanju drugih. Evo detaljnog pregleda njenog plana ishrane:

Dozvoljene Namirnice:
Meso: Sva vrsta mesa je dozvoljena, osim masne svinjetine. Može se jesti čisto svinjsko meso.
Mlečni proizvodi: Preporučuju se proizvodi sa što manje ugljenih hidrata, kao što su feta sir, jogurt i kačkavalj. Važno je ne preterivati sa ovim namirnicama.
Povrće: Sve zeleno povrće je dozvoljeno, uključujući kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice i spanać.
Jaja: Mogu se pripremati na sve načine.
Orašasti plodovi: Dozvoljena je jedna šaka dnevno.
Voda: Izuzetno je bitno unositi dovoljnu količinu vode tokom dana, preporučuje se 2,5 litra dnevno.


Namirnice koje treba izbegavati:
Pecivo: Bilo kakvo pecivo je strogo zabranjeno.
Voće: Voće se ne sme konzumirati osim nedeljom.
Krompir: Potpuno izbegavati.
Soja, pasulj, boranija: Ove mahunarke nisu dozvoljene.
Testenina, grašak, pirinač: Takođe su zabranjeni.
Grickalice, slatkiši, sokovi: Strogo zabranjeni.


Plan ishrane:
Prvih šest dana: Pridržavajte se prve liste dozvoljenih namirnica.
Sedmi dan: Dozvoljeno je unositi za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, ali bez slatkiša. Ako zaželite desert, uzmite kašiku meda ili integralni keks.
Posle sedmog dana: Vratite se na ishranu bez ugljenih hidrata i započnite ciklus ispočetka.
Nataša je naglasila važnost balansirane ishrane i discipline, ističući da je ključ uspeha u pravilnoj kombinaciji namirnica i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Zahvaljujući ovom planu ishrane, uspela je ne samo da smrša, već i da održi vitku liniju, što je rezultiralo njenim zavidnim izgledom i dobrim zdravljem.

Dodatni Saveti:
Redovni treninzi: Pored ishrane, Nataša je posvećena redovnim treninzima koji uključuju kardio vežbe, pilates i treninge snage.
Mentalna stabilnost: Stres menadžment je takođe deo njenog režima. Praktikuje jogu i meditaciju kako bi održala mentalnu ravnotežu.
Spavanje: Važno je i dovoljno se naspavati, jer kvalitetan san doprinosi boljem metabolizmu i oporavku tela.
Nataša Bekvalac je primer kako se uz disciplinu, pravilnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost može postići i održati željena figura i dobro zdravlje.

BONUS TEKST

Nataša je poznata po svom besprekornom izgledu i kondiciji. U više navrata je isticala važnost redovnih treninga i zdrave ishrane za njen izgled. Na društvenim mrežama često deli savete o ishrani i vežbanju, inspirisajući mnoge svoje pratioce da usvoje zdrav način života.

Pored muzičke karijere, Nataša je aktivna i u humanitarnom radu. Učestvovala je u brojnim dobrotvornim akcijama i često koristi svoju popularnost da skrene pažnju na važne društvene probleme i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Nataša Bekvalac je tokom svoje karijere postala jedan od sinonima za kvalitetnu pop muziku u regionu. Sa svojim hitovima, emotivnim interpretacijama i energičnim nastupima, uspela je da osvoji srca mnogih fanova i ostavi trajan trag na muzičkoj sceni Balkana. Njena posvećenost muzici, zdravom načinu života i humanitarnom radu čine je jednom od najomiljenijih i najuticajnijih ličnosti u regionu.