U iznenađujućem preokretu događaja, Anna upućuje poziv ljubavnici svog supruga da dođe u njihovu zajedničku rezidenciju. Ona donosi tešku odluku da ostavi svoju djecu i preseli se, dodajući još jedan sloj složenosti njihovoj ionako zamršenoj situaciji. Žalosno je što priče o prijevari i nepoštenju unutar braka mogu biti tako zamršene, često nalikujući zapletima iz holivudskih filmova.

Tragično je da je za određene parove prekid njihove ljubavne priče popraćen ogromnom boli, koja se često pripisuje umiješanosti treće strane ili onome što se obično naziva “nepomirljivim” razlikama među partnerima. Sadržaj će se nastaviti nakon što oglas završi. Unutar ove zbirke priča postoji posebno prosvjetljujući prikaz, posebno relevantan za žene koje se bore s uznemirujućom stvarnošću nevjere svog supružnika.

U rasponu od pet godina, Anna i Dimitrie bili su spojeni u braku i bili su blagoslovljeni dolaskom blizanaca. Njihovo potomstvo pokazalo se aktivnim i ustrajnim, no Anna je s velikim uspjehom ispunjavala svoje majčinske obveze. Ovo postignuće omogućila je idilična egzistencija koju je dijelila s odanim mužem, čija je ljubav prema njoj bila nepokolebljiva. Kao rezultat toga, njihova su djeca postala cijenjeno utjelovljenje njihove privržene veze.

Annin svijet se ruši dok Dimitrije otkriva svoju ljubav prema drugoj ženi i namjeru da s njom krene na novo putovanje. Obuzeta obavezama brige za svoje sinove, Anna ostaje nesvjesna događaja koji se odvijaju, čineći otkriće još razornijim. U naglom zaokretu, njezino postojanje pretvara se u mučno iskušenje.

Tijekom cijelog života duboko je prezirala pomisao da postane razvedena majka s malom djecom. Umjesto da izazove skandal, Anna je iznenadila sve svojom odlukom da dopusti mužu da ostane kod kuće te mu čak predložila da sa sobom povede ljubavnicu. U početku, Dimitrije je vjerovao da je Anna mentalno nestabilna, ali pravo iznenađenje zadesilo je kada je počela skupljati svoje stvari.

Anna je donijela čvrstu odluku napustiti svoje kućanstvo, napuštajući supruga i djecu u korist svog ljubavnika. Dragovoljno je pristala pružiti financijsku pomoć za odgoj svojih sinova prije odlaska. Svakog vikenda uredno dolazi po djecu, čak iu okolnostima kada Dimitrije nije u mogućnosti brinuti o njima. Nažalost, ljubavnica nije spremna preuzeti ulogu majke u prisutnosti djece.

Teret brige za malo dijete nije nešto što ona želi. Iako čezne za Dimitrijem, nije voljna snositi odgovornosti povezane s njegovim potomstvom. Nakon što su nekoliko tjedana živjeli zajedno, Dimitriye se našao bez partnera, ni ljubavnika ni žene. Budući da mu je teško shvatiti izazove samohranog oca, preklinje Annu da se vrati kući. Nakon dužeg pregovaranja, ona pristaje, pod uvjetom da on prenese vlasništvo nad kućom na nju i djecu, te daje mjesečnu alimentaciju. Perspektiva povratka prijašnjem načinu života čini se krajnje nedostižnom!