Svima nam je poznato da čišćenje WC-a sigurno nije ugodan posao. Srećom, postoji niz pouzdanih kućnih lijekova koji su i sigurni i učinkoviti u borbi protiv klica i prljavštine. Nevjerojatno, čak i obični kvasac može pomoći u čišćenju zahoda bez potrebe za ribanjem. Nadalje, kvasac ima sposobnost iskorijeniti neugodne mirise iz WC školjke. Za početak, bitno je dovesti određenu količinu vode do vrenja.

  • Nakon toga treba pomiješati žličicu kvasca s kipućom vodom prije nego što ovu smjesu prebacite u WC školjku. Preporučljivo je izvršiti ovaj zadatak prije nego što se povučete na noć. Ujutro nakon buđenja potrebno je samo isprati WC školjku vodom. Svaki neugodan miris ostat će samo kao uspomena. Može se koristiti i češnjak. Osim što je učinkovit u dezinfekciji WC školjke, češnjak služi i kao lijek za uklanjanje žutih mrlja.

Da biste iskoristili ovu metodu, počnite s kuhanjem dvije šalice vode, zatim dodajte tri oguljena režnja češnjaka zajedno s jednom vrećicom čaja i držite proces vrenja. Nakon što se smjesa ohladi, ulijte je u WC prije spavanja. Ujutro će biti dovoljno jednostavno ispiranje. Ova metoda je učinkovita, stoga razmislite o tome da je isprobate!

BONUS TEKST

Dugo se nije mogla riješiti tajanstvenih navika koje je uvela njezina biološka majka. Serena Kelly imala je samo tri godine kada su je “djedu” smjestili u krilo. Namrštila se na odvratan miris koji se širio iz sjedokosog čovjeka. Dao joj je prsten koji simbolizira njihov “brak”, rekavši Sereni da su “ujedinjeni” i da će ona biti “njegova zauvijek”. Godine 1986. Serena je imala samo tri godine kada se “udala”.

  • Prsten koji su joj pripremili bio je prevelik, a ona premala da izdrži užas koji joj se događao, pa su joj stavili prsten na prst. Serena je rođena u zloglasnom kultu “Božja djeca” koji vodi David Berg, kojeg pamti kao svog djeda. Kult je osnovan 1968. godine i ima 13.000 članova u 130 zajednica diljem svijeta. Moja je majka bila jako ponosna na to, prisjetila se Serena u intervjuu za The Sun.

“Vođa sekte rekao mi je da sam jedan od ‘Odabranih’, zajedno sa starijim dječakom po imenu Ricky. Kao pripadnici najužeg kruga kulta, živjeli smo u luksuzu. Taj je luksuz bio samo privid jer se događao iza kulisa. Na Filipinima su se dogodile mračne stvari i živjeli smo u vili s bazenom i teniskim terenom. pijana orgija “Toga jutra majka me počastila, lijepo me obukla, počešljala i poslala u svijet u kojem su prakticirali najgoru vrstu okultizma.” Išao bih u zajedničku sobu, gdje bih ulazio u pijane orgije.

  • Da sam bila premlada da razumijem, ali sam vidjela stvari koje su me duboko uznemirile, i koje bi me natjerale da plešem i skinem se pred kamerama, i bila bih kažnjena zbog toga, ali vrijedilo je, jer sam bila toliko željna biti fotografiran da nisam primijetio.” Kad je Serena imala pet godina, majka ju je probudila usred noći i rekla joj da odlaze. – Odvezli smo se do zračne luke i odletjeli u Japan.

Kult je često bio pod istragom zbog zlostavljanja djece, pa je tajnost od starijih članova postala neophodna. U Japanu su me čuvali Dora i glazbenik Jeremy Spencer. Od tog trenutka majku sam rijetko viđao. .” sakriti se Samo godinu dana kasnije, Dora i Jeremy preselili su svoju obitelj na imanje u Brazilu.

– Dora mi je rekla da nitko nije znao da sam tamo. Pri rođenju sam dobila ime Mary Deere, ali sam kasnije promijenila ime u Serena. Život je bio težak i često smo dobivali teške fizičke poslove, poput čišćenja kupaonice četkicama za zube.

Na drugim mjestima bi nas slali da prosimo ili pjevamo božićne pjesme mještanima, a ako bi se dijete loše ponašalo, slali bi ih da pretuku skupinu članova poznatu kao ‘stričevi’.” Kada je 1994. umro 12-godišnji David Berg, njegova udovica Karen preuzela je organizaciju Children of God i ublažila njezina pravila o komunikaciji sa strancima.