Svima nam je poznata popularna pjevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković iz Taška koji su odlučili  dugotrajnu ljubavnu vezu ozvaničiti brakom. Uprkos obiteljskom protivljenju koje proizlazi iz razlike u godinama i Taškovićevog prethodnog braka, par je pokazao nepokolebljivu predanost jedno drugome i marljivo njegovao svoju vezu.

  • Nakon 13 godina zajedničkog života, na kraju su se odlučili vjenčati i zavjetovati jedno drugome na vječnu ljubav. Nakon 16 godina partnerstva, spajanje oba para predstavlja postignuće vrijedno pažnje. Vikin prvi brak s Tašketom naišao je na skepticizam njezine obitelji; međutim, njihova odlučnost da ostanu ujedinjeni, zajedno s njihovim preseljenjem u inozemstvo, pokazala je njihovu predanost.

Tijekom tog razdoblja iščekivanja, Vika je često zamišljala svoje vjenčanje, zamišljajući se okićena u izvrsnoj bijeloj haljini. Naposljetku, 31. svibnja 2007., na dan svog vjenčanja, odabrala je bijelu haljinu koja je savršeno pristajala i sa zlatnim ukrasima, naglašavajući njezinu trudničku siluetu. Prisutnost njezinih najdražih prijatelja i obitelji, posebice sina Andreja koji je imao veliku važnost u njezinom životu, dalo je ovom nezaboravnom događaju još više značaja.

  • Iako duboko osoban, taj trenutak utjelovljuje istinsku radost Vike i njezine kume Svetlane Cece Ražnatović. Toga dana njihov je odnos prešao na novu razinu, veza koja je s godinama samo jačala, posebice zajedničkim radom na “Zvijezdama Granda”. Iako mnogi smatraju da je prilika za roditeljstvo prošla, Viki pokazuje da se težnje doista mogu ostvariti. Viki Miljković, rođena 18. prosinca 1974. u Nišu, istaknuta je figura balkanske glazbene industrije.ž

Njezina glazbena karijera započela je 1990-ih izdavanjem njenog debitantskog albuma “Bad Luck” 1993. Ova početna ponuda brzo je privukla pozornost javnosti, signalizirajući početak njezine uspješne karijere. Prijelomni trenutak dogodio se 2003. godine izlaskom albuma “Mahi, mahi” koji je postigao izuzetan uspjeh diljem Balkana. Pjesme kao što su “Coca-Cola”, “Samo da si tu” i “Milijun dolara” postale su najzapaženije himne na raznim koncertima i proslavama.

  • Viki se proslavila kao pjevačica poznata po svojoj sposobnosti da privuče publiku kroz svoje iskrene izvedbe. Osim glazbenog talenta, pohvale je pobrala i dugogodišnjom ulogom u žiriju “Zvezda Granda”. Vikini prvi komentari i angažiranost odigrali su ključnu ulogu u uspjehu natjecanja, dok je njezin prijateljski odnos s kolegama članovima žirija dodatno učvrstio njen položaj.

U osobnom životu predana je supruga i majka, a život dijeli s Draganom Taškovićem Tašketom, istaknutim producentom i aranžerom. Njihov sin Andrej, rođen 2007. godine, često zauzima središnju ulogu u Vikinu životu. Ističe važnost svog supruga i sina, prepoznajući ih kao svoj najveći izvor podrške. Tijekom svoje karijere vješto je održavala svoju relevantnost i popularnost prilagođavajući se konkurenciji i promjenjivim uvjetima. Njezina nepokolebljiva predanost kvaliteti, zajedno s kreativnom strašću, učvrstili su njenu poziciju ikone u narodnoj glazbi.

  • Osim toga, Viki se aktivno bavi humanitarnim radom, često sudjeluje u dobrotvornim akcijama i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. Viki Miljković primjer je uspjeha, nepokolebljive predanosti i duboke strasti prema glazbi, dok njezina poniznost i suosjećanje učvršćuju njen ugled među kolegama. Njezino putovanje svjedočanstvo je talenta, otpornosti i vitalnosti, čvrsto utvrđujući njezin utjecaj na ambiciozne izvođače budućnosti. Kao umjetnica, Vikiin doprinos nadilazi vrijeme i generacije, učvršćujući njenu posebnost i značaj unutar balkanskog glazbenog krajolika.