U 2024. godini Miroslav Ilić počastio je pozornicu samotnim koncertom, jer mu je sada prioritet kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom obitelji, uključujući i svoje dragocjene unuke. Udubimo se u zadivljujuću priču njegovog sina iz prethodne zajednice…

Susret Miroslava i Devina izazvao je burne emocije, rasplamsao vrtlog osjećaja. Zadivljujuća priča vrti se oko središnjih likova, Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, dostižući svoj vrhunac. U središtu ove izvanredne priče leži nevjerojatno putovanje Devina, davno izgubljenog sina. Mirjana je na svojoj Facebook stranici otkrila važan događaj – sud je sada i službeno priznao Miroslava kao Devinovog biološkog oca. Ipak, postoji još značajniji aspekt ovog zapanjujućeg otkrića.

U intervjuu za medije Mirjana je otkrila da je Miroslav duboko fasciniran svojim sinom. U njihovim formativnim godinama životi Miroslava i Devina su se ukrstili, što je pjevačicu nagnalo da mu oda počast. Kad god sam bio u Beogradu, često sam boravio u sestrinom stanu, a društvo nam je pravio Miroslav. Igrao bi se s Devinom i uživao u dubokim trenucima s njim, kako je izjavila Mirjana.

Posljednji susret pjevačice s Devinom dogodio se kada je dijete, prema njezinom otkriću, imalo samo 18 mjeseci. Živo se sjećam dolaska pojedinca u hotel “Intercontinental”, koji je na mene ostavio dubok utisak. Dogodila se prekrasna interakcija između ove osobe i malog djeteta, što je rezultiralo darivanjem zlatnog lančića. Ono što mi se učinilo fascinantnim bile su djetetove neprekidne suze kad god bi osoba pokušala otići, što ih je navelo da se vrate po lanac. Činilo se kao da dijete posjeduje urođeno razumijevanje neizbježnog odvajanja, kako je ispričala. Devin je svoje izjave o sjećanju na oca potkrijepila osobnom anegdotom.

Otac ju je s nepunih 18 mjeseci darovao dragocjenim zlatnim lančićem ukrašenim križem, dragim ukrasom koji i dan danas ponosno nosi. Miroslav Ilić, podrijetlom iz Mrčajevaca, rođen 10. prosinca 1950. godine, učvrstio je svoju poziciju cijenjene ličnosti u sferi srpske glazbe. Svojim iznimnim nastupima uživo i neosporivim talentom stekao je ogromno priznanje i obožavanje, etablirajući se kao jedan od najistaknutijih i najcjenjenijih pjevača u žanru folk i pop-folk glazbe. Njegovo izvanredno putovanje zapisano je u njegovoj biografiji. Nakon završene srednje škole u Čačku, Ilić je nastavio studij na Elektrotehničkom fakultetu u Skoplju.

  • Godine 1972. Miroslav Ilić je započeo svoju pjevačku karijeru objavivši svoj prvi singl pod nazivom “Volio sam djevojku iz grada”. Ovu pjesmu, autora Dobrice Erića i skladbe Obrena Pjevovića, snimila je poznata izdavačka kuća Diskos iz Aleksandrovca. Nakon ogromnog uspjeha ove pjesme, Miroslav Ilić je stekao širu slavu izdavanjem svog LP-a “Sreli smo se, davno je bilo” 1979. godine, koji je nastao u produkciji Diskografske produkcije Radio-televizije Beograd.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

  • Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.