Viki Miljković, poznata pevačica, pre nekoliko godina odlučila je da prestane pušiti, što je rezultiralo povećanjem njene telesne težine. Kako bi vratila svoju liniju, Viki je pronašla načine da se zdravo hrani i vežba. Ključnu ulogu u njenom putu do vitkosti igra post, koji praktikuje zajedno sa suprugom. “Taške i ja redovno postimo. Najzgodnija sam baš kada postim!” izjavila je pevačica, naglašavajući koliko joj takav način ishrane prija i pomaže da ostane u formi.

  • Viki redovno vežba kako bi održala vitku liniju, ali zbog gustog rasporeda nastupa i privatnih obaveza, često ne može vežbati koliko bi želela. “Sada su počeli nastupi, pa nemam toliko vremena za treniranje, ali se redovno krećem i to mi takođe pomaže da budem vitka,” rekla je Viki za magazin “Hit”. Najveći izazov za nju predstavljaju slatkiši. “Mnogo volim slatkiše, a unište me svaki put kad preteram. Najviše volim domaće poslastice – baklave, torte i kolače, a sve to je puno šećera. Kada se ugojim, onda ne jedem ništa slatko dva meseca i uspem da smršam,” priznala je pevačica.

Viki je u svojoj borbi sa kilogramima prošla kroz teške trenutke, posebno kada je izgubila roditelje. “Stres dosta utiče na moju kilažu. Kada mi je tata umro, spala sam na 48 kilograma i tada sam bila najmršavija. To mi je najteži momenat u životu i tada nisam razmišljala o hrani, ma ni o čemu,” ispričala je Viki. Sličan stres doživela je i prošle godine kada joj je preminula majka.

  • Kada snima emisije “Zvezde Granda”, Viki nosi sa sobom hranu pripremljenu po savetu nutricioniste. Njeni obroci su dobro izbalansirani i prilagođeni njenim potrebama. Tako, za doručak često priprema palentu sa jogurtom, za ručak grilovano meso sa svežom salatom, a za večeru pileće belo meso. Uz to, uvek ima voće za užinu kako bi održala nivo energije tokom dugih snimanja.

Ova disciplina i pažnja prema ishrani omogućili su joj da ostane u dobroj formi uprkos izazovima koje nosi njen zauzeti raspored. Viki Miljković je primer kako balansirana ishrana i fizička aktivnost mogu pomoći u održavanju zdrave telesne težine, čak i kada se suočavamo sa stresom i promenama u životu.

Viki Miljković je jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu, čija je karijera trajala više od dve decenije. Rođena je 18. decembra 1974. godine u Nišu, Srbija. Puno ime joj je Milica Miljković, ali je javnosti poznatija po umetničkom imenu Viki. Od malih nogu pokazivala je interesovanje za muziku, a njen talenat je brzo prepoznat u lokalnoj zajednici.
Viki je svoju muzičku karijeru započela početkom 1990-ih godina, kada je počela da peva po lokalnim klubovima i festivalima. Njeno prvo značajno priznanje došlo je nakon nastupa na festivalu “Moravski biseri” gde je osvojila nagradu za najboljeg debitanta. Ovo je bio početak njenog uspona ka zvezdama.

Pored muzike, Viki je poznata po svom zdravom načinu života. Godinama se borila sa nikotinskom zavisnošću, ali je na kraju uspela da pobedi tu naviku. Nakon što je prestala da puši, Viki je dobila nekoliko kilograma, što ju je motivisalo da se posveti zdravoj ishrani i redovnom vežbanju. Ona i njen suprug redovno poste, što joj pomaže da održi vitku liniju.