Prije rođenja sina provela je genetsku analizu i otkrila rezultate svog istraživanja. U podcastu koji je vodila glazbenica Elvira Laković Laka, Marija Šerifović govorila je o svom nasljeđu i genetici. Prije rođenja sina Marija napravila je genetsku analizu i otkrila svoje nalaze.

  • Maria je razgovarala o svojoj prošlosti i naknadno otkrila da DNK izvješće također ukazuje na moguće bolesti na koje bi mogla biti osjetljiva. U provođenju DNK izvješća, uključio sam dodatni iznos za daljnju procjenu mog potencijala.

Marija Šerifović je poznata srpska pevačica, rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu. Postala je međunarodno prepoznata nakon što je pobedila na takmičenju za pesmu Evrovizije 2007. godine sa pesmom “Molitva,” donoseći Srbiji prvu pobedu na ovom prestižnom takmičenju.

Poznata je po svom snažnom vokalu i emotivnim baladama. Pored muzičke karijere, Marija je često u fokusu medija zbog svoje iskrene i direktne ličnosti, a njeni fanovi je cene zbog autentičnosti i otvorenosti u javnom životu.

@notsr7new

Chikki Bang Bang with the Siuuuu 😍🔥 || #cristianoronaldo #cr7 #notsr7 #viral #fyp

♬ original sound – NS7

Maria je otkrila svoju zabrinutost, rekavši: “Bojim se da bih mogla biti u opasnosti od razvoja Alzheimerove bolesti. Tijekom svog putovanja prema majčinstvu, Maria je provela temeljitu analizu i obavila sve potrebne testove dok je boravila u Sjedinjenim Državama.

BONUS TEKST

Tjeskoba zbog njezine izdaje je duboka, osobito s obzirom na dubinu ljubavi koja joj slama srce; međutim, ova žena ima sreću otkriti istinu da joj je muž godinama bio nevjeran, a da pritom nije svjestan njegove prijevare. Anonimna žena je na sarajevskom Facebooku podijelila svoje iskustvo od prije nekoliko godina, opisujući kako je održala prisebnost. Naime, otkrila je da ju je prosvijetlilo pismo ljubavnice njenog supruga.

  • Pismo mi je poslala ljubavnica mog muža, u kojem je otkrila dvogodišnju vezu koju su održavali i obavijestila me da je dobila spolno prenosivu bolest kao posljedicu njihove veze. Živeći u Sarajevu s naše dvoje djece, naša je obitelj na prvi pogled djelovala besprijekorno; uživali smo u stabilnom braku i dobili dvoje izvanredne djece, što me navelo da vjerujem da smo zajedno prebrodili sve izazove koje život nosi.

Nakon rođenja naše mlađe kćeri počela sam primjećivati ​​promjene u njegovom ponašanju. Sve je češće pričao o poslovnim putovanjima, dugim sastancima, a povremeno bi spominjao i nove kolege sa svog radnog mjesta, a sve to ne izazivajući moju sumnju. U početku sam te promjene pripisivala pritiscima povezanim s njegovim poslom i zahtjevnom prirodom našeg drugog djeteta.

  • Pretpostavio sam da, kao i mnogi drugi, samo prolazimo kroz izazovnu fazu. Onog dana kada sam primio pismo sve je postalo nedvosmisleno jasno. Poštar ju je dostavio u našu rezidenciju, a na omotnici nije bilo nikakvih znakova neuobičajenog. Kad sam otvorio kovertu, otkrio sam uredno presavijeno pismo ispisano rukom na papiru bez ukrasa.

U početku se činilo da bilješka sadrži ljubaznu poruku ili obavijest; međutim, kako sam napredovao kroz prvih nekoliko redaka, srce mi je prestalo ritam. “Draga gospođo,” počelo je pismo, “obraćam vam se jer vjerujem da je vrijeme da budete obaviješteni o istini. Protekle dvije godine bila sam u vezi s vašim mužem. Moguće je da ste već naslutili da nešto nije u redu, ali ja vam sada dajem potvrdu.

  • Moja motivacija da vam pišem ne proizlazi samo iz krivnje, već i iz nedavnog otkrića da mi je prenio spolno prenosivu bolest. Iako me uvjeravao da će te ostaviti i da ćemo zajedno krenuti u novi život, pokazalo se da to nije njegova prava namjera. Nikada ti neće priznati prijevaru, niti će otići iz tvog doma. On je tipični narcis koji uživa u udobnosti, uživa u činjenici da su mu obroci pripremljeni i da mu je rublje obavljeno. Narcis koji je zaljubljen isključivo u sebe, pa vam ovu informaciju vraćam.”

U jednom trenutku zemlja se poda mnom pomaknula zbog čega sam ostao bez daha. Osjećaj je bio sličan ispuhavanju balona. Doista, naš je brak nalikovao krhkom mjehuru, praznoj posudi lišenoj tvari. Autorica pisma predstavila se kao Vesna, iako sam sumnjao u autentičnost tog imena. Vjerojatno je željela zaštititi svoj identitet, možda smatrajući ovo posljednjim pokušajem da zadrži dojam tajanstvenosti usred okolnosti. Pismo me potpuno ostavilo bez riječi.

  • Te večeri san mi je izmicao dok sam skrivao svoje uplakane oči od djece, ali sam se opetovano vraćao na njegov sadržaj. Njegove prijevare ponavljale su mi se u mislima, posložene poput kockica, dok sam se prisjećala brojnih prilika u kojima me je ostavljao s djecom kako bi bio s njom. Bilo je mučno razmišljati o tome da osoba kojoj sam vjerovao i s kojom sam dijelio život može tajno egzistirati bez mog znanja.

Dotična noć pokazala se najdužom u mom postojanju, ispunjena zebnjom – kako sam mu se mogla suprotstaviti? Trebam li otkriti svoju svijest? Kako bih sada uspio biti sam s djecom? Trebam li šutjeti? Osim toga, mogućnost odlaska u meni je ulijevala strah. Shvatio sam nužnost pokazivanja snage za dobrobit naše djece; međutim, istina me pogodila poput neizbježnog udarca.

  • Sadržaj Vesnina pisma duboko je odjeknuo u meni, posluživši tek kao početni korak u suočavanju sa surovom realnošću našeg braka. Taj trenutak je bio transformativan. Bio sam prisiljen donositi odluke za koje sam se osjećao nespremnim, suočavajući se sa stvarnošću situacije. Od tada je prošlo više od desetljeća, a bol ostaje. Djeca s njim održavaju redovit kontakt, a ja sam uspostavio profesionalan odnos. Unatoč mom razočaranju, ne prođe dan a da ne izrazim zahvalnost – Hvala Vesna što si me prosvijetlila.