Javnost je zaintrigirana burnim i sadržajnim emotivnim životom Svetlane Cece Bojković, s obzirom na njena tri braka i legendarni status glumice. Tijekom studija na Akademiji glumica je upoznala svog budućeg supruga Miloša Žutića koji je bio ključan u njezinim pripremama.

  • U tom periodu je dobila stalni angažman u kazalištu ‘Dadov’, a u to vrijeme su se i vjenčali, točnije kada je Ceca bila na trećoj godini studija. Njihova veza rezultirala je rođenjem kćeri Katarine 1972. godine, koja je nakon toga nastavila glumačku karijeru, poput svoje slavne majke. Nažalost, brak Cece Bojković završio je neuspjehom, a njezina je ljubavna priča postala zadivljujućom jer se zaljubila u drugog muškarca, redatelja Ljubomira Mucija Draškića, što je otvoreno priznala svom tadašnjem suprugu.

Moja veza s Mucijem započela je kad sam već bio iskusan pojedinac i vješt izvođač. Slučajno, naša je romansa procvjetala na radnom mjestu dok smo oboje bili suci za prestižno priznanje “Bojan Stupica”, što nas je navelo da zajedno krenemo na brojna putovanja. Dramska umjetnica prisjetila se ranih dana njihova poznanstva, u kojima su vodili razgovore o najrazličitijim temama, potpuno nesvjesni razvoja događaja.

  • S nostalgičnim osmijehom nastavili su: Jednog dana iznenada me obuzela spoznaja: nesvjesno sam se duboko zaljubio. Potaknut neizmjernim poštovanjem prema Milošu, znao sam da ga nikako ne mogu prevariti. Bilo je neophodno da mu pristupim potpuno iskreno. I tako sam svjesno odlučila upustiti se u otvoren i iskren razgovor s njim, kako je ispričala Svetlana.

Osim toga, nagađa se kako je Bjela uhvaćen u bliskom zagrljaju sa starijom ženom, pa sve zanima kako će Maja, njegova supruga, reagirati na ovu situaciju. Nadalje, žena je naglasila kako je njihova ljubav nadišla sve zakonske granice, što je vidljivo iz rijetke fotografije koja bilježi njihovu vidljivu sreću i duboku ljubav. Tijekom 1980-ih našla sam se u situaciji da su mi se brakovi poklopili.

  • Prije razvoda od Miloša upustila sam se u vezu s Mucijem. Naša je ljubav nadmašila sva zakonska ograničenja i tek smo 1990. ozvaničili našu zajednicu. Zanimljivo je da je Mucin prijašnji brak završio na sličan način kao i moj, što je doznalo preko domaćih medija, što je mnoge začudilo. Nažalost, prerana smrt Cecinog drugog supruga naglo je zaustavila ovu ljubavnu priču, vezu koja je trajala do samog kraja. U kasnim 1990-ima, počeo je doživljavati silaznu spiralu u stanje depresije, koja je graničila s potpunim odustajanjem od samog života.

Prije toga, uvijek je bio otporan na traženje liječničke procjene. Prema riječima glumice, nakon eksplozije saputnici su ga prevezli u zdravstvenu ustanovu “Sveti Sava”, gdje su liječnici utvrdili da ima problem sa krvnim sudovima. Nažalost, preminuo je 2004. godine u šezdeset i sedmoj godini života od posljedica srčanog udara.

  • Život joj je spremio svoja divna iznenađenja; odvijala se nepredviđena ljubavna priča koja je trajala godinama. Ceca je pravu sreću otkrila u zagrljaju diplomata Slavka Kruljevića, a 2011. godine izmijenili su zavjete koji su učvrstili svoju vezu. Zajedno su izgradili život ispunjen radošću i zadovoljstvom, a Ceca zrači kao istinski ispunjena žena.