Svekrva Jelene Karleuše već godinama ima dosljedan stav koji ne pokazuje znakove promjene. Proteklih dana Duško Tošić se prvi put obratio javnosti povodom razvoda od Jelene, ističući da se i dalje trude da dođu do dogovora za razvod braka. Mnogima je posebno bio zanimljiv stav Duškove majke prema sinu i snahi.

  • Čini se da je svekrva Jelene Karleuše godinama imala dosljedan stav prema njima. Na njegovu izjavu Karleuša je reagovala oštro i žestoko, ali je svađa potrajala jer su nastavili da prepričavaju detalje iz zajedničke prošlosti. Na Božić 2022. Nikoleta Tošić dala je rijetku javnu izjavu u ime domaćih medija, oglasivši se prvi i jedini put, povodom prijave Jelene Karleuše o obiteljskom nasilju nad njezinim suprugom Duškom Tošićem.

Kao zabrinuta majka, moram se pozabaviti glasinama koje kruže raznim publikacijama i internetskim platformama u vezi s mojim sinom i njegovom navodnom umiješanošću u fizički obračun. Želim nedvojbeno jasno reći da su te optužbe potpuno lažne. Nikoleta je izrazila neslaganje, navodeći da je tvrdnja netočna.

  • Priznala je da novine imaju slobodu pisanja i priznala njihovu ograničenu sposobnost kontrole sadržaja. Na pitanje kako bi odgovorila da je muškarac udari, odbila je komentirati, navodeći da se ne tiče drugih, pa tako ni susjeda. Ona je kratko odgovorila za “Srpski telegraf. Nikoleta, inače svekrva Jelene Karleuše, nije se miješala u njihov odnos i nije se miješala u njihov sukob; umjesto toga, pojavila se na proslavi rođendana Athene i Nike prethodne godine.

 

Čini se da je ljubav između njih nestala, a ova potvrda stigla je uoči spomenutog rođendana. Slavna pop diva je u zapaženom intervjuu za Story otvoreno priznala da se Duško jako trudio da joj svaki trenutak u životu učini izazovnim i naglasi kolika je to pogreška. Nakon toga stigao je i njegov odgovor, iako neslužbeni i diskretan. Jelena Karleuša Tošić, rođena 17. kolovoza 1978., srpska je pjevačica prepoznata po svom odvažnom umjetničkom izričaju i stalnom ponovnom pronalasku, koji su joj priskrbili značajno priznanje i utjecaj.

  • Karleuša je poznata i po tome što privlači značajnu medijsku pažnju svojim otvorenim stavovima i povremenim kontroverzama. Budući da ju je njemački magazin Fokus proglasio “madonom Balkana”, a časopis V uspoređivao s Lady Gagom, Karleuša je izazvala značajnu pažnju. Njezin utjecaj nadilazi okvire tradicionalnih medija, jer se smatra najpopularnijom Srpkinjom na društvenim mrežama. Sa nevjerojatnih dva milijuna pratitelja samo na Instagramu, Karleušina online prisutnost je neosporna.

Jelena Karleuša, rođena 17. kolovoza 1978. godine, porijeklom je iz Beograda, SFR Jugoslavija, a svoje formativne godine provela je u novobeogradskom naselju Fontana. Njezina majka Divna Karleuša (25. siječnja 1958. – 3. ožujka 2019.) obnašala je uglednu dužnost voditeljice Radio Beograda, a otac Dragan (1. siječnja 1947.) umirovljen je u činu kapetana MUP-a Srbije. Naime, vodio je istragu o poznatom kosovskom masakru 1999. i sudjelovao u akciji Sablja 2003.

  • Karleuša je završila zemunsku gimnaziju, gdje je pohađala i glazbenu školu te aktivno sudjelovala u zboru. U rujnu 2004. stupila je u brak s Bojanom Karićem, nećakom kontroverznog srpskog poduzetnika Bogoljuba Karića. Nažalost, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka jer su se nakon samo tri mjeseca odlučili razići. 28. lipnja 2008. godine ušla je u novi brak s Duškom Tošićem, srpskim nogometašem. Njihova zajednica ih je blagoslovila s dvije kćeri, Atinom i Nikom, koje su obje rođene carskim rezom 7. rujna.