U otvorenom prikazu otkriva metode koje stoje iza njezinog besprijekornog izgleda i uspješnog puta skidanja viška kilograma. Pjevačica Aleksandra Radović već godinama održava vitku liniju i impresivan stas, a svoj uspjeh pripisuje posvećenosti zdravoj prehrani. Nedavno je nevjerojatnom brzinom izgubila 10 kg, istaknuvši kako je odricanje od određenih namirnica ključno za postizanje osobnih ciljeva.

  • Kao i kod mnogih žena, i ona je u određenom životnom razdoblju imala oscilacije u težini, što je rezultiralo dodavanjem nekoliko kilograma viška koji su se za nju pokazali prilično opterećujućim. U potrazi za optimalnom težinom odlučila je pronaći najučinkovitiju metodu. Svojom je odlučnošću trijumfirala napuštanjem starih navika, uvođenjem uravnotežene prehrane i redovitom tjelesnom aktivnošću.

Nevjerojatno, uspjela je skinuti impresivnih 10 kilograma bez osjećaja gladi ili neimaštine. Primarna žrtva koju je podnijela bio je novac. Aleksandrin jutarnji obrok sastoji se od žitarica i jogurta, zatim piletine i špinata za ručak, a na kraju salate za večeru. Uz pomoć ovog režima uspješno je skinula 10 kilograma, sa 70 na 60, a sada se može pohvaliti zavidnom razinom kondicije. “Pobrinem se održavati dobro zaokruženu prehranu, pažljivo nadzirući svoju konzumaciju kruha, brašna i tijesta.

  • Iako uživam u uživanju u slatkišima, umjeren sam i uživam samo kad se pojavi želja. Vrijedno je napomenuti da genetika također igra ulogu ulogu u našem izgledu, jer svi u mojoj obitelji imaju mladolik i atraktivan izgled”, zaključila je Aleksandra svoju izjavu. Svakodnevno vježbanje ključno je za žene koje žele skinuti koji kilogram, a ja osobno nastojim pohađati treninge svako jutro. Ova rutina je tijekom godina dosljedno davala uspješne rezultate u borbi protiv viška kilograma.

Unatoč uobičajenom izgovoru za nedostatak vremena, ženama je važno da svoje zdravlje stave na prvo mjesto i tjelesnu aktivnost uključe u svakodnevicu. Da biste to postigli, može biti dovoljno jednostavno brzo hodanje na traci za trčanje 45 minuta ujutro. U razdobljima dodatnog slobodnog vremena bavim se opsežnijim fizičkim vježbama ili sudjelujem u aktivnosti plivanja. Kako godišnja doba prelaze u proljeće i ljeto, vrijeme posvećujem i brzom hodanju u mirnom okruženju prirode.

  • Osobno uživam u obilasku parkova i šuma. Aleksandra Radović, poznata srpska pop pjevačica, tekstopisac i skladatelj, ima raznoliku fitness rutinu koja uključuje aktivnosti poput čučnjeva, preskakanja užeta, trbušnjaka sa šipkom i loptom. Predano ide na svaki trening, pa čak iu teretanu odlazi našminkana, kako je svojedobno otkrila u intervjuu za Zadepna.r.

Rođena 10. rujna 1974. godine u Bogatiću, Aleksandra trenutno živi i radi u Beogradu. Njezin glazbeni put započeo je sudjelovanjem na glazbenim festivalima u Herceg Novom i Budvi, gdje je stekla afirmaciju. U svojoj uspješnoj karijeri izdala je pet studijskih albuma i brojne hit singlove. Naime, njen album “Žar ptica” tri uzastopna mjeseca bio je na vrhu top ljestvica u Srbiji i regiji te je nagrađen titulom najboljeg pop albuma u bivšoj Jugoslaviji 2010. godine. Osim glazbene karijere, Aleksandra je i član žirija.

  • Članica raznih glazbenih natjecanja i vodi vlastitu školu pjevanja u Beogradu i Novom Sadu. Nakon što je upisala nižu i višu glazbenu školu u Šapcu, uspjela je istovremeno završiti tri različita odjela: instrumentalni, teoretski i solo pjevanje.

Nakon što je diplomirala na Odsjeku za glazbenu pedagogiju na Muzičkoj akademiji u Novom Sadu, brzo je krenula u karijeru studijske muzičarke, ulažući svoj talent u razne projekte, uključujući i snimanje špica za Televiziju Pink. Osim toga, bila je prateći vokal brojnim renomiranim pjevačicama, uključujući ali ne ograničavajući se na Jelenu Karelušu, Lepu Brenu i Svetlanu Ražnatović.