Nakon impresivne pobjede u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, Šejla Zonić našla se u centru iščekivanja jer su njeni vjerni obožavatelji s nestrpljenjem iščekivali njen željno iščekivani koncert u rodnom gradu. Tijekom cijelog natjecanja Šejla i Svetlana Ceca Ražnatović dogovorile su se da će se suzdržati od bilo kakvih negativnih komentara na račun njihove suradnje.

  • Unatoč njihovoj impresivnoj pobjedi, Armin Zonić, Šejlin suprug, oglasio se i otkrio da nikada nisu dobili nikakvu komunikaciju od nadležnih u vezi s njihovim izvanrednim učinkom. U svjetlu ovoga, ljubazno je zamolio svoje poznanike da se suzdrže od dijeljenja bilo kakvog uvredljivog materijala koji se odnosi na Šejlu i njega na platformama društvenih medija, posebno u vezi s ratom i povijesnim događajima. Naglasio je važnost izbjegavanja takvih negativnih interakcija.

Tijekom završne priredbe, Šejla je pokazala svoje izuzetne glazbene sposobnosti besprijekorno izvodeći dvije tradicionalne bosanske sevdaline, demonstrirajući svoju stručnost kao vrsni akademski glazbenik. Prikaz Tuzle, Sanskog Mosta i BiH u njenom radu nije bio samo vizualno dopadljiv, već je nosio i snažnu moralnu poruku. Nažalost, pojedini pojedinci, vođeni vlastitim animozitetom, odlučili su se vrijeđati na račun Šejle, iako ona nije imala nikakav osobni angažman u događajima koje su kritizirali.

  • Iako ne mogu diktirati koga biste trebali cijeniti ili prezirati, potičem vas da otvoreno izrazite svoje misli umjesto da pribjegavate tajnom ponašanju. U ovom trenutku izostaje nikakva komunikacija nadležnih u vezi s planiranim koncertom u Tuzli, što ostavlja mjesta sumnji da li će se on zaista i dogoditi. Bilo bi mudro usredotočiti se na rješavanje praktičnih pitanja kako bismo unaprijedili svoje blagostanje i povećali vjerojatnost budućeg zadovoljstva i radosti.

To je na svojoj Facebook stranici iznio Armin Zonić. Bitno je naglasiti da Ceca, unatoč kontinuiranim napadima u BiH, već niz godina nije održala niti jedan koncert u Federaciji BiH, iako tamo ima značajnu bazu obožavatelja. Posljednji slučaj bio je tijekom koncerta Aleksandre Prijović u sarajevskoj Zetri, gdje je reklama za njen koncert u Istočnom Sarajevu izazvala veliku buru u susjednom gradu na Miljacki.

  • Ceca se nije uvrijedila na kritike bosanskohercegovačkih medija na svoj račun, već isključivo zbog promocije njezinog koncerta u Istočnom Sarajevu 23. prosinca putem video projektora u Zetri. Domaći tisak skrenuo je pozornost na Cecino pojavljivanje na tom mjestu, dajući do znanja da je ovo bila inauguralna prilika da se njezin nastup promovira u Sarajevu. Objava u kojoj se ona spominje kao supruga ozloglašenog Željka Ražnatovića Arkana uzburkala je Baščaršiju.

Ceca, čije je ime Svetlana Ražnatović, slovi za jednu od najistaknutijih turbo-folk pjevačica iz Srbije, koju često nazivaju i “srpskom majkom”. Tijekom svoje slavne karijere, Ceca je predstavila izuzetnu kolekciju od šesnaest studijskih albuma, postigavši ​​impresivnu prodaju od oko sedam milijuna primjeraka. Ovaj izniman podvig učvršćuje njezinu poziciju jedne od najslavnijih srpskih umjetnica u ovoj industriji. Osim bavljenja glazbom, Ceca se također otisnula u sfere glume i poduzetništva.

  • Veličina njezina utjecaja na srpsku glazbenu scenu i kulturnu tapiseriju ne može se precijeniti, jer se njezini albumi i pjesme neprimjetno isprepliću sa samim tkivom srpskog identiteta. Ceca, čije je pravo ime Svetlana Ražnatović, na svijet je došla 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, gradu koji se nalazio u tadašnjoj Socijalističkoj Republici Srbiji.

Njeni roditelji, Mira i Slobodan Veličković, bili su učiteljica, odnosno bravar. Zajedno sa mlađom sestrom Lidijom, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci, Ceca je odrastala u skromnom domaćinstvu. Tijekom svojih formativnih godina provela je značajnu količinu vremena sa svojim djedom i bakom, koji su imali utjecajnu ulogu u oblikovanju njezinih ranih iskustava i odgoja.