Pripremite se da vas zadivi zadivljujuća fotografija mlađahne Brenne koja će vas natjerati da preispitate vlastiti vid. Poznata pjevačica, Lepa Brena, ima sklonost prisjećanju i svjesno se trudi sačuvati uspomene na svoju vrhunsku slavu. Demonstrirajući taj osjećaj, Brena je nedavno oduševila svoje obožavatelje podijelivši fotografiju svoje prve osobne iskaznice koju je nabavila s navršenih 18 godina.

  • Fotografija je zabilježila Brenu u godinama njezinog odrastanja, ostavivši sve koji su je vidjeli potpuno zaprepašteni. Nastavite čitati kako biste otkrili razlog njihove šutnje… Na zadivljujućoj fotografiji iz Brenninih ranijih godina, postaje vidljivo da je imala tamnu kosu, suprotno njezinom trenutnom ikoničnom plavom izgledu. Tek kasnije u karijeri odlučila se obojiti kosu u plavo, koje je od tada postalo njezin zaštitni znak.

Ova nedavno osvanula slika iz Brennine mladosti nedvojbeno je novo otkriće za Priyine odane obožavatelje, koji je vjerojatno nisu imali prilike vidjeti do sada. Kada sam čula vest da se Lepa Brena bori sa bolešću koja odnosi živote mnogih žena, ostala sam zatečena i obuzeta strahom. Komentari na objavu nastavili su pljuštati, a brojni pojedinci ističu njezinu prirodnu ljepotu i kako dobro pristaje uz njezinu tamnu kosu.

  • Obožavatelji Brene i Prije pokazali su svoju kreativnost uporedivši sliku folk dive iz mlađih dana sa Prijemom, uočivši sličnost prije bilo kakvih promjena na licu. Ova usporedba podijeljena je na raznim platformama kao što su Svet Novine, Svet Portal, pa čak i na Youtube screenshotu. Brenina fotografija iz mladosti probudila je uspomene na prijašnji Prijin izgled, koji karakteriziraju tanke usne, obrve i oči koje podsjećaju na nekadašnji izgled Aleksandre Prijović.

Sličnost je bila toliko zapanjujuća da su zaigrano nagađali o mogućoj obiteljskoj vezi između njih dvoje. Iako je možda zamišljeno kao šala, ako je sličnost nevjerojatna kao i šarm, vjerujem da ćete se složiti da je doista prilično upečatljiva. Dopustite nam da vam osvježimo sjećanje na dosljednu sposobnost Lepe Brene da osvaja svojim modnim odabirom i jedinstvenim stilom.

Tijekom svoje slavne karijere odjenula je mnoštvo haljina koje su zasjenile ostale. Za ulazak u 2023. napravila je nezaboravan odabir: upečatljiv crno-zlatni komplet. Fokus je bila pripijena crna haljina koja je isticala njezinu besprijekornu siluetu. Međutim, složeni zlatni ukras, koji prikazuje golu žensku figuru, izazvao je bujicu komentara. Lepa Brena, čije je pravo ime Fahreta Jahić Živojinović, slovi za jednu od najpoznatijih pjevačica s prostora Jugoslavije.

Rođena 20. oktobra 1960. godine u Tuzli, svoje formativne godine provela je u Brčkom, gdje su joj roditelji Abid i Ifeta omogućili skromno i bezbrižno odrastanje. Uz sestru Faketu i brata Faruka, Brena je zaživjela u školovanju u Osnovnoj školi “Zaim Mušanović” i ponijela prestižnu titulu učenika generacije. Dodatno, njezina visina od 180 cm doprinijela joj je u uspješnim košarkaškim nastojanjima, trenirajući u cijenjenom brčanskom klubu “Interplet”.

Nadimak Brena dao joj je profesor tjelesnog Vlade Bajera. Na polasku u srednju školu, sedamnaestogodišnja Brena sudjelovala je u natjecanju “Mladi graditelji” osvojivši publiku pjesmom “Sviraj još prijatelju” pokojnog pjevača Kemala Montena. Izvanredan nastup osigurao joj je prvo mjesto i otvorio joj put suradnji s bendom Yudexi, nastupima na plesnjacima i natjecanjima. Brzo krenuvši u solo karijeru, Brena je marljivo učila strane pjesme po želji publike, njegujući tradicionalni žanr sevdalinke u udobnosti svog doma.