Katarina Lazić, supruga poznatog pevača Darka Lazića, trudna je, što je Darko večeras saopštio putem svog Instagram profila. On je podelio crno-beli video snimak na kojem se vidi kako su on i njegova prelepa supruga saznali pol njihove bebe. Ovaj poseban trenutak par je organizovao kao zabavu u svom domu u Brstaču, okruženi najbližim prijateljima i porodicom.

  • Iako je snimak bio crno-beli, pa njegovi pratioci na Instagramu nisu mogli da saznaju da li će popularni par dobiti sina ili ćerku, Darko je uzbuđeno napisao: “Sreća dolazi,” i postavio pitanje svojim pratiocima šta misle, da li će dobiti sina ili ćerku. Katarina, kojoj je ovo prvo dete, i Darko, koji već ima sina i ćerku iz prethodnih veza, nisu previše obraćali pažnju na pol deteta. Za njih je, kao i za sve buduće roditelje, najvažnije bilo da beba bude zdrava.

Pol bebe su otkrili u prisustvu najbližih prijatelja i kumova, među kojima je bila i pevačica Andreana Čekić. Andreana je podelila fotografiju sa zabave na kojoj su svi prisutni uživali u prelepom ambijentu dvorišta Lazićevog doma. Uz muziku uživo, gosti su se provodili do duboko u noć, slaveći radosnu vest.

  • Darko nije mogao sakriti svoju radost zbog dolaska novog člana porodice. Njegova deca iz prethodnih veza, ćerka Lorena koju je dobio sa Anom Sević i sin Aleksej koga mu je rodila Marina Gagić, takođe su se radovala zbog dolaska brata ili sestre. Porodica je bila ujedinjena u slavlju, a Darko je delio te posebne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Darko je poznat po tome što često objavljuje šaljive video snimke sa Katarinom, pa je to učinio i tokom ove zabave. Na jednom od snimaka, prikazao je kako Katarina jede dok svi pevaju i uživaju u muzici. Katarina se smejala, a na snimku je bilo jasno vidljivo kako izgleda u trudnoći, blistajući od sreće i zadovoljstva. Ova posebna zabava i vest o dolasku bebe doneli su mnogo radosti i ljubavi u njihov život, a njihovi prijatelji i fanovi nestrpljivo iščekuju dolazak novog člana porodice Lazić.

Darko Lazić, jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike u Srbiji i regionu, rođen je 13. oktobra 1991. godine u selu Brestač, blizu Pećinaca. Još kao dete pokazivao je izuzetan muzički talenat, a svoju muzičku karijeru započeo je veoma mlad, nastupajući na raznim proslavama i lokalnim događajima.Darko je postao poznat široj javnosti kada se 2009. godine prijavio za muzičko takmičenje “Zvezde Granda”. Svojim snažnim glasom i emotivnim izvođenjem, osvojio je srca publike i žirija, te je te godine pobedio na takmičenju. Ova pobeda lansirala ga je u zvezde i otvorila mu vrata muzičke industrije.

Nakon pobede u “Zvezdama Granda”, Darko je izdao svoj prvi album “Riskiraj” 2010. godine, koji je postigao veliki uspeh. Pesme kao što su “Korak do sna” i “Dugo” brzo su postale hitovi. Usledili su albumi “Gde si ti” (2013) i “Malo magije” (2018), na kojima su se našle mnoge popularne pesme koje su ga učvrstile kao jednog od najomiljenijih pevača narodne muzike u regionu.Darko Lazić je često bio u centru pažnje medija, ne samo zbog svoje muzičke karijere, već i zbog burnog privatnog života. Bio je u braku sa pevačicom Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu. Nakon razvoda, započeo je vezu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja. Njihov odnos je takođe bio pod budnim okom javnosti, a nakon raskida, Darko je uplovio u vezu sa Katarinom Lazić, sa kojom sada očekuje treće dete.