Sin Dragana Stojkovića Bosanca, poznatog kompozitora, nije ljubitelj medija i javnosti. Za razliku od svoje sestre Aleksandre, poznatije kao Džidža, on se nikada nije eksponirao i živi daleko od reflektora i kamera. Ova diskretnost čini ga posebnim ponosom svog oca. Malo je poznato da Bosanac ima sina Aleksandra, sve dok jednom prilikom nije podelio porodičnu fotografiju sa ručka na kojoj su pozirali Dragan, njegova supruga, ćerka i sin. Uz tu objavu na Instagramu, Bosanac je napisao: „Na ručku sa porodicom, a našem Aci srećan rođendan!“

  • Pre nekoliko godina, tačnije 2015., Aleksandar je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Bosni. Kako su mediji tada pisali, Aleksandar je svojim crnim mercedesom beogradskih registarskih oznaka udario u banderu, zadobivši teške povrede. Njegova butna kost bila je prelomljena na tri mesta, a imao je i povredu glave.

Osim sina, ni Bosančeva supruga ne voli da se eksponira. Ona je njegova najveća i najiskrenija podrška, koja mu pruža ljubav i brigu u svakom smislu. Bosanac je često isticao koliko mu je drago što njegova supruga nikada nije želela da postane zvezda preko njegove slave.

  • „Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula,“ rekao je nedavno Bosanac o svojoj supruzi, ističući da je oduvek znao da je ona prava za njega
    • Portal raskrinkavanje.ba je analiziralo članak objavljen na portalu zdravljezadan.info pod naslovom”Sin Dragana Stojkovića preživeo tešku nesreću!Ljekari daju sve od sebe da ga spase…FOTO”.

    Članak je podijeljen na Facebook stranici portala s naslovom koji  koji sugeriše da se nesreća desila nedavno.Ovim putem navodim da je naslov netačan te da je uklonjen.Navodi u tekstu su tačni i istiniti. Članak je napisan i objavljen 27 maja 2024 godine a saobraćajna nesrećaq se desila 7 jula 2015 godine.

    Shodno navedenom, analizirani naslov dobija ocjenu klikbejt i manipulisanje činjenicama.