Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina nedavno su postali roditelji, dočekavši svog sina Peruna koji je brzo postao centar njihovog sveta. Ognjenova supruga Mina, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, često sa svojim pratiocima deli trenutke iz njihove svakodnevice. Iako Ognjen obično ne deli mnogo o svom privatnom životu, ovaj put je napravio izuzetak.

  • Na svom profilu, Ognjen je objavio fotografiju svoje supruge Mine, bez trunke šminke, uz emotivnu poruku: “Ovo je najlepša žena koju sam ikada video. I audio. I najbolja.” Ovim potezom pokazao je koliko je zaljubljen u svoju suprugu i koliko je ponosan na nju.

Podsetimo, poznati voditelj je pre braka sa Minom, bio četiri godine u braku sa voditeljkom Milicom Marković. Nakon razvoda, upoznao je manekenku Danijelu Dimitrovsku sa kojom ima sina, ali ni taj brak nije potrajao. Ubrzo nakon razvoda, Ognjen je započeo vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

  • Njihova veza često je bila predmet kritika, a Mina je bila optuživana za preterane estetske korekcije. Međutim, Ognjen je stao u njenu odbranu, izjavivši: “Verovali ili ne, 100% prirodna. Ni 1% GMO, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu.” Na pitanje da li je Mina uvećavala usta, Ognjen je odlučno odgovorio: “Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100%.”

Ognjen je jednom prilikom otkrio i šta ga je najviše privuklo kod Mine: “S njom nikada nije dosadno i to je sve što bi neko kao što sam ja mogao da poželi u jednoj ženi, jer meni bukvalno sve dosadi, ja sam sebi dosadim. Kao i svako muško, prvo sam se zaljubio u ambalažu, ali vrlo brzo sam spoznao da je sadržaj još bolji i znao sam da ona više bez mene ne ide nigde.”

Ova priča o ljubavi i porodici Ognjena i Mine Amidžić pokazuje kako su uprkos kritikama i izazovima, uspeli da izgrade stabilan i srećan život zajedno, s fokusom na ljubav, poštovanje i zajedničke vrednosti. Njihova sreća sada je upotpunjena dolaskom sina Peruna, koji je uneo dodatnu radost u njihove živote.

BONUSS TEKST

Ognjen Amidžić, poznati srpski voditelj, rođen je 17. jula 1975. godine u Šapcu, Srbiji. Njegova karijera u svetu medija i televizije započela je tokom studija na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, gde je diplomirao novinarstvo.
Ognjen je svoju televizijsku karijeru započeo na RTS-u, gde je radio kao novinar i voditelj različitih emisija. Njegov talent za komunikaciju i prirodni šarm brzo su ga izdvojili, što je dovelo do novih prilika u medijima.

Veliki iskorak u njegovoj karijeri bio je prelazak na TV Pink, gde je postao prepoznatljivo lice. Vodio je popularne emisije poput “City Club” i “Amidži Show”. “Amidži Show” je brzo stekao ogromnu popularnost zahvaljujući Ognjenovom jedinstvenom stilu vođenja i opuštenom pristupu gostima, uključujući mnoge poznate ličnosti iz sveta zabave, sporta i politike.

Osim što je uspešan voditelj, Ognjen je i talentovan muzičar. Bio je član hip-hop grupe “Flamingosi”, zajedno sa Marinkom Madžgaljem. Grupa je postigla veliki uspeh, a njihova pesma “Ludi letnji ples” osvojila je prvo mesto na Beoviziji 2006. godine.
Ognjen Amidžić je poznat po tome što svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Bio je četiri godine u braku sa voditeljkom Milicom Marković. Nakon razvoda, upoznao je manekenku Danijelu Dimitrovsku sa kojom ima sina Matiju, ali ni taj brak nije potrajao.

Ubrzo nakon razvoda, Ognjen je započeo vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović. Njihova veza često je bila predmet kritika, ali su Ognjen i Mina ostali zajedno i 2023. godine postali roditelji sina Peruna. Ognjen često ističe koliko je zaljubljen u Minu i koliko mu znači njihova porodica.