Zajednica pjevačice Mire Kosovke i njezinog kolege Branka Višnjića bila je kratkog vijeka, usprkos sedmogodišnjoj vezi, trajala je svega 11 mjeseci. Nakon razvoda izbio je skandal, ponajviše zbog toga što je Mira Kosovka propast braka pripisala kolegici Vesni Zmijanac. Naime, kako su tada pisali mediji, njihov razvod braka potaknula je intimna veza s Vesnom Zmijanac.

  • Kako bi riješio skandal koji je izbio, Branko je za Svet 1997. bio primoran opovrgnuti tvrdnje svoje bivše supruge da je bio u vezi s njihovom kolegicom Vesnom Zmijanac. Brankova frustracija bila je opipljiva dok se pitao je li njegova sudbina doista u skladu s njegovim težnjama. Činilo se kao da je svaki korak koji je poduzeo prema postizanju uspjeha i ispunjenju svog glazbenog potencijala naišao na neočekivane prepreke koje nisu imale nikakve veze s glazbom, ali su ipak uspjele spriječiti njegovu karijeru.

Razgovarati o nekim stvarima i pojavama nije nešto što me posebno veseli. Međutim, trudim se zaštititi svoj osobni život najbolje što mogu. Poznato je odakle potječu navedene informacije. Mira Kosovka, moja bivša supruga, dala je takve izjave u više publikacija. Nemam namjeru ulaziti u spor. Upućujem najbolje želje svojoj bivšoj ženi. Oboje smo u istoj profesiji i iskreno se nadam da će postići veliki uspjeh sa svojom novom pločom. Žene su poznate po svojoj nježnoj naravi i pošteno je oprostiti im povremene nepromišljenosti.

  • Jedino što želim pojasniti je da između Vesne Zmijanac i mene nema emotivnog odnosa”, rekao je u intervjuu za Svet. Priča o tome kako je susreo Vesnu odvijala se slučajno. Branko je nastavio prepričavati povijest njihova poznanstva odgovarajući na primjedbu da bi mnogi muškarci cijenili takve insinuacije. Na proslavi rođendana jednog skladatelja koji je bio vezan uz Vesnu i Miru, imao sam zadovoljstvo upoznati Vesnu. Upravo je na tom događaju imala priliku poslušati moje glazbene kreacije, što ju je zainteresiralo za moj rad.

Odatle je nastao koncept suradnje na duetu, s namjerom da ga predstavim i na njezinoj i na mojoj platformi. Vesna, kao cijenjena pop zvijezda i izvanredna žena, ljubazno mi je ponudila podršku u napretku moje karijere. Na zajedljiv komentar Vesne Zmijanac o njemu u jednom časopisu, Branko je odlučio odgovoriti graciozno i ​​dostojanstveno. Situacija ima utjecaja na mene osobno. Vesna je i iznervirana i iznervirana zbog Mirinih tvrdnji da je ona odgovorna za moju navodnu otmicu.

  • Međutim, ja ne snosim nikakvu krivnju u ovoj stvari, pa bi bilo prikladno da se povučem i dopustim dvjema ženama da razgovaraju o tome telefonom. Sjećam se jednog konkretnog slučaja kada mi je Mira rekla “ldi, živi s njom”. U početku sam htio smisliti isprike, ali dok sam razmišljao o tim riječima, počele su nalikovati potencijalnom naslovu zadivljujuće pjesme koju bih mogao napisati u budućnosti.

Nakon što sam bio u društvu tisuću žena. Uz glazbenu karijeru dužu od tri desetljeća, Branko je svoj život posvetio umjetničkoj formi. U prošlosti je krasio pozornice velikih turneja diljem SSSR-a, osvajajući publiku svojim glasom. Prije nego što se počeo baviti glazbom, Branko se isticao kao karatista, bruseći svoje vještine i postižući zapažene uspjehe u sportu. Osim što je bio u braku s kolegicom Mirom Kosovkom, romantično ga se povezivalo i s raznim drugim pjevačicama, prenose mediji.

  • Prema njegovim riječima, tijekom svog života imao je intimne odnose s nevjerojatnom brojkom od 1000 žena. Unatoč boli koju je prouzročio, odlučila sam voljeti ga i oprostiti mu, kao što je učinila Mira Kosovka. Mira Kosovka otvoreno je razgovarala o svom bivšem suprugu, ne ostavljajući mjesta za milost. Moja ljubav prema njemu bila je nepokolebljiva i oprostila sam mu u brojnim prilikama. Stalno sam se opravdavala za njegove postupke, čak sam išla toliko daleko da sam rekla da bih, da je zalutao zbog ljubavi prema drugoj ženi, shvatila njegove postupke i još jednom mu oprostila.

Međutim, ne mogu se natjerati da oprostim izdaju vođenu vlastitim interesom. Zahvaljujući njegovoj novoj skrbnici konačno sam uvidjela istinu, a njoj sam zahvalna što je bila moja “spasiteljica”! Dok je Vesna Zmijanac nedvojbeno talentirana, njegova vokalna izvedba je daleko od željenog. Je li uopće moguće da se povezujem s bivšim suprugom i Zorice Marković i Mire Kosovke?

  • Vesna Zmijanac bez oklijevanja je odgovorila na pitanje je li joj se Mira Kosovka zahvalila na pomoći u uklanjanju Branka sa slike. Tijekom snimanja Mira mi se obratila i zamolila me za pomoć u napretku Brankove pjevačke karijere. Surađivali smo na duetskoj pjesmi, s namjerom da je uvrstimo na njegovu ploču i koristeći moje ime u procesu. Unatoč našim naporima, duet nije dospio na ploču zbog slabe vokalne izvedbe talentirane osobe.