Bivša djevojka Veljka Ražnatovića imala je izjavu. Povodom rođenja trećeg sina, bivša djevojka Veljka Ražnatovića oglasila se priopćenjem i izrazila svoj povišen status. No, nakon razlaza s Cecinim sinom suzdržala se od opširnih priča o tome. Suprotno očekivanjima, prije nego što je uplovila u vezu s Bogdanom, već se udala i rodila prvo dijete.

  • Dapače, čak je dobila i drugo dijete, zbog čega su mnogi vjerovali da će se povući iz javnosti. Ksenija Bujišić i dalje je dio javnosti ne samo zbog druženja s bivšom djevojkom Veljka Ražnatovića, već i zbog voditeljske uloge koja joj omogućuje da po potrebi prelazi s jedne televizije na drugu. Unatoč tome, do svoje tridesete uspješno je ostvarila sve svoje karijerne težnje, ali i ciljeve za svoju obitelj, što smatra svojim najznačajnijim postignućem. Kako je Veljko dočekao trećeg sina Isaiju, tako je i Ksenija našla razloga za slavlje na ovaj poseban dan.

Dok je obitelj Ražnatović u svojoj vili u Ljutice Bogdana radosno dočekala dolazak novog nasljednika, ona je svoj 30. rođendan obilježila okružena prijateljima, a najvjerojatnije suprugom i najmilijima, u restoranu. Velikim slavljem, obilježenim raskošnom tortom i svečanim gašenjem svjećica, cijenjeni Veljkov miljenik prisjetio se početka jednog željno iščekivanog novog poglavlja. Popraćena zadivljujućim fotografijama snimljenim tijekom svečane prigode, svoje je osjećaje izrazila na engleskom jeziku.

  • Ne osjećam posljedice starenja; nego se uzdižem na višu razinu. Lidija je nedavno progovorila o raskidu veze s Cecom Željkom i silnim naporima koje je uložila oko Anastazije. Ksenijina je izjava za koju vjerujemo da bi se svidjela svim damama, a posebno onima koje su uspješne, lijepe i zgodne, poput nje. Kratka i relativno neupadljiva veza Veljka i Ksenije dobila je minimalnu pozornost. Njihova zajednička pojavljivanja u emisiji bila su ograničena na samo nekoliko slučajeva, a malo se više govorilo ili raspravljalo o njihovoj povezanosti.

Neotkriveni detalji oko razlaza i svih ostalih aspekata života Veljka Ražnatovića ostat će vjerojatno zauvijek obavijeni velom tajne. Podrijetlom iz Srbije, Veljko Ražnatović je profesionalni boksač rođen 10. prosinca 1996. godine u Beogradu, gdje i trenutno živi. Sin je Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Odrastajući u javnosti, kao i njegova sestra Anastasija, Veljko je izazvao veliku medijsku pažnju kada je počeo da prati majku na koncertima i da se pojavljuje u medijima.

  • Tijekom tinejdžerskih godina često se našao u središtu pozornosti srpskih tabloida zbog umiješanosti u sukobe s navijačima i zaštitarima u klubovima. Međutim, 2015. okrenuo se boksu kao sredstvu za kanaliziranje svoje agresije. Veljko otvoreno priznaje svoj prirodni talent za ovaj sport, ali i priznaje da mu je u početku nedostajalo odlučnosti da se u potpunosti profesionalno posveti boksu.

Ipak, prvu zapaženiju pobjedu ostvario je u ožujku 2018. u Jagodini. Veljko je trenutno u braku s bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić. Veljkova težnja je ostvariti šampionski status unutar svoje specifične kategorije. Nadalje, njegova javna prepoznatljivost proizlazi iz ljubavnih veza s Lunom Đogani i Mašom Terzić, a povezivalo ga se i sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom.