Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u skladnom braku već šest godina i za sve te godine nikada nisu krili koliko se zaista vole. Iako je javnost oduvek žudela da pronađe bar jednu stavku kako bi mogli da naprave priču da brak ipak ne funkcioniše, nikada nisu uspeli. Njima čak ni razlika u godinama ne smeta. Da li znate koliko je Filip stariji od Prije?

Osim što su zajedno zasnovali porodicu i odgajaju sina Aleksandra, zajedno su kupili i porodični dom, otpočeli brojne biznise, ali i radili na poslednjem Aleksandrinom albumu. Filip, osim što je tekstopisac, je i producent Aleksandrine turneje i ona ne krije da bez njegove podrške ne bi bila tu gde jeste, piše Story.

Naime, mlada žena od svega 28 godina postigla je brojne uspehe i važi za jednu od najvećih regionalnih zvezda, a u svemu tome imala je podršku starijeg muškarca koji je uz nju bio od samog početka.

Iako razlika u godinama na prvi pogled nije vidljiva, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović jedan su od onih parova koje biste na estradi nabrojali među one sa solidnom razlikom u godinama. Budući da je Filip izuzetno negovanog i lepog izgleda te da mu je supruga Prija jedna od najlepših i najuspešnijih pevačica današnjice, razlika u godinama uopšte nije primetna. Da li ste znali da je Filip od Aleksandre stariji čak 10 godina? Ukoliko ih pogledate dobro, videćete da i nema neke posebne razlike…

Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih pevačica na regionalnoj muzičkoj sceni, rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru, Srbija. Od ranog detinjstva pokazivala je talenat za muziku, a njen uspon ka slavi bio je brz i impresivan. Aleksandra je počela da peva još kao dete, a ozbiljniju karijeru započela je kada se pojavila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2013. godine. Njeno učešće u ovom popularnom šou-programu donelo joj je veliku popularnost i priznanje širom Balkana. Tokom takmičenja istakla se svojim snažnim vokalom i harizmom, što joj je omogućilo da izgradi vernu bazu obožavalaca.

  • Nakon uspeha u “Zvezdama Granda,” Aleksandra je nastavila da niže hitove. Njene pesme poput “Testament,” “Senke,” “Totalna anestezija,” i “Za nas kasno je” postale su veliki hitovi i često su se nalazile na vrhovima muzičkih lista. Njene pesme su prepoznatljive po emotivnim tekstovima i modernim aranžmanima, a Aleksandra je svojim glasom i interpretacijom osvojila srca publike. Aleksandra je takođe poznata po svojim atraktivnim muzičkim spotovima i energičnim nastupima. Njen stil i estetika često privlače pažnju, čineći je jednom od najstilizovanijih pevačica na estradi. Njena sposobnost da se prilagodi različitim muzičkim žanrovima i trendovima omogućila joj je da ostane relevantna i omiljena među publikom.

U svom privatnom životu, Aleksandra Prijović je 2018. godine uplovila u bračne vode sa Filipom Živojinovićem, sinom poznatog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića i bivšeg muža folk zvezde Lepe Brene. Njihova ljubavna priča često je u centru pažnje medija, ali par se trudi da svoj privatni život drži što dalje od očiju javnosti. Njihov sin, Aleksandar, rođen je 2019. godine, čime su zaokružili svoju srećnu porodicu.

Aleksandra je poznata po svom humanitarnom radu i često učestvuje u akcijama koje pomažu deci i ugroženim grupama. Njena posvećenost muzici i društvenom angažmanu čini je uzorom mnogim mladim ljudima. Sa brojnim nagradama i priznanjima iza sebe, Aleksandra Prijović i dalje osvaja muzičku scenu i publiku širom Balkana. Njena karijera nastavlja da raste, a svaki njen novi projekat budi veliko interesovanje i iščekivanje među obožavaocima.