Dragana Katić već je desetljećima omiljena domaća voditeljica, poznata po nevoljkosti iznošenja privatnog života u javnost. U određenom razdoblju Draganina majka se razboljela i bila je potrebna kemoterapija, a Saša Popović je bio jedini na njihovom radnom mjestu koji je bio svjestan njezine situacije.

  • U ovom trenutku voditeljica opisuje početak onoga što se može opisati samo kao noćna mora. Tražeći pomoć, posjećuje neuropsihijatra i objašnjava svoju nevolju, ističući nedostupnost tradicionalne terapije. To je osobito vidljivo s obzirom na njezino snažno podržavanje psihoterapije i njezino uvjerenje da je ona neophodna komponenta za svakog pojedinca.

Unatoč izazovnoj situaciji, Dragana Katić uspješno je odradila svoje obaveze koje su uključivale kemoterapiju ujutro i snimanje dvije “Grand emisije” popodne. Jedino je Saša Popović bio svjestan okolnosti u kojima je upravljala. Ipak, uslijedila je izazovna faza koju su karakterizirale financijske poteškoće zbog kojih je bilo teško oprostiti se od svih. Nakon toga smo se našli u fazi koju karakteriziraju značajne financijske prepreke, da bi na kraju došli do stanja potpune financijske nemoći.

  • Najteži aspekt ove priče bio je čin traženja pomoći u bilo kojem obliku. U tom trenutku Dragana je otkrila: „Pribjegla sam prodaji zlata. Rođena 2. kolovoza 1965. godine u Beogradu, Dragana Katić poznata je srpska voditeljica koja trenutno živi i radi u svom rodnom gradu. Karijeru je započela na televiziji RTB 1986. i od tada je postala istaknuta osoba u industriji. Kroz svoju blistavu karijeru vodila je popularne emisije poput “Grand showa” i “Grand parade”, čime je učvrstila svoju poziciju jednog od zaštitnih lica Grand produkcije.

Osim toga, vodila je emisije “Ljeto na Adi”, “Nedjeljno popodne”, a uručila je prestižne događaje poput dodjele nagrada “Oskar popularnosti” i “MESAM”. Dragana se čak okušala i u glumi, glumeći Lili u humorističnoj seriji “Ljubav, navika, panika” 2005. U lipnju 2016. proslavila je impresivnu prekretnicu od tri desetljeća pred kamerama. Dragana trenutno vodi šou program “Nikad nije kasno” u kojem učestvuju učesnici stariji od 45 godina, kao i emisiju “Halo, halo” na “Grand” televiziji.

  • Kao predana majka, Dragana je samostalno odgajala svoje blizance Bobana i Bojana nakon što ih je rodila 6. svibnja 1998. Iako nije u braku, 2010. kupila je stan u Beogradu koji je s ljubavlju uredila zajedno sa sinovima. Nakon što je pretrpjela razorne gubitke svoje bliske prijateljice i roditelja, godinu dana je tražila utjehu kod psihijatra. Kako bi ublažila teret nagomilanog stresa i tuge, uključila se u program “Silva metoda za samopomoć”, tehniku ​​usmjerenu na upravljanje stresom i poticanje mentalnog razvoja.

Ovo transformativno iskustvo potaknulo ju je da razmišlja o dijeljenju svog putovanja kroz stvaranje knjige. Održavanje njezine dobrobiti ostaje joj prioritet dok marljivo trenira i brine se za svoje fizičko zdravlje. Transparentno govoreći o svom osobnom rastu, otvoreno je otkrila da se podvrgla operacijama kapaka i kukova. Naglašavajući važnost samousavršavanja, ona potvrđuje da je njezino samopouzdanje samo ojačalo u šestom desetljeću života.

  • Umirovljenje joj nije na dnevnom redu, ali razmišlja o tome da krene na tečaj komunikacije s bliskim prijateljem. Njezina ljubav prema shoppingu očituje se u čestom uživanju u kupnji novih stvari. Cjeloživotno prijateljstvo s njezinom kumom Oljom, koje traje od ranog djetinjstva, zauzima posebno mjesto u njezinu srcu. Ne bojeći se razotkriti iluziju glamura, ona priznaje varljivu prirodu industrije kojoj pripada.

Za razliku od mnogih javnih osoba, Draganin život ostaje neokaljan medijskim skandalima, često viđena kako samostalno korača javnim prostorima. Kružile su glasine da je uplovila u ljubavnu vezu s pjevačem Igorom Starovićem, koji trenutno živi i radi u Beogradu. Svoju nepokolebljivu privrženost profesiji Katić je izrazila tijekom intervjua za lokalne novine u Beogradu. Naime, otkrila je kako je unatoč majčinoj bolesti i nesretnoj smrti oca njezine djece nastavila marljivo raditi.