Lidija Vukićević pridržava se uravnotežene prehrane koja isključuje meso, a ponosno tvrdi da je postavila vlastita životna načela. Lidija Vukićević, poznata glumica, sa 61 godinom ima stas kakav bi poželjele bezbrojne žene. Brojni pojedinci primjećuju kako je glumica godinama ostala nepromijenjena, kao da je u njezinoj prisutnosti vrijeme stalo.

  • Priznajući važnost genetike u očuvanju mladolikosti, glumica je otkrila svoje osobne rituale koji uključuju uživanje u raznim kremama i serumima u svrhu maženja. Lidiji, poznatoj po tome što posvećuje pažnju detaljima, higijena je iznad svega. Započinje razgovorom o proizvodima koje nanosi, poput vode aven, tretmana protiv bora i raznih hidratantnih krema.

Svaki korak traje otprilike 30 sekundi kako bi se proizvodi u potpunosti upili u njezinu kožu. Još od osmog razreda Lidija nikada nije preskočila svoju večernju rutinu, čak ni kad je iscrpljena. Prije no što ode na spavanje, uvijek uđe u kupaonicu i pobrine se za svoje lice. Početak davanja prioriteta brizi o sebi u dobi od 30 godina smatra se prekasnim; osobno, prakticiram to od srednje škole, gdje nam je moja majka usadila vrijednosti čistoće i brige o sebi, uvijek dajući primjer gracioznosti i elegancije.

  • Pridržavanje određenog plana prehrane ključno je za postizanje besprijekorne tjelesne građe. Glumica je nedavno izrazila svoju predanost slušanju svog tijela i uvođenju promjena u prehrani u skladu s tim. Godinama je bila strastvena za dobrobit životinja i suzdržavala se od konzumiranja mesa ili nošenja krzna. Osim ovih izbora, odlučila je iz prehrane izbaciti i određene masne i slatke grickalice.

 

Lidija je u razgovoru za Hello izrazila zadovoljstvo ishodom svog puta mršavljenja. Ona sada doživljava povećanje razine energije i fizičke agilnosti. S visinom od 175 centimetara i težinom od 62 kilograma, sa sigurnošću može nositi bilo koju odjeću po želji, što joj pričinjava neizmjerno veselje. Lidija je spomenula i da se uspješno vratila na kilograme prije snimanja filma “Bolji život”.

  • Osim toga, otkrila je kako se odriče odlazaka u teretanu i umjesto toga samostalno brine o kućanskim poslovima. Ljudi se često raspituju o mojoj sposobnosti održavanja konstantne težine tijekom godina. Moram priznati da iako genetika igra važnu ulogu, ključno je dati prioritet brizi o sebi, i mentalnoj i fizičkoj, kako bismo izbjegli osjećaje nezadovoljstva. Bitno je razumjeti svoje osobne ciljeve i put kojim želite ići.

Osobno sam odlučio ne ići u teretanu ili se oslanjati na supružnika da se bavi kućanskim poslovima. Umjesto toga, bavim se zahtjevnim fizičkim radom koji mi aktivira sve mišiće”, objasnila je Lidija. Nadahnut dubokim Shakespeareovim riječima: “Svaki je organizam vrt u kojem smo mi vrtlari”, osobno sam sastavio popis nutricionističkih vrijednosti. U mom kućanstvu nema potrebe za vagom; dovoljan je jednostavan pogled na moju garderobu da se utvrdi bilo kakva fluktuacija u težini.

  • Lidija Vukićević, renomirana ličnost srbijanskog glumišta, ima istaknutu poziciju i kao političarka, ostavljajući trajan trag gdje god dođe. Rođena 20. srpnja 1962. u Kraljevu, provela je brojne godine stvarajući svoj živahni životni put u živopisnom Beogradu. Sa srcem ispunjenim težnjama i snovima, Lidija je krenula na svoj glumački put, zakoračivši prvim koracima u sferu glume. Njezin početni žar prema umjetnosti procvjetao je u istinski talent, koji ju je doveo do istaknutog mjesta u industriji.

Sada je njezino ime sinonim za prilagodljivost jer je pokazala iznimnu vještinu ne samo na kazališnim daskama nego iu području filma i televizije. Lidijina izvanredna vještina bila je očita u raznolikom nizu likova koje je tumačila. Njezina nepokolebljiva predanost svakoj ulozi dodala je dubinu njezinim izvedbama, ostavljajući trajan dojam na publiku. Bilo da se bavila emotivnim dramama, komedijama ili ozbiljnim likovima, njezini portreti bili su neizbrisivo utisnuti u umove onih koji su gledali.