Sinoć je održano spektakularno finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a pobedu je odnela talentovana Šejla Zonić, koju je tokom takmičenja mentorisala poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Šejla Zonić, mlada i izuzetno nadarena pevačica, uspela je da osvoji srca žirija i publike svojim izvanrednim glasom i impresivnim scenskim nastupom. Poznata je po tome što je najobrazovanija kandidatkinja koja se ikada takmičila u ovom popularnom muzičkom šou koji traje više od dvadeset godina.

  • Rođena je u Nemačkoj, ali je detinjstvo provela u Sanskom Mostu, gde se ubrzo preselila. Njena ljubav prema muzici bila je očigledna još od ranih godina. Pohađala je muzičku školu gde je naučila osnove muzičke teorije i pevanja, što je bio samo početak njenog muzičkog puta.

Šejlina posvećenost obrazovanju bila je impresivna. Nakon završene srednje muzičke škole, upisala je Muzičku akademiju u Sarajevu, gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori su je često hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičarki svoje generacije.

Tokom učešća u “Zvezdama Granda”, Šejla je imala priliku da pokaže sve što je naučila tokom godina obrazovanja i napornog rada. Njeni nastupi obuhvatali su širok spektar žanrova, od pop muzike, preko zabavne muzike, do narodnjaka. Svaki njen nastup bio je tehnički savršen, emotivno bogat i izuzetno profesionalan. Žiri je bio impresioniran njenom sposobnošću da prenese emocije kroz pesmu, dok je publika uživala u svakom njenom izvođenju.

Šejla je takođe poznata po svojoj skromnosti i prizemnosti. Iako je stekla veliku popularnost zahvaljujući takmičenju, ostala je verna sebi i svojim vrednostima. Uvek ističe važnost obrazovanja i neprestane posvećenosti radu, bez obzira na uspeh koji je postigla. Aktivno učestvuje u različitim dobrotvornim akcijama i često nastupa na humanitarnim koncertima, čime dodatno pokazuje svoju plemenitost i želju da pomogne drugima.

Najveća podrška joj je suprug Armin, koji je uvek uz nju. Šejla je izjavila: “Dok sam se obrazovala, stavila sam mnogo toga po strani, pauzirala i žrtvovala… Između ostalog, to je razlog zbog kojeg sam se sa svojih 29 godina prijavila na takmičenje za ‘Zvezde Granda’. Nakon diplomskog, obilazila sam svet sa svojim tadašnjim bendom pevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji, shvatila sam da želim biti dostupna široj publici sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talenat i obrazovanje omogućuje.”

Šejla Zonić je svojim talentom, obrazovanjem i skromnošću osvojila srca mnogih i zasluženo ponela titulu pobednice “Zvezda Granda”. Njena posvećenost muzici i želja da doprinese zajednici čine je izuzetnom umetnicom i osobom.

  • Šejla Zonić rođena je u Nemačkoj, ali se ubrzo nakon rođenja preselila u Sanski Most, gde je provela detinjstvo. Njena ljubav prema muzici bila je očigledna od ranog doba. Pohađala je muzičku školu, gde je naučila osnove muzičke teorije i pevanja. Ova rana posvećenost muzici postavila je temelje za njen budući uspeh u svetu muzike.

Nakon završetka srednje muzičke škole, Šejla je nastavila obrazovanje na Muzičkoj akademiji u Sarajevu. Tamo je briljirala, diplomiravši sa najvišim ocenama. Njeni profesori su je često hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičarki svoje generacije. Njena strast za učenjem i usavršavanjem nastavila je da raste tokom godina, što je rezultiralo izuzetnim muzičkim talentom i tehnikom.

Šejlina muzička karijera dobila je značajan zamah kada se prijavila za popularno muzičko takmičenje “Zvezde Granda”. Tokom takmičenja, njen mentor bila je poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Šejlini nastupi su bili tehnički savršeni, emocionalno bogati i izuzetno profesionalni, što je osvojilo srca žirija i publike. Njena sposobnost da prenese emocije kroz pesmu bila je izvanredna, a svaki njen nastup bio je pravi spektakl.