Ceca Ražnatović i Dragana Mirković već duže vrijeme drže šutljivu distancu, iako među njima nema konkretnih nesuglasica. Nekada su i Ceca i Dragana jedna drugu hvalile na najneobičnije načine, međutim, 2018. godine njihov nekad topao odnos počeo je gubiti na žaru. U slučajnom susretu na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a ukrstili su se putevi cijenjenih folk diva i dok je Dragana Cecu pozdravljala sa “dobro veče”, dodala je “da li se poznajemo”, dok je Ceca bez oklijevanja brzo odgovorila: “Na vama je da odlučite. Postoje trenuci kada duboko razumijemo jedni druge, a drugi kada se osjećamo kao stranci.”

Veselog raspoloženja, pozdravila sam Draganu toplim “dobro veče” i ljubazno prihvatila njen odgovor “Kako hoćete”. Bilo je očito da ona ne dijeli iste brige kao ja. U kasnijoj emisiji Dragana je komentirala prethodni susret i osvrnula se na sukob koji traje već duže vrijeme. U nostalgičnom dobu devedesetih, vremenu koje je odisalo svime samo ne naivnošću, našla sam se pred brojnim izazovnim iskustvima koje su izazvali Ceca i njezina moćna ekipa. Tijekom godina dosljedno sam prihvaćao put koji uključuje skrivanje i šutnju. U istoj emisiji Mirković je otkrio i dodatne informacije vezane uz Cecu.

Kolegica Ceca se u jednom trenutku suočila sa zabranom rada na televiziji zbog neprimjerenih postupaka prema istaknutim osobama, o čemu su mediji u Srbiji, da budemo iskreni, bili dosta popraćeni.  Za to vrijeme imao sam priliku pokazati svoj pravi karakter i kakav sam kolega. Nakon što sam to učinio, sve se vratilo u uobičajeno stanje. Susreo sam se s raznim izazovima od strane pojedinih pojedinaca, a svi znamo koji su identiteti i kako se situacija odvijala, kao što je Gaga spomenula. Uzbudljivo, čini se da postoji potencijalno pomirenje na horizontu za omiljene folk ikone.

Popularnim društvenim mrežama TikTok trenutno kruži zadivljujući video na kojem Ceca izražava svoje veliko divljenje Dragani Mirković. Suprotno tome, Dragana je nedavno izrazila divljenje Cecinoj izvedbi pjesme iz filma “Nedelja”, što je dovelo do nagađanja da bi Gaga i Ceca mogle biti na putu da u bliskoj budućnosti pomire svoju vezu.

@djukicmarko

#ceca #cecaraznatovic #dragana #draganamirkovic #rivalitet #zvezda #diva #muzika #srbijatiktok #tiktoksrbija #foryou #fyp #rijaliti

♬ Dam Dam Dam – Aleksandra Prijovic

BONUS TEKST : USPEH DRAGANE MIRKOVIĆ

Izuzetna postignuća Dragane Mirkoivić Tijekom izvanredne karijere duge više od tri desetljeća, Dragana je uporno dominirala pozornicom svojim iznimnim talentom i zadivljujućim glasom. Njezin neusporediv uspjeh može se zahvaliti isključivo njezinoj predanosti, izvanrednim vještinama, odabiru odličnih pjesama, nepokolebljivom profesionalizmu i dubokoj ljubavi prema glazbi i svojoj odanoj publici. Sa svojim brojnim hitovima na vrhu ljestvica, bezvremenskim klasicima, opsežnim globalnim turnejama i revolucionarnim, visokobudžetnim glazbenim spotovima, bez napora je utrla svoj put do zvijezde, ostavljajući neizbrisiv trag u glazbenoj industriji. Svojom nepokolebljivom iskrenošću, skromnim ponašanjem i nemilosrdnom radnom etikom zaslužila je obožavanje publike već više od trideset godina i nastavlja uzvraćati tu ljubav. Rođena i odrasla u šarmantnom selu Kasidol u blizini Požarevca, Dragana Mirković odrasla je u šesteročlanoj obitelji punoj ljubavi.

Bezbrižno i ispunjeno djetinjstvo osigurala joj je obitelj koju su činili djed, baka, otac, majka i sestra Dušica. Uz vrijedne i iskrene roditelje, Dragani nikada ništa nije nedostajalo. Ipak, najveći dar koji su joj roditelji dali bilo je obrazovanje. Usadili su joj vrijednosti kao što su poštenje, marljivost, skromnost, empatija i nesebična želja da pomaže drugima. Osim pukih lutaka i dječjih igara, fascinirale su je očaravajuće melodije koje su dopirale iz harmonike njezina djeda Dragutina. S nepunih pet godina savladala je svoju prvu pjesmu, “Devojka sokolu zulum čilat”, i bez muke ju je otpjevala sa iskrenom strašću. Sjećanje ostaje, mješavina pjesme i suza. Dragan se prisjeća kako je osjećao dubok osjećaj empatije prema sokolu i njegovoj rodbini, progutan plamenom koji je zapalila djevojka u šumi.

Učitelji su vrlo brzo prepoznali iznimne glazbene sposobnosti ove izvrsne učenice, pa je Dragana postala redoviti predstavnik svoje škole na natjecanjima osnovnih škola požarevačkog kraja. Zanimljivo je da je sa samo trinaest godina postala najmlađa solistica KUD-a “Kasidol” te je imala čast i otvoriti i zatvoriti nastup uz brojne renomirane pjevače. Glazba je postala utočište za plašljivu i introvertiranu djevojku, osvojivši njezino srce i osvojivši njezinu ljubav. Unatoč ogromnoj tremi prije svakog nastupa, u trenutku kad su odjeknuli prvi tonovi pjesme, potpuno se prepustila, bez srama iskazujući emocije potaknute tekstove koje je pjevala. Brzo je kružila vijest o prisutnosti čuda od djeteta u Kasidolu, privlačeći znatiželjne slušatelje iz susjednih mjesta koji su bili zapanjeni naizgled nemogućom kombinacijom zrelog i zadivljujućeg glasa koji izvire iz sitne i nježne građe četrnaestogodišnje djevojčice. Priča o nadarenoj mladoj djevojci iz Kasidola brzo je kružila i privukla pozornost utjecajnih osoba u glazbenoj industriji. Čelnici “PGP RTS-a” posjetili su kuću Draganinih roditelja i predložili njihovoj kćerki da se upusti u snimateljski poduhvat. Val zaprepaštenja zapljusnuo je tatu Predraga dok ih je molio: “Molim vas, preklinjem vas! Ona se još nije ni školovala.” Dragana je bila jednako zatečena. Pjevanje joj je oduvijek bila vesela zabava, ali njezina krajnja težnja bila je završiti školovanje, svladati engleski jezik, nastaviti karijeru turističkog vodiča i krenuti u globalne avanture. Njeni snovi su ostvareni. Izvanredno vlada engleskim jezikom (čak je i pokazala svoj vokalni talent na engleskom tijekom filma “Slatki snovi”). Osim toga, imala je nevjerojatnu priliku istražiti svaki kutak zemaljske kugle, ali ne kao obična turistkinja, već kao proslavljena jugoslavenska senzacija!