Marija Šerifović, jedna od najomiljenijih pevačica na Balkanu, pre tačno šest meseci ostvarila je svoj dugogodišnji san postavši majka. Marija je uz pomoć surogat-majke dobila sina Maria, koji je odmah postao centar njenog sveta. Svaki trenutak kada nije zauzeta obavezama i nastupima, pevačica se trudi da provede sa svojim sinom, pokazujući neizmernu ljubav prema njemu.

  • Na svom Instagram nalogu, Marija često deli trenutke sa sinom, što svedoči o dubokoj vezi i ljubavi između njih dvoje. Juče je za nju bio poseban dan jer je obeleženo šest meseci od rođenja njenog sina. Tom prilikom, Marija je sa svojim pratiocima podelila emotivnu objavu i preslatku fotografiju koja je raznežila mnoge.

Pljeskavice moja, njoko, čvarku, oko moje jedno plavo, jedno zeleno, hulku i supermenu, volimo te svi i obožavamo i sve na svetu… poludeću od ovih čarapa koje stalno vise – napisala je Marija, dodajući preslatke emotikone. Otkrila je i da Mario ima specifične oči, što je izazvalo veliko interesovanje među njenim pratiocima, koji su uputili brojne čestitke i najlepše želje malom lepotanu.

Iako još uvek krije lik svog sina od javnosti, mnogi su primetili da je Mario prava mala modna ikona. Na jednoj od objavljenih fotografija, nosi kačket sa Miki Mausom, maslinastu majicu sa kragnom i sivi šorc, a pratioci su se složili da mu ova kombinacija stoji savršeno, predviđajući da će izrasti u pravog malog šmekera.

Nedavno je Marija Šerifović održala prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a u intervjuu za „Blic“ prisetila se svog detinjstva i otkrila kakve uspomene je vezuju za rodno mesto. – Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala – rekla je Marija i dodala: – Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta – zaključila je pevačica.

Marija Šerifović je jedna od najistaknutijih i najomiljenijih pevačica na Balkanu. Rođena je 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu, Srbija. Karijeru je započela još kao dete, nastupajući na dečjim festivalima. Međutim, pravu popularnost stekla je nakon pobede na takmičenju Evrovizija 2007. godine sa pesmom “Molitva”. Ova pobeda donela joj je veliku slavu i priznanje kako u Srbiji, tako i u mnogim drugim zemljama Evrope.

Njen muzički stil obuhvata različite žanrove, od popa i roka do balada, a poznata je po snažnom i emotivnom glasu. Marija je snimila brojne hitove tokom svoje karijere, a neki od najpoznatijih su “11”, “Bez ljubavi”, “Pametna i luda”, “Ja volim svoj greh” i mnogi drugi. Pored muzike, Marija je poznata i po svojoj otvorenoj ličnosti i direktnom stavu, zbog čega je često isticala važnost prihvatanja sebe onakvog kakav jeste. Takođe, otvoreno je govorila o svojoj seksualnoj orijentaciji, što je doprinelo tome da postane važan glas za LGBT zajednicu u Srbiji.