Dinamika između Marija i Verice Šerifović doživjela je transformaciju dolaskom Marijina sina Marija Šerifovića. Marija je svoju ulogu majke prihvatila svim srcem, a nepokolebljivu podršku pruža joj vlastita majka Verica Šerifović. Međutim, Marija je nedavno postala svjesna Veričinog sve većeg uplitanja u njezine roditeljske odluke, zbog čega se Marija nametnula i spriječila daljnje uplitanje.

  • Otkako je stigla malena Marija Šerifović, dinamika između Marija i Verice Šerifović doživjela je primjetan pomak. Sama Marija jasno je dala do znanja da je Marijina prava majka, dok Vericu treba doživljavati samo kao njegovu baku. Pjevačica je priznala da rođenje djeteta ne samo da je promijenilo njihov odnos, već je izazvalo i salvu komentara. Osim toga, Marija je doživjela osobne promjene i sada je više emocionalno nastrojena.

Veza koju dijele Marija i Verica Šerifović Iskustvo majčinstva otvara potpuno novo područje postojanja, ispunjeno dubokom ljubavlju i toboganom emocija koje fluktuiraju svakim trenutkom. Da nije kaotičnog stanja današnjeg društva, svaki dragi osmijeh svog djeteta snimila bih na filmu i gledala ga beskonačno. Iskreno govoreći, moram priznati da su mi emocije sve veće kada je sin Marije Šerifović u mom prisustvu.

  • U sadašnjoj situaciji postoji spor između mene i Verice oko djeteta, što me potaklo da se javno obratim u nadi da će Verica shvatiti svoju ulogu bake. Često se kaže da se unuče cijeni čak i više od djeteta, iako to osobno ne mogu potvrditi. Ove riječi Marija je izrekla govoreći o odnosu između nje i Verice Šerifović, budući da dijeli Vericino viđenje toga tko nosi titule majke i bake dječaku.

Dodatno, Marija je otkrila svoje težnje za petomjesečnim sinom, ali i kakva iskustva nije imala u vlastitom djetinjstvu. Lišena značajnog aspekta djetinjstva, Marija Šerifović promišlja o izostanku obiteljskih odmora i sjećanja na zime. U njezinim ranim godinama njezina majka Verica Šerifović često je bila odsutna zbog tromjesečnih ugovora, pjevajući u raznim gradovima. Mariju je stoga odgajala baka Darinka. Srećom, to više nije tako, Marija sa zahvalnošću priznaje.

  • Rođena 1984. godine u Kragujevcu, Marija Šerifović dolazi iz glazbenih krugova. Njezini roditelji, Verica i Rajko Šerifović, bili su uključeni u glazbenu industriju, zajedno su nastupali u grupi Žaoka prije nego što su se razveli prije Marijina rođenja. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem. Marijino obiteljsko naslijeđe dodatno svjedoči o njenom glazbenom talentu, a njeni djed i baka bili su vješti pjevači starogradskih pjesama.

Sa 12 godina Marija je debitirala na Festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku snažnom izvedbom pjesme “Uvijek ću te voljeti” i tako osvojila prvo mjesto. Ova izvedba skrenula je pažnju na njezinu jedinstvenu interpretaciju i odvažan odabir pjesme. Godine 1998. Marija je surađivala sa svojom majkom Vericom na duetu “Moje bube”, čime je pokazala njihovu glazbenu povezanost. Nakon završene gimnazije i niže glazbene škole u Kragujevcu, nastavila je studij menadžmenta u Beogradu.

  • Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, Marija Šerifović poznata je srpska pop pjevačica i glazbena producentica. Postigla je veliko priznanje nakon što je 2007. godine pobijedila na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Trenutno provodi svoje vrijeme između Beograda i Los Angelesa, gdje se bavi svojim glazbenim nastojanjima. Marija potječe iz obitelji s jakom glazbenom pozadinom, jer su njezini djed i baka bili poznati po svojim obradama tradicionalnih gradskih pjesama. Nadalje, njezini roditelji Verica i Rajko iskazali su svoj glazbeni talent kao članovi grupe Žaoka.