Astrolozi predviđaju porast razvoda 2024. zbog skore pomrčine Vaga i Ovna, što će donijeti neočekivane obrate u ljubavnim vezama. Pomrčine imaju dubok utjecaj na znakove zodijaka, mijenjajući svoju putanju svake godine. U proteklih osamnaest mjeseci fokus je bio na Škorpionu i Biku, no sada se postupno pomiče prema Vagi i Ovnu, sve do 2025.

  • Ovi astrološki znakovi povezani su s vezama, partnerstvima, brakovima, razvodima, ali i individualističkim sklonostima i proaktivno ponašanje. U području astrologije, početna pomrčina dogodila se u znaku Ovna, vatrenom i asertivnom kardinalnom znaku poznatom po svojoj sposobnosti da izazove transformativne promjene u odnosima i životnim težnjama.

Došlo je vrijeme da ova tri znaka dožive transformaciju. Ovan Ne bi trebalo biti iznenađenje ako osobe rođene u horoskopskim znakovima Ovna, Strijelca ili Lava razmišljaju o značajnim životnim promjenama. Mogu iznenada promijeniti karijeru, podnijeti zahtjev za razvod ili se preseliti u drugu zemlju. Ta je sklonost posebno jaka među Ovnovima, koji imaju potencijal potpuno promijeniti živote cijele svoje obitelji.

  • Možemo očekivati ​​intenzivno ispitivanje naših ljubavnih i profesionalnih veza jer će utjecaj Vage izvući neriješena pitanja iz prošlosti i dovesti do neviđenog rasta stope razvoda, prenosi Krstarica. Utjecaj pomrčine je takav da u vama može potaknuti želju da prekinete trenutnu vezu i počnete iznova. Neka vas ova sklonost ne iznenadi, jer je to izravna posljedica utjecaja pomrčine.

U danima pred nama astrološki će se raspored uskladiti sa znakom Ovna. Ovaj povoljan događaj osnažit će nas da prigrlimo život vođen vlastitim načelima, da preuzmemo kontrolu nad svojim postupcima i da neustrašivo slijedimo svoje najdublje želje. Zanimljivo, astrolozi predviđaju da će ovaj kozmički pomak donijeti pozitivne ishode za većinu znakova Zodijaka, jer će učvrstiti uvjerenje da je razdvojenost konačno rješenje za životne izazove.

  • Astrolozi preporučuju da priznate i riješite svaku bračnu krizu koja je možda nastala. Pomrčine u Vagi 2. listopada 2024. ukazuju na to da će se brojni parovi odlučiti na razvod. Važno je napomenuti da se u ovom razdoblju može javiti sklonost rastavi ili razvodu, a jednom kada se odluka donese više nema povratka. Nebeska tijela će izvršiti svoj utjecaj na ovaj izbor koji će promijeniti život.

BONUS TEKST:

Jaja služe kao dvostruki izvor prehrane i liječenja, jačaju imunitet, štite srce, kožu i mozak. Znanstveni dokazi podupiru staru izreku da konzumacija jajeta svako jutro daje snagu. jaje-944495_1280 Prema Eathis.com, jaja su identificirana kao vrhunski izvor hrane za održavanje optimalnog zdravlja i vitalnosti.

Ove nevjerojatne jestive namirnice daju prijeko potrebnu energiju, potiču opću dobrobit, pridonose blistavom tenu i čak poboljšavaju funkciju pamćenja. Pogledajmo izvanredne načine na koje jaja pozitivno utječu na naše tijelo: 1. Ukupno 20 različitih masnih kiselina. Ne treba podcijeniti potencijalna svojstva jaja koja mogu spasiti život. Dok ljudsko tijelo ima sposobnost stvaranja 11 vitalnih masnih kiselina koje su neophodne za naš opstanak, potrebno mu je ukupno 20. Srećom, jaja sadrže preostalih 9 masnih kiselina koje naše tijelo treba.

Bez ovih ključnih masnih kiselina, možemo doživjeti propadanje mišića, kompromitiranu imunološku funkciju, umor, slabost i primjetne promjene na koži i kosi. Štoviše, ove masne kiseline igraju ključnu ulogu u upravljanju razinama stresa. 2. Zaštita od bolesti Jaja, kao bogat izvor selena, doprinose približno 22 posto dnevnog preporučenog unosa ove esencijalne hranjive tvari. Selen igra ključnu ulogu u jačanju imunološkog sustava i održavanju pravilnog funkcioniranja hormona štitnjače.

Upravo zbog toga jaja imaju veliku vrijednost za zdravlje djece i adolescenata. Nedovoljan unos selena potencijalno može dovesti do razvoja Keshanova sindroma, stanja koje nepovoljno utječe na srce, kosti i zglobove. 3. Razine kolesterola Primarni fokus stručnjaka je oko omjera “korisnog” i “štetnog” kolesterola. Iako jedno veliko jaje sadrži 212 mg kolesterola, važno je napomenuti da to ne dovodi automatski do povišenja razine “štetnog” kolesterola u krvotoku.