Ljubavni život Marine Perazić vrvi intrigantnim anegdotama koje je uporno dijelila s krajnjom iskrenošću. Marina Perazić, poznata po svom snažnom vokalu, svojom je markantnom ljepotom osvojila srca mnogih u Jugoslaviji i stekla reputaciju jedne od najotmjenijih plavuša.

  • Osnivanjem benda “Denis i Denis” Marinina karijera krenula je uzlaznom putanjom, no tu nije stala. Nastavila je stvarati brojne hitove koji su bili na vrhu top lista, a “Pojest ću sve kolačiće” bila je njezina najpoznatija. Marina je dugo bila tajna za javnost, sve dok nije odlučila sudjelovati u reality showu “Farma”. Tada su pojedinosti o njezinu osobnom životu prirodno dospjele u javnost.

Ipak, njezini ljubavni poduhvati izašli su u javnost, a pjevačica je otkrila nevjerojatne detalje vezane uz njezine osobne odnose. Budući da je bila vrlo poželjna, brojni muškarci bili su obuzeti svojom požudom za njom, što je rezultiralo kasnonoćnim telefonskim pozivima neidentificiranih osoba koje su teško dahtale s druge strane.

  • To ju je naposljetku navelo da se 1988. godine preseli u New York, gdje se upustila u izvanbračnu vezu s Ivanom Feceom Firčijem, cijenjenim bubnjarem legendarnog benda Ekatarina Velika. Kako bi se održala, bavila se raznim neglazbenim poslovima, poput čuvanja djece, rada kao blagajnica, pa čak i preuzimanja uloge pomoćnice menadžera u baru. 1993. godina obilježila je dolazak prve kćeri Mie, a dvije godine kasnije i druge kćeri Lune.

Međutim, veza između nje i njezinog partnera je 1997. godine prekinuta, zbog čega se Marina sa svoje dvoje djece vratila u Hrvatsku. U zanimljivom trenutku Marina Perazić otkrila je da je bila suočena s velikim izazovima s Firčijem, navodeći da ju je on fizički zlostavljao. Neočekivano, Mairina je naglo pokupila djecu i pobjegla s njima. Navodno im je Firči oduzeo putovnice i obavijestio policiju da je djeci zabranjen izlazak iz zemlje.

  • No, pjevačica je uspjela ishoditi nove osobne isprave te su krenuli na put u Rijeku, a potom i u Beograd. Zbog ograničenja putovanja koja su mu bila nametnuta u Sjedinjenim Državama, bubnjar se pet godina nije mogao ponovno sastati sa svojom djecom. Potreba da se neprestano bavim aktivnostima kako bih privukla pozornost nije nešto što želim. Moj cilj je živjeti opuštenijim životom, radeći vlastitim tempom i s istinskom strašću, umjesto da se osjećam dužnim to činiti.

Popularnost je nešto što me istinski muči, ali kad sam suočen s izborom ostati gladan ili se dati vani, nađem se prisiljen učiniti ono što treba učiniti, kako je ona govorila. Nakon razlaza s Firčijem, Marina se našla uglavnom u vezi s mlađim osobama, među kojima je bio i poznati pjevač Vlado Georgijev. I Marina i Vlado otvoreno su priznali svoju vezu koja je procvala tijekom devedesetih.

  • Marina je ovu informaciju otkrila tijekom gostovanja u reality showu, gdje je otkrila i aferu s Momčilom Bajagićem Bajagom. Doznalo se da su njezine ljubavne veze bile burne, jer je otvoreno priznala vezu sa Sergejem Trifunovićem. Marina je dalje objasnila da Sergej na nju nije gledao kao na životnu družicu, već kao na nekoga tko žudi za pažnjom. Marina je još 2013. godine surađivala s 21-godišnjim Dimitrijem Srećkovićem Bluegrayem na zanosnom duetu Tišina.

Njihovo partnerstvo javno je prikazano dok su se držali za ruke tijekom promotivnog događaja. Dodatno, napravili su i spot za pjesmu, iako je na YouTubeu skupio manje od 40.000 pregleda. Marina, koja je ranije izražavala sklonost mlađim suputnicima, gledala je na Dimitrija, svog fotografa, kao na sina i nastojala je izraziti zahvalnost za njegove zapanjujuće fotografije podržavajući njegova umjetnička nastojanja.