Rada Manojlović, poznata po učešću u “Zvezdi”, nikada nije krila da je kao dijete živjela jednostavnim životom. Rada Manojlović odrasla je u trošnoj kući u selu Četereze. Pjevačica je živjela sa sestrom i ocem, a prvi novac zarađen od showa uložila je uglavnom u novu kuću kako bi im omogućila lagodan život.

  • Pjevačica je navodno uložila do 100.000 eura u novu nekretninu i sada posjeduje luksuzno ograđenu vilu. U prošlosti su Radha i njezina obitelj koristili poljske zahode i kupanje je bio njihov način života. U dvorištu su držale razne životinje, a kako je pjevačica svojedobno rekla, ona i njena sestra Maya nikad ih nisu držale jer je njihov posao bio da održavaju kuću u redu. U dvorištu u kojem je pjevačica odrasla mogu se vidjeti traktori, kombi i razni šut, što je pokazala u emisiji “Amidži show”, kada je voditelj Ognjen Amidžić posjetio pjevačev dom u Četerezu.

’15 godina sam molio oca da prestane raditi’ – Moj tata prodaje toaletni papir na tržnici. I ne samo to, ima tisuću drangulija, baterija za satove, žarulja, plinskih boca… svakakvih sitnica. Naravno da ne mora raditi, tražim ga već 15 godina da prestane raditi ali neće. Volio je imati posao i svoje dinare. To ga održava na životu. On je to počeo da radi i pre nego što sam ja postala popularna – napisala je svojevremeno na Tviteru pjevačica koja je rođena u Požarevcu i odrasla u jednostavnim uslovima u selu Četereze, gde je provela najveći deo svog detinjstva.

  • Tamo je završila osnovno obrazovanje, a školovanje je nastavila u Gran Plani, gdje je pohađala srednju ekonomsku školu. Ovo razdoblje njezina života bilo je ključno u razvoju njezinih osnovnih vrijednosti i radnih navika, što će imati veliki utjecaj na njezinu daljnju karijeru. Tragičan događaj u njezinoj mladosti bila je smrt majke Mirjane, koja je umrla od teške bolesti kada je Radha imala samo 19 godina.

Gubitak ju je duboko pogodio, no uz podršku sestre Maye i oca smogla je snage krenuti dalje. Podrška obitelji je vitalna u ovim teškim trenucima, a gubitak majke dodatno je oblikovao njezin karakter i način života. U svom radu često ističe važnost svog podrijetla i kako je ono utjecalo na njezin umjetnički razvoj. I nakon što je postala poznata, veza s rodnom sredinom i obitelji ostala je neizbrisiv dio njezina identiteta.

  • Unatoč teškim vremenima, Radha je pronašla snagu i motivaciju za daljnji rad i razvoj karijere. Njezina odlučnost da uspije u glazbenoj industriji unatoč suočavanju s osobnim izazovima inspirirala je mnoge i pokazala da je moguće prevladati prepreke i ostvariti svoje snove. Rada Manojlović primjer je kako osobna snaga i podrška obitelji mogu pomoći u prevladavanju izazova i postizanju uspjeha.

Osim uspješne glazbene karijere, osobni život Rade Manojlović također je predmet pažnje javnosti. Njezina veza s kolegom Milanom Stankovićem započela je 2008. godine i privukla je medijsku pozornost. Njihova romansa započela je u Utahi na crnogorskoj obali, sa svojim usponima i padovima. Iako su 2009. godine prekinuli zbog pritiska medija, brzo su se pomirili i započeli zajednički život. No, njihova je veza prekinuta 2012. godine kada se Milan iselio iz zajedničkog stana.