Saša Popović, koji je u večerašnjoj epizodi “Zvezda Granda” svjedočio nevjerojatnoj metamorfozi Šejle Zonić, ostao je u nevjerici kada je vidio njen sjajan nastup. Nikolina Perković, protivnica u dvoboju, pokazala je svoje borilačke vještine i pokazala svoj talent, dokazavši svoje sposobnosti i stojeći uz djevojku za koju se priča da je favorit sezone. Saša Popović ostao je zatečen zanosnim izgledom Šejle Zonić.

  • Šejla je nakon dvoboja izborila plasman u polufinale rezultatom 6:3, dok će Nikolina imati priliku za nastup još večeras u baražu. Saša Popović je, u iščekivanju komentara žirija, morao brzopleto odgovoriti na transformaciju Šejlinog izgleda, ostavivši sve začuđene njegovim neočekivanim pitanjem. Prije nego što porota donese svoju presudu, imam goruće pitanje.

Sheila, jesi li to stvarno ti? Bože, kakva transformacija! Kad se osvrnem na tvoj debitantski nastup u rujnu i na to kako si se tada pojavio, ovo je zaista nevjerojatno. Što si zaboga radila, draga moja? Moram reći da sam potpuno zapanjena – uzviknula je Saša, na što je ona ekspresno odgovorila: Drago mi je što svjedočim transformaciji, jer ulažem trud i nadam se da će polučiti pozitivne rezultate i biti evidentna.

  • U nastavku pogledajte nastup Nikoline Perković: Potom su se oglasili i članovi žirija koji su istakli da su obje pjevačice tokom večerašnjeg nastupa pokazale sve potrebne kvalitete, ali su posebno istaknuli da je Šejla pokazala veći osjećaj dominacije. – Oboje ste dali izvanredne izvedbe, ali moram dati prednost Sheili. Pokazala je veću razinu dominacije, a večeras je uistinu bila najbolja. Nikolina, dobro si radila, ali naišla si na strašnu protivnicu. Nažalost, to tako ide – započela je Viki Miljković, a Marija je dodala: Kad bi rezultat bio izjednačen na šest šest, doživio bih pravi živčani slom.

Šejla, tvoja večerašnja izvedba je bila izuzetna, a tvoja sposobnost neprimjetnog prelaska između žanrova je zaista za svaku pohvalu. Nikolina, čestitam na izvrsnoj pjesmi u baražu, odlično si se borila. I Snežana Đurišić i Ana Bekuta složile su se da Šejla pokazuje veću razinu dominacije, a napomenule su i da je Nikolinin jedini izazov pogoditi zadnje note. Unatoč brojnim zamjerkama Šejli, Bosanac je priznao da je večerašnji postupak protekao bez problema, što je mnoge iznenadilo.

– To je moj zaključak: sviđaju mi ​​se i prvi i drugi kandidat, s tim da mi je drugi lagani. Ipak, prvi kandidat nije za zanemariti u odnosu na drugog. Sjajno, Šejla, tvoja izvedba u višim tonovima je zaista izvanredna. Samo ne zaboravite pred kraj ubaciti dašak vibrata i to će ga dovesti do savršenstva – naveo je Bosanac. Kao glazbeni urednik “Granda” Mili je imao poruku za Šejlu: mora odrediti prioritet pjesama koje će izvoditi nakon natjecanja i fokusirati se na njihovo usavršavanje.

  • Mili je izrazila oduševljenje Vašom izuzetnom izvedbom pjesme Tereze Kesovije, ali je savjetovala da je više ne izvodite. Vjeruje da je vrijeme da se pripremite za svoju profesionalnu karijeru, gdje će se od vas očekivati ​​da na raznim mjestima predstavite pjesme koje ćete izvoditi. Vaši prethodni nastupi bili su izvanredni, ali sada je ključno da se pozicionirate kao svestrani pjevač koji može osvojiti publiku u bilo kojem klubu ili nastupu. Kako se natjecanje bliži kraju, Mili je naglasio važnost prijelaza u ovu novu fazu.

Naposljetku, posljednjim riječima zaključili su mentori, koji su izrazili ponos na Cecu i Đorđa zbog nevjerojatnog prikaza dviju djevojaka na pozornici. – Nikolina, nešto je pošlo po zlu i došlo je do nestašice zraka. Nisam siguran što se dogodilo, ali razgovarat ćemo o tome prije baraža i pronaći rješenje. Želim da te uvjerim da se nismo pretvarali, ti stvarno izgledaš kao anđeo – rekao je Đole.

  • Ceca je pohvalila Šejlu za impresivan nastup, pjevajući Tetezu s namjerom da pokaže svoje iznimne vokalne sposobnosti. Pjesma je odisala snažnom i energičnom aurom, ističući snagu i odlučnost njezina glasa. Ceca je izrazila ponos i zadovoljstvo jer su uspješno ostvarili svoj cilj da pokažu Šejlinu svestranost u pjevanju različitih žanrova, pa tako i opere.