Rastanak Dragane Mirković i Tonija Bijelića iznenadio je javnost s obzirom na to da slove za jedan od najkompatibilnijih parova. Raskid njihove veze, nakon dvadeset godina ljubavi i stvaranja obitelji s dvoje djece, mnoge je ostavio u nevjerici. Bilo je teško shvatiti kako je tako duboka i trajna ljubav mogla nestati u jednom trenutku.

  • Javnost pomno prati razvod Dragane Mirković i Tonija Bjelića, a svi jedva čekaju otkriti detalje. Ovaj par, koji je nekoć služio kao uzor mnogima, donio je tešku odluku da krenu svatko svojim putem, što je dovelo do stalnih nagađanja o razlozima raspada njihove veze. Razvod Dragane Mirković.

Nakon službene objave na svojoj Instagram stranici, u kojoj je izrazila zahvalnost svojim obožavateljima i potvrdila odluku o razvodu, Dragana se odlučila suzdržati od daljnjih razgovora o tome u znak poštovanja prema svojoj djeci i njihovom ocu, s kojim je podijelila brojne prekrasne godine.

  • Pogledajte ovo – Svjedočite dok svi promatraju i sudjeluju u činu krštenja! Toni Bijelić, nemilosrdan u svojoj provokativnoj prirodi, nedavno je podijelio fotografiju… na kojoj je jedina tema moja draga druga. Suprotno uvriježenom mišljenju, Toni Bijelić, za kojeg se priča da je nelojalan, i dalje je vrlo aktivan na ovoj društvenoj platformi, gdje se njegove intrigantne objave višestruko tumače, a mnogi ih doživljavaju kao namjernu provokaciju prema pjevaču. Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića je finaliziran.

Nedavna Tonijeva objava na Instagramu izazvala je iznimnu pozornost, a mnogi nagađaju da je citat kojim je prenio svoje emocije upućen upravo Dragani. Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića je finaliziran. Biznismen je svoje pratitelje ostavio u čudu kada je izrazio uvjerenje da, iako će ljudi jednog dana prepoznati golem trud koji je uložio za njihovu dobrobit, on u tom trenutku više neće biti zainteresiran.

  • Hoće li Dragana odgovoriti na Tonijeve objave koje su vidljive na društvenim mrežama ili će nastaviti šutjeti, kao što je to činila u prošlosti, saznat ćemo u nadolazećem vremenu. U želji da informira javnost, pjevačica je dala do znanja da je razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića na pomolu. Danas sam prisiljen jakim osjećajem moralne dužnosti da otvoreno govorim široj javnosti, budući da je iskrenost uvijek bila kamen temeljac mog postojanja.

Nažalost, moram podijeliti srceparajuću vijest da sam pokrenuo proces razvoda. Tijekom duljeg razdoblja, moja veza s Tonijem doživjela je duboku transformaciju, a posljednje tri godine smo zapravo živjeli odvojene živote, živeći u različitim rezidencijama. Kako bi dobrobit moje obitelji bila na prvom mjestu i zbog mog odgoja, uložio sam sve napore da spasim nekoć skladnu vezu koju smo dijelili, unatoč nepremostivim razlikama.

  • Ipak, kako je vrijeme prolazilo, postajalo je evidentno da se naše podjele produbljuju, a ja sam shvatio da prisilnim ostankom u vezi koja je odavno prestala funkcionirati, nanosimo još veću štetu našim voljenima. Stoga sam donijela tešku odluku da okončam naš brak. U priopćenju je pjevačica potvrdila nepokolebljivu privrženost svojim principima, načinu života te odanost obitelji i publici. Također su izrazili svoje trajno poštovanje prema Toniju, priznajući njihovu ulogu oca njihove djece i zajedničke trenutke radosti koje su zajedno doživjeli tijekom godina.