Sutra u 20:30 ispred hotela Metropol, Zorica Brunclik i njen suprug Kemiš ispratiće svoju prvu unuku Saru na maturu i tom prilikom će dati izjavu za medije. Unuka Zorice Brunclik imala je razloga za slavlje i pred Novu 2024. godinu, kada je napunila osamnaest godina. Tim povodom, njena baka Zorica joj je priredila zabavu za pamćenje.

  • Sara je naslednica Zoričine druge ćerke Miljane i prva unuka slavne pevačice narodne muzike. Na pozivnici za proslavu punoletstva, Zorica i Kemiš su naglasili da su srećni baba i deda. Pored Sare, Zorica i Kemiš imaju još jednu unuku od ćerke Zlate, kao i unuku i unuka od sina Đorđa. Miljana ih je u septembru obradovala još jednom devojčicom.

Međutim, to nije sve, jer Kemiš, virtuoz na harmonici, ima i unuke od svojih ćerki iz prvog braka. Cela familija je u divnim odnosima, što se može zaključiti iz njihovih zajedničkih fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama. Zorica je otkrila kako ispravno vaspitavaju svoju decu, ističući da je Sara za punoletstvo dobila poklon koji nije novac, već nešto što će joj ostati za uspomenu.

  • Proslava Sarinog punoletstva održana je u jednoj sali u Beogradu, a kompletna porodica se pobrinula da sve bude na zavidnom nivou. Najveće zasluge pripadaju slavnoj baki Zorici, koja živi za svoje naslednike i uživa u tome da im ulepšava svaki dan. Sutra će Sarin završetak mature biti poseban dan za celu porodicu, i svi jedva čekaju da vide kako će izgledati prelepa unuka Zorice Brunclik ovom prilikom.

Miljana je nedavno proslavila punoletstvo svoje starije ćerke, koje su organizovali Zorica i Kemiš. Miljana poslednji put videla svog oca na svom osamnaestom rođendanu. Njihov odnos je napet, jer Miljanin otac tvrdi da mu je onemogućeno da je vidi. Iako je pokušavao na mnoge načine da stupi u kontakt sa njom, bezuspešno je zvao i tražio.

Njegove reči o Zorici i situaciji dodatno komplikuju njihov odnos. Naime, Zorica je navodno izjavila da Miljana i Mia, ćerka Miljaninog oca iz drugog braka, nisu sestre. Ipak, Kemiš je jedini deda za Miljanine ćerke, koje on gleda kao svoje rođene unuke. Miljana je već odavno uzela prezime majčinog supruga, što dodatno govori koliko je vezana za njega.

BONUS TEKST

Zorica Brunclik, rođena 29. juna 1955. godine u Beogradu, jedna je od najpoznatijih i najvoljenijih pevačica narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije. Njena bogata karijera, koja traje više od četiri decenije, obeležena je brojnim hitovima, karakterističnim stilom i prepoznatljivim glasom.

Zorica je odrasla u Beogradu, gde je od malih nogu pokazivala interesovanje za muziku. Njenu muzičku karijeru započela je kao vrlo mlada, pevušeći na različitim lokalnim manifestacijama i takmičenjima. Prekretnica u njenom životu desila se kada je upoznala slavnog harmonikaša i kompozitora Novicu Uroševića, koji joj je pomogao da započne profesionalnu karijeru.

Prvi veliki hit Zorice Brunclik bio je “Ne daj da nas rastave,” pesma koja ju je lansirala u zvezde narodne muzike. Nakon toga, usledili su brojni hitovi poput “Miholjsko leto,” “Osvetnik,” i “A tebe nema.” Njeni albumi su se prodavali u velikim tiražima, a Zorica je postala redovna gošća na svim većim muzičkim manifestacijama i festivalima.

Osim muzičke karijere, Zorica je poznata i po svom humanitarnom radu. Aktivno učestvuje u različitim dobrotvornim akcijama i pomaže onima kojima je pomoć potrebna, posebno deci i mladima.

Zorica Brunclik ostaje jedna od najvažnijih figura narodne muzike na Balkanu. Njena karijera je primer kako se ljubav prema muzici može pretvoriti u životni poziv, a njen rad inspiriše mnoge mlade umetnike. Sa bogatim muzičkim opusom i velikom ljubavlju publike, Zorica nastavlja da bude jedna od najcenjenijih pevačica u regionu.